WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek

Bij ReviewSpecialist hebben we veel aanvragen gehad over de WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek. Hierop besloten wij de cursus uit te testen.

Een groot deel van de websites die vandaag de dag online staan, zijn gemaakt met het Content Management Systeem (CMS) WordPress. Dit is niet voor niets, want dit websitesysteem werkt erg goed, is gratis te gebruiken en helpt je een mooie website op te zetten.

Wil je zelf een website maken in het CMS van WordPress, maar heb je geen idee hoe je dit moet doen? Dan kun je de WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek volgen. Meer over deze online cursus, lees je op deze pagina. Wij hebben de WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek namelijk uitgebreid onderzocht en vertellen je op deze pagina wat wij van deze online cursus vinden.

Ferdy Korpershoek

Ferdy Korpershoek is een 30-jarige man die veel ervaring heeft met WordPress. Hij heeft niet alleen de WordPress Cursus opgezet, maar verkoopt ook andere WordPress gerelateerde producten. Denk hierbij aan thema’s, maar ook aan hostingpakketten. Na kort online onderzoek te hebben gedaan naar Ferdy Korpershoek, moeten we concluderen dat deze 30-jarige goed bekend staat in de online wereld. Hij lijkt echt veel van WordPress te weten en verkoopt goede gerelateerde producten.

Het bedrijf van Ferdy Korpershoek staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Onderzoeken we zijn bedrijf iets verder, dan zien we dat er eigenlijk niemand negatief is over de organisatie. Er worden enkel positieve verhalen gepost over Ferdy en zijn bedrijf. Dit is dus een goed teken als je de WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek wil kopen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is de cursus bedoeld?

De WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek is voornamelijk geschikt voor mensen die totaal geen ervaring hebben met WordPress, maar wel een website willen bouwen met dit CMS. De cursus richt zich voornamelijk op de beginnende gebruiker, die in de videocursus stap voor stap begeleid wordt in het gebruik van het CMS. Heb je al wel ervaring met het gebruik van WordPress en wil je meer weten over een specifiek thema, een specifieke plugin of een complexer onderwerp binnen het CMS? Dan is de cursus minder geschikt voor jou.

De Cursus van Ferdy Korpershoek is namelijk echt gericht op de beginnende gebruiker, niet op de gebruiker die dieper in de materie van WordPress wil duiken.

Wat krijg je als je de cursus bestelt?

Koop je de video cursus, dan word je na de betaling van het geldbedrag van de cursus direct doorgestuurd naar een speciale ledenpagina. Hier kun je inloggen met de gegevens die je van Ferdy Korpershoek toegestuurd hebt gekregen. Heb je je ingelogd, dan kom je in een beveiligde community binnen WordPress terecht. Hier kun je niet alleen vragen stellen, maar ook verhalen/ervaringen van andere cursisten lezen.

Kijk je even rond in de beveiligde community van de WordPress Cursus, dan kom je vanzelf video’s tegen. In deze video’s wordt de benodigde informatie gegeven en legt Ferdy Korpershoek uit hoe je WordPress precies moet gebruiken. Kijk je alle video’s, dan kun je zelf aan de slag met WordPress en heb je in een mum van tijd je eigen website opgezet.

De WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek begint bij het absolute begin. Zo leer je in de videocursus eerst hoe je een domeinnaam kiest voor jouw website en hoe webhosting precies werkt. De volgende stap die de cursus volgt, is het installeren van WordPress. Heb je dit gedaan, dan leer je hoe je jouw website moet configureren, vullen met content en optimaliseren voor de zoekmachines. Omdat de cursus ook over het vullen en optimaliseren van je website gaat, is de videocursus van Ferdy Korpershoek erg interessant en zeker bruikbaar.

Wat is het resultaat als je de cursus hebt gevolgd?

Volg je de video’s volledig, dan leer je een eigen website te maken, deze website te vullen en deze website bovendien te optimaliseren voor de diverse zoekmachines. Het optimale resultaat van de cursus is dan ook een goed werkende en professionele WordPress website, die goed gevonden wordt in de diverse zoekmachines als Google en Bing.

Het resultaat dat je met de WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek bereikt, hangt natuurlijk wel af van jouw eigen inzet. Bekijk je niet alle video’s of volg je niet alle tips in de video’s van Ferdy op, dan kun je niet het optimale resultaat bereiken. Ferdy Korpershoek geeft je met zijn WordPress Cursus de handvatten om een goede WordPress website te maken, maar je moet natuurlijk wel zelf aan de slag om echt een goede website op te kunnen zetten.

Conclusie: WordPress Cursus kopen of niet?

De WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek is een interessante, bruikbare en uitgebreide videocursus die jou leert een WordPress website op te zetten, te beheren, te vullen en goed vindbaar te maken in de zoekmachines. De cursus bestaat uit video’s en is daarom gemakkelijk te volgen: je hoeft niets te lezen om informatie tot je te nemen, maar kijkt enkel naar video’s. Ook handig: in de besloten community van de WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek kun je vragen stellen en met andere cursisten sparren. Kom je er even niet uit met jouw website, dan is dit zeker handig.

Ben je een beginnende WordPress gebruiker, dan is de WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek zeker interessant voor jou. Heb je al wel ervaring met het gebruik van WordPress, dan kun je beter een andere cursus bestellen. De WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek is namelijk echt voor beginners en daarom niet interessant voor de meer ervaren WordPress gebruikers. Of je de video’s moet kopen of niet, is dan ook voornamelijk afhankelijk van jouw kennis en ervaring met betrekking tot het CMS WordPress.

Wordpress Cursus
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *