Vind je ideale baan van Frank de Moei ; Jouw droombaan binnen handbereik ?

Vind je ideale baan is een cursus die opgesteld is door Frank de Moei. Deze man kennen we van andere cursussen die hij in het verleden opgesteld heeft, waaronder Nooit meer zorgen of stress en Blijvend zelfvertrouwen. Omdat wij tevreden waren over deze cursussen en ze hebben beoordeeld met de maximale ‘5 sterren’, waren we ook nieuwsgierig naar de training Vind je ideale baan.

We besloten ook deze cursus van Frank de Moei onder de loep te nemen en ervaringen van anderen te onderzoeken. De resultaten van dit onderzoek worden in onderstaande review beschreven.

Frank de Moei: de ontwikkelaar van de cursus Vind je ideale baan

De ontwikkelaar van de cursus Vind je ideale baan is Frank de Moei. Deze man is de eigenaar van Capedium Coaching & Training en heeft al eerder cursussen opgesteld, waaronder Nooit meer zorgen of stress en Blijvend zelfvertrouwen.

De achterliggende gedachte van het opstellen van deze cursussen is dat Frank de Moei meer mensen kan bereiken met zijn handige tips en adviezen. Omdat een coaching- of trainingssessie bij Frank de Moei bij Capedium Coaching & Training vrij prijzig is, kan lang niet iedereen dit betalen.

Door cursussen te schrijven en deze online te verkopen, kun je gebruik maken van de expertise van Frank de Moei zonder hier veel geld in te investeren. Zo ben je niet veel geld en tijd kwijt aan opleidingen of trainingen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is de cursus Vind je ideale baan bedoeld?

Vind je Ideale Baan cursusDe cursus Vind je ideale baan is voornamelijk interessant voor mensen die niet weten wat voor werk ze precies willen doen. Dit kunnen mensen zijn die ontevreden zijn over hun huidige baan, maar het kan ook om mensen gaan die net afgestudeerd zijn en eigenlijk niet weten wat ze met hun diploma kunnen.

Wil jij dolgraag aan de slag, maar weet je gewoon niet welke baan echt bij jou past en van welk werk jij vrolijk wordt? Dan kun je deze cursus volgen om hier hopelijk achter te komen en snel de baan te vinden die echt bij jou past.

Het resultaat van de cursus

Het resultaat van de cursus Vind je ideale baan is dat je weet welke baan bij jou past en waarom deze functie bij jou past. Met deze kennis kun je vervolgens op zoek naar een baan, om hier vervolgens op te solliciteren en hopelijk snel aan de slag te gaan. De cursus leert je vooral veel over jezelf en helpt je met meer zelfkennis te achterhalen welk werk jij nu eigenlijk leuk vindt.

De inhoud van de cursus Vind je ideale baan

De cursus Vind je ideale baan is onderverdeeld in drie delen. Het gaat om de volgende delen:

 • Zelf ontdekking

In dit deel leert Frank de Moei je hoe je naar jezelf kunt kijken. Door zijn tips toe te passen, leer je jezelf beter kennen. Je komt er niet alleen achter wat je interessant vindt, maar ook waarom en wat je juist niet interessant vindt.

 • Twijfel omzetten in kracht

In dit deel kom je erachter wat jouw onzekerheden zijn en waar deze onzekerheden vandaan komen. Ook wordt er gekeken naar jouw talenten en waar jouw kracht vandaan komt.

 • Overstap naar je ideale baan

In het laatste deel van de cursus, maak je een soort samenvatting van deel 1 en 2. Dit is een algemene samenvatting van jouw persoonlijkheid. In de samenvatting zoek je naar aanknopingspunten met bepaalde banen, zodat je erachter komt welke banen goed bij jou passen en waarom. Ook krijg je een stappenplan om de ideale baan bij jouw persoonlijkheid te kunnen krijgen, zodat je echt aan de slag kunt met dit nieuwe doel in je leven.

De drie onderdelen worden behandeld in 12 weken tijd. Schaf je de cursus Vind je ideale baan aan, dan krijg je iedere week mails met interessante theorie en bepaalde praktijkvragen die jou kunnen helpen meer over jezelf te leren.

Frank de Moei raadt je aan om de praktijkvragen in de mails op papier te beantwoorden. Volgens hem zou je op deze manier nog meer inzicht krijgen in wat voor persoon je bent en wat je wel en niet zoekt in jouw ideale baan.

Bonussen

Verder krijg je ook enkele interessante bonussen bij de cursus Vind je ideale baan, namelijk:

 • Inzicht in je eigen kracht (e-book).
 • Ontdek je passie en talent (e-book).
 • Maak de overstap naar je droombaan (e-book).

Ook deze extra’s worden per mail verzonden in het 12-weekse programma van de cursus.

Onze conclusie en ervaringen

Wij zijn niet alleen positief over de inhoud van de cursus Vind je ideale baan, maar ook over de structuur en werkwijze van de cursus van Frank de Moei.

De ontwikkelaar van de cursus laat je goed nadenken over bepaalde vraagstukken en hierdoor leer je jezelf echt beter kennen. Met deze zelfkennis op zak ga je vervolgens op zoek naar jouw ideale baan, om een baan te vinden die echt bij jou past. De ontwikkelaar van de cursus geeft je dus niet alleen tips om jouw ideale baan te krijgen, maar helpt je ook je krachten, talenten en onzekerheden te vinden.

Bovendien krijg je bij de cursus Vind je ideale baan altijd ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je niet tevreden over het e-book, dan moet je dit binnen 30 dagen melden aan Frank de Moei zelf. In dit geval krijg je gewoon je geld terug en ben je dus niets verloren met het testen van dit e-book.

Wanneer moet je Vind je ideale baan kopen?

 • Je bent werkloos en bent op zoek naar een nieuwe baan.
 • Je hebt net je diploma behaald maar weet niet wat je wilt.
 • Wanneer je al jaren op zoek bent naar jouw droom baan.
 • Je op zoek bent naar ondersteuning om te solliciteren op banen die je leuk vindt.
 • Een betaalbaar hulpmiddel zoekt.
Vind je ideale baan
 • review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *