Zelf Tatoeëren van Tattoochiel ; Hét boek om tatoeëren te leren ?!

Zelf Tatoeëren is de naam van een e-book van Tattoochiel, ook wel Michiel van Nessen genoemd. Bestel je dit e-book en lees je de informatie in het boek goed door, dan kun je leren om zelf tatoeages te zetten. Michiel van Nessen heeft hier zelf vele jaren ervaring mee en heeft al zijn tips en adviezen in elkaar gebundeld.

Door de vele positieve verhalen over Zelf Tatoeëren, besloten wij het boek zelf eens te testen. Wat wij er uiteindelijk van vinden, lees je in deze uitgebreide review. Door deze beoordeling door te lezen, kom je er vanzelf achter of het bestellen van dit e-book een goede keuze is.

Michiel van Nessen: Tattoochiel

De auteur van het e-book Zelf Tatoeëren is Michiel van Nessen, ook wel Tattoochiel genoemd. Michiel van Nessen werkt al jaren als tatoeëerder en heeft zijn eigen tattoostudio. In tegenstelling tot vroeger kan Michiel van Nessen nu wél goed tatoeëren.

Net zoals andere professionals, moest hij eerst leren hoe hij tatoeages moest zetten. Hij vond dit erg lastig, mede omdat er erg weinig informatie voor beginnende tatoeëerders is. Daarom besloot hij, toen hij eenmaal geleerd had om te tatoeëren, zelf een boek te schrijven over het zetten van tatoeages.

In het e-book Zelf Tatoeëren heeft Michiel van Nessen al zijn kennis, ervaringen, tips en adviezen gebundeld, zodat jij met al deze informatie genoeg kennis in huis krijgt om tatoeages leren te zetten.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is het e-book bedoeld?

zelf tatoeeren tattoochielZelf Tatoeëren is bedoeld voor iedereen die wil leren om tatoeages te zetten. Je kunt dit boek lezen als je voor de lol wil leren te tatoeëren, maar je kunt het boek ook lezen als je professional wil worden en mogelijk je eigen studio wil openen.

Het is geschikt voor beginnende tatoeëerders. Heb je al ervaring met het zetten van tatoeages, dan is het boek wat minder interessant. Veel informatie, tips en adviezen zijn namelijk op de beginnende tatoeëerder gericht.

Zelf Tatoeëren is minder geschikt voor de ervaren tatoeëerder. Heb je al vaker zelf tatoeages gezet? Dan kun je er nog wel wat interessante tips en adviezen uit halen, maar in dit geval is het e-book beduidend minder interessant. Michiel van Nessen richt zich namelijk vooral op de beginnende tatoeëerder en dit betekent dat de meeste tips en adviezen in het boek op deze doelgroep gericht zijn.

De inhoud van het e-book

Het e-book Zelf Tatoeëren gaat niet alleen over het zetten van tatoeages, maar ook over alle mogelijke zaken die hierbij komen kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hygiëne en veiligheid bij het tatoeëren, maar ook aan de hulpmiddelen die je moet gebruiken bij het zetten van tatoeages.

Enkele onderwerpen die worden besproken zijn;

 • Kleurenschema’s.
 • Het inkleuren van tatoeages.
 • Schaduwen in tatoeages.
 • Verschillende soorten naalden.
 • De afstelling van de tattoonaald.
 • Het instellen van de tattoomachine.
 • Het zetten van strakke lijnen.
 • Het maken van tattoosjablonen.
 • Hygiëne.
 • De richtlijnen van de GGD.
 • Groothandelaren.
 • Nabehandelingen
 • Etc.

Zoals je in de bovenstaande opsomming kunt zien is de adviezenbundel erg compleet.

De voordelen van het boek

Bestel je ‘Zelf Tatoeëren’, dan profiteer je van enkele interessante voordelen. De belangrijkste pluspunten van het e-book, zijn de volgende:

 • Het boek is compleet en gaat niet alleen over het zetten van tatoeages, maar over alles wat hierbij komt kijken.
 • De bundel is opgesteld door een ervaren tatoeëerder en dus erg betrouwbaar.
 • Het e-boek richt zich op een duidelijke doelgroep, namelijk beginnende tatoeëerders. Val jij onder deze doelgroep, dan weet je zeker dat het e-book interessant is voor jou.
 • Het boek wordt geleverd in pdf-formaat en dit betekent dat je het boek op ieder apparaat kunt openen, maar ook uit kunt printen.

Verder krijg je een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je niet tevreden over de inhoud van het e-book, dan kun je dit aangeven in een e-mail. In dit geval krijg je het geld dat je voor Zelf Tatoeëren hebt betaald, gewoon terug. Je riskeert dus niets als je Zelf Tatoeëren probeert, want als je niet tevreden bent krijg je jouw geld gewoon terug.

Ervaringen van lezers

Als we lezen wat andere mensen over Zelf Tatoeëren schrijven, moeten we concluderen dat de meeste lezers van het e-book positieve ervaringen hebben met Zelf Tatoeëren. Ze vinden het boek niet alleen nuttig en interessant, maar ook erg compleet.

Zo schrijven veel lezers dat ze eigenlijk nooit nagedacht hadden over de hygiëne bij het zetten van een tatoeage, tot ze hierover lazen. Ook noemen veel mensen het boek gemakkelijk door te lezen. Ook als je niet zo van lezen houdt en dit niet vaak doet, moet je volgens andere lezers gemakkelijk door Zelf Tatoeëren heen komen.

Eigenlijk lezen wij nergens dat er mensen zijn die gebruik hebben gemaakt van de ‘niet goed, geld terug’ garantie. Alle lezers die zich online uitspreken over Zelf Tatoeëren, zijn erg positief.

Onze conclusie

Wij vinden Zelf Tatoeëren een betrouwbaar, nuttig en compleet boek voor de beginnende tatoeëerder. De adviezen en tips in het boek zijn niet alleen praktisch, maar worden bovendien duidelijk uitgelegd. Ook als je totaal geen ervaring hebt met het zetten van tatoeages, is het zeker een aanrader. Michiel van Nessen vertelt je namelijk alles wat je moet weten over het zelf zetten van tatoeages en slaat geen informatie over. Ook als je nog helemaal niets weet van tatoeages, kun je dit boek dus prima lezen.

Voor de wat meer ervaren tatoeëerder is Zelf Tatoeëren misschien wat minder interessant. Het richt zich voornamelijk op de beginnende tatoeëerder, die nog alles moet leren over het zetten van tatoeages. Misschien kun je als ervaren tatoeëerder ook nog wat nuttige informatie uit het e-book halen, maar het is niet voor deze doelgroep geschreven. Houd hier rekening mee als je het wil bestellen.

Wanneer moet jij Zelf Tatoeëren kopen ?

 • Wanneer je tatoeages wilt leren zetten.
 • Als je handvatten nodig hebt om het te leren.
 • Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare oplossing om het te leren.
 • Meer informatie wilt over het zetten van tatoeages.
 • Nieuwsgierig bent of het realistisch is om uiteindelijk een echte tatoeëerder te worden.
Zelf Tatoeëren
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *