Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 – Afvallen zonder honger !

Het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 is een dieet dat bij het populaire Vitadis dieet hoort. Dit dieet is al jaren een van de populairste diëten van het land en door de grote populariteit van dit dieet, werden wij ook nieuwsgierig naar het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0.

We besloten ook dit dieet uitgebreid te testen en de resultaten van dit onderzoek, worden in onderstaande review beschreven. Twijfel je erover om het Het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 te volgen om af te vallen? Dan lees je in onderstaande review of het volgen van dit dieet wel of niet de gewenste resultaten oplevert.

Vitadis

Vitadis wordt ook wel Vitadis Health Care genoemd. Deze organisatie is niet alleen de ontwikkelaar van het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0, maar ook van het eerste deel van dit dieet (het Vitadis Slanker Leven Plan).

Vitadis is gespecialiseerd in het opstellen van diëten en het geven van algemene adviezen over gezonde voeding en afvallen. Het bedrijf verkoopt niet alleen het eerste deel van het Vitadis Slanker Leven Plan, maar ook andere dieetproducten om gewicht te verliezen. Je kunt dus zeker stellen dat Vitadis de nodige kennis heeft om goede diëten samen te stellen.

Vitadis heeft niet alleen een hoofdkantoor in Hengelo, maar ook meerdere verkooppunten die over het land verspreid zijn. Ga je naar een van de Vitadis verkooppunten, dan krijg je meer informatie over de producten van het bedrijf. Ook kun je een intakegesprek krijgen om te starten met afvallen. Uniek aan Vitadis is het online coaching programma van het bedrijf, waar alle klanten van Vitadis gebruik van kunnen maken tijdens het afvallen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is het dieet bedoeld?

Het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 is bedoeld voor mensen die op de korte of lange termijn gewicht willen verliezen. Hierbij maakt het niet uit of je fanatiek sporter bent of niet, want met het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 kun je ook afvallen zonder veel te bewegen.

De inhoud van het dieet

Het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 is een eiwitdieet, ofwel een dieet waarbij je zo veel mogelijk eiwitten eet om af te vallen. Bestel je dit dieetpakket, dan kies je een van de drie Vitadis pakketten om gewicht te verliezen:

 1. Het shake dieet.

 2. Het glutenvrij dieet.

 3. Het startersfase 1 dieet.

Je kunt er dus voor kiezen om met shakes af te vallen, maar je kunt ook glutenvrij gaan eten of de startersfase van het dieet volgen om af te vallen. Als we de reviews van gebruikers moeten geloven, is het startersfase 1 dieet het beste om te volgen.

Bestel je dit dieetpakket, dan krijg je direct toegang tot het online portaal van het dieet. In dit portaal lees je allerlei handige tips en adviezen om af te vallen, maar krijg je ook alvast enkele gezonde recepten. De volgende dag krijg je het fysieke dieetpakket van Vitadis toegestuurd, met diverse voedingsmiddelen die je kunt nuttigen om gewicht te verliezen. Weer twee dagen later krijg je jouw eerste coaching mail van jouw persoonlijke Vitadis coach.

Het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 is vrij intensief en duurt 10 dagen. Na deze periode kun je het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 eventueel herhalen, zodat je af kunt blijven vallen.

Voordelen Vitadis Slanker Leven Plan 2.0

Het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 kopen? Dan profiteer je van enkele interessante voordelen. De belangrijkste voordelen van dit dieetplan, zijn de volgende:

 • Je kunt het dieet deels online volgen, door gebruik te maken van het online portaal van Vitadis.
 • Je krijgt altijd coaching als je het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 bestelt.
 • Het dieet is erg uitgebreid en eventueel ook voor langer dan 10 dagen te volgen.
 • Je kunt online chatten met andere mensen die het dieet volgen of jouw coachen om het dieet nog net wat gemakkelijker vol te houden.
 • Je kunt jouw voortgang in het online portaal van Vitadis bijhouden, zodat je goed kunt zien welke resultaten je al hebt behaald met het dieet. Dit maakt het volhouden van het dieet gemakkelijker.
 • Het dieet is betaalbaar, ook omdat er vaak korting op het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 wordt gegeven.

Wil jij van deze voordelen profiteren? Dan kun je het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 direct online kopen om vandaag nog te beginnen met afvallen.

Resultaat

Volg je de tips, adviezen en recepten van het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 op de juiste manier op, dan zou je op korte termijn gewicht moeten verliezen. Besluit je het dieet langer vol te houden dan 10 dagen, dan val je mogelijk nog meer af en is het bovendien gemakkelijker om jouw gewichtsverlies vast te houden.

Het is belangrijk om na het volgen van het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 niet direct je oude eetpatroon weer op te pakken, want dan kun je te maken krijgen met het jojo-effect. Het is dan ook de kunst om de tips en adviezen van het boek langere tijd te hanteren en de recepten in het boek vaker klaar te maken.

Verschil Vitadis Slanker Leven Plan en 2.0 versie

Het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 lijkt op de eerste versie van het dieet, maar er zijn wel enkele verschillen.

Zo heeft de tweede versie van het dieet meer producten in het pakket (waaronder meer koolhydraatarm brood), kun je met de tweede versie van het dieet ook gezonde tapas maken en is aspartaam volledig geschrapt uit de producten van het dieetpakket.

Verder is de app van Vitadis ook flink verbeterd, waardoor je met de tweede versie van het dieet nog meer handige functies en opties kunt gebruiken om gewicht te verliezen.

Onze conclusie

Het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 is een prima dieet om in korte tijd gewicht te verliezen. Houd je het dieet langer vol dan 10 dagen, dan profiteer je mogelijk van nog betere resultaten.

Het dieet is vrij intensief en heftig, maar door de online coaching van Vitadis is het dieet zeker niet onmogelijk om vol te houden. Wij zijn ervan overtuigd dat je de gewenste resultaten boekt, als je het dieet maar op de juiste manier volgt. Ook is het belangrijk dat je na het volgen van het dieet, niet direct terugvalt op je oude eetgewoonten.

Waarom het Vitadis dieet kopen?

 • Wanneer je flink wilt afvallen.
 • Als je op zoek bent naar een dieet waarbij je geen honger lijdt.
 • Op een gezonde manier wilt afvallen.
 • Een complete oplossing inclusief online coaching om gemotiveerd te blijven.
 • Wanneer je op zoek bent naar een dieet dat zich bij andere al heeft bewezen.
 • Een dieet met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Vitadis 2.0
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *