Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode

Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode is een boek dat jou leert om winstgevend geld te investeren. Omdat het sparen van geld niets meer oplevert, gaan steeds meer mensen beleggen. Deze mensen hebben vaak niet zo veel verstand van de beleggingswereld en de verschillende soorten beleggingsproducten en zoeken daarom relevante literatuur over winstgevend beleggen.

Velen van hen komen in aanraking met het boek Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode, maar is dit boek wel interessant? Het antwoord op deze vraag, lees je op deze pagina.

Zo vind je op deze pagina een uitgebreide review over het boek Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode, die jij kunt lezen om erachter te komen of dit boek interessant is voor jou.

Joost van der Laan: de auteur van het boek

Het boek Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode is door Joost van der Laan geschreven. Joost van der Laan heeft Wis- en Natuurkunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, maar heeft ook Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit gestudeerd en is afgestudeerd als DSI Beleggingsadviseur. Je kunt dus zeker stellen dat deze man een hoop literatuur heeft gelezen over de beleggingswereld en de verschillende beleggingsproducten.

Joost van der Laan is niet alleen werkzaam als bedrijfskundige en zelfstandig adviseur, maar houdt zich ook parttime bezig met beleggen. Zo heeft hij zich gespecialiseerd in de Iron Condor Methode van het beleggen, waar hij in het boek meer over vertelt.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is het boek interessant?

Het boek Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode van Joost van der Laan is interessant voor iedereen die wil beginnen met beleggen, maar niet zo goed weet hoe dit precies werkt. Ook is het boek interessant voor mensen die al beleggen, maar hun strategie willen veranderen en met de Iron Condor Methode willen gaan werken. Het boek Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode gaat namelijk helemaal over deze beleggingsstrategie.

De inhoud van het boek

Het boek is een digitaal boek. Bestel je dit boek, dan krijg je digitaal toegang tot de volgende inhoud:

 • Een uitleg over de Iron Condor Methode, een methode waarmee je winstgevend kunt beleggen.
 • Een uitleg over de zeven verschillende indices om in te beleggen.
 • Een overzicht van bekende brokers, zodat je weet bij welke brokers je moet zijn om online te beleggen.
 • Een duidelijke instructie over het in- en uitstappen bij beleggingen, zodat je dit op de juiste momenten doet.
 • Een uitleg over het beperken van risico’s bij het beleggen van geld.
 • Tips om de kosten van het beleggen zo laag mogelijk te houden.
 • Een uitleg over de belangrijkste valkuilen bij het beleggen, zodat je weet welke fouten je in ieder geval niet moet maken als je start met beleggen.
 • Een uitleg over het behalen van het maximale rendement bij beleggen.

Zoals je ziet, is het boek Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode erg uitgebreid. Je leest niet alleen meer over de Iron Condor Methode in het boek, maar ook over andere onderwerpen die met beleggen te maken hebben.

De voordelen en nadelen van het boek

Uiteraard hebben wij het boek zelf besteld. Na het onderzoeken van het e-book kunnen we concluderen dat het boek van Joost van der Laan zowel plus- als minpunten heeft.

De belangrijkste voordelen van het boek, zijn de volgende:

 • Het boek is duidelijk geschreven en is erg uitgebreid. Het gaat niet alleen over de Iron Condor Methode, maar ook over andere onderwerpen binnen de wereld van het beleggen.
 • Het boek gaat niet zomaar over een beleggingsstrategie, maar over een strategie die bewezen goed en betrouwbaar is.
 • Het boek maakt beleggen veel gemakkelijker, ook voor de leek.

De belangrijkste nadelen van het boek, zijn de volgende:

 • Beleggen brengt altijd risico met zich mee, ook als je met de Iron Condor Methode van het boek gaat investeren.
 • Het boek is duidelijk en eenvoudig geschreven, maar het is toch lastig om door de stof heen te komen. Het lezen van het boek werkt niet bepaald ontspannend: je moet echt je concentratie bij de stof houden.

Ervaringen met het boek

We hebben online gezocht naar ervaringen met het boek Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode, maar we kunnen niet veel vinden op Nederlandse websites. Op de website van Joost van der Laan staan wel enkele (positieve) ervaringen beschreven, maar deze website is natuurlijk niet onafhankelijk. Je moet dus niet te veel waarde hechten aan de ervaringen op zijn website, want de auteur van het boek zal geen negatieve reacties op zijn eigen site plaatsen.

Kijken we naar internationale websites, dan lezen we wel veel reviews over de Iron Condor Methode in het algemeen. Let op, deze ervaringen gaan dus niet over het boek Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode van Joost van der Laan, maar over de methode die de schrijver in het boek verder toelicht. De ervaringen die we op internationale websites lezen, zijn erg positief. Beleggers schrijven dat ze met de Iron Condor Methode veel geld hebben verdiend, zonder zich al te veel te verdiepen in de complexe wereld van het beleggen. Je zou dus kunnen stellen dat het boek Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode en de Iron Condor Methode in het algemeen ook geschikt zijn voor de leek.

Conclusie; Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode kopen?

Wij vinden het een geschikt boek voor mensen die willen beginnen met beleggen. Niet alleen omdat de methode echt lijkt te werken, maar ook omdat het boek verder erg uitgebreid is. Het gaat niet alleen over de Iron Condor Methode, maar ook over andere onderwerpen binnen de wereld van het beleggen. Wel moet je er rekening mee houden dat het niet al te gemakkelijk is om er doorheen te komen. Het boek is duidelijk geschreven, maar de stof is zeker niet gemakkelijk.

Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *