Vegetarisch Paleo boek

Het Vegetarisch Paleo boek is een kookboek dat gebaseerd is op de Paleo leefstijl. Het boek is opgesteld voor mensen die volgens de Paleo leefstijl willen eten en leven, maar geen vlees of vis eten. Door het Vegetarisch Paleo boek te kopen, leer je paleo te koken zonder jouw vegetarische eetpatroon te moeten veranderen.

Het Vegetarisch Paleo boek is geschreven door Mitchel van Duuren, ook wel de Paleo expert van Nederland genoemd. Omdat hij al diverse andere goede boeken op zijn naam heeft staan, waren wij nieuwsgierig naar dit boek. We besloten het te bestellen en eens goed door te nemen. De resultaten van dit onderzoek, worden in onderstaande review beschreven. 

Mitchel van Duuren

Mitchel van Duuren wordt ook wel de Paleo expert van Nederland genoemd. Hij is niet alleen de oprichter en eigenaar van de website Paleo.nl, maar heeft ook al diverse Paleo gerelateerde boeken uitgebracht. Hij is een van de eerste dieetexperts die het Paleo dieet beschreef en mensen actief hielp om dit dieet te volgen. Wil je de Paleo leefstijl volgen en wil je dit doen met de hulp van een expert, dan ben je bij Mitchel van Duuren dus zeker aan het juiste adres.

De boeken van Mitchel van Duuren over het Paleo dieet zijn echte bestsellers. Dit komt niet alleen omdat ze veel informatie bevatten en vrij laagdrempelig zijn, maar ook zeker omdat de boeken mensen echt helpen met gewicht verliezen. Ze leveren simpelweg goede resultaten.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wat is Paleo?

Paleo is de naam van een leefstijl die enkele jaren geleden voor het eerst geïntroduceerd werd in Amerika. Mitchel van Duuren is de persoon die de leefstijl in Nederland heeft geïntroduceerd en hier groot heeft gemaakt. Eet je volgens de Paleo leefstijl, dan eet je geen voedingsmiddelen die in fabrieken bewerkt worden. Je eet alleen natuurlijke voedingsmiddelen, ofwel voedingsmiddelen zonder toegevoegde stoffen als suikers en snelle koolhydraten.

De achterliggende gedachte van Paleo is dat je hetzelfde eet als je voorouders, aangezien onze voorouders helemaal geen last hadden van overgewicht en gezondheidsproblemen zoals wij nu kennen.

Het uiteindelijke doel van het volgen van het Paleo dieet en dus het Vegetarisch Paleo boek, is dat je gewicht verliest. Door bewerkte voedingsmiddelen met ongezonde voedingsstoffen links te laten liggen, moet je op korte termijn af kunnen vallen.

Toch is dit niet het enige doel van de leefstijl. Volg je de leefstijl op de juiste manier en op de lange termijn, dan moet je namelijk ook meer energie krijgen, minder kans hebben op bepaalde moderne welvaartziekten als hart- en vaatproblemen en diabetes en simpelweg lekkerder in je vel zitten.

Voor wie is het Vegetarisch Paleo boek bestemd?

Het Vegetarisch Paleo boek is ideaal voor mensen die volgens de Paleo leefstijl willen leven, maar geen vlees of vis willen eten. Bestel je een standaard kookboek met Paleo recepten, dan kun je hier als vegetariër niet zo veel mee. Dit komt simpelweg omdat veel gerechten met vlees of vis bereid worden. Door het boek te kopen, leer je paleo te koken zonder hierbij vlees of vis te eten.

Inhoud

Het Vegetarisch Paleo boek is een e-book, ofwel een digitaal boek dat je op je telefoon, tablet of computer kunt openen. Vind je het prettiger om het boek te printen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Na het openen van het e-bo0k op je computer, kun je het boek namelijk ook printen.

Het receptenboek van Mitchel van Duuren bestaat uit meer dan 80 gezonde Paleo recepten zonder vlees en vis. Het gaat om dinerrecepten, maar ook om Paleo recepten voor een gezond ontbijt of een gezonde lunch zonder vlees of vis. Dit betekent dat je met het e-book maaltijden voor de gehele dag kunt maken, om de hele dag door volgens de Paleo leefstijl te kunnen eten. Er staan bijvoorbeeld recepten voor bananenbrood in, maar ook voor een gezonde groentelasagne en chocoladewraps. Het gaat om zowel zoete als hartige recepten, die allemaal honderd procent binnen de Paleo leefstijl passen en geen vlees of vis bevatten.

Voordelen van het e-book

Het product is de afgelopen maanden ontzettend veel besteld en dit is niet voor niets, want dit receptenboek brengt diverse interessante voordelen met zich mee. Het eerste voordeel van het receptenboek is het feit dat de gerechten in het boek gemakkelijk en snel klaar te maken zijn. Je hoeft geen keukenprins of -prinses te zijn en je hoeft niet uren in de keuken te staan om de recepten klaar te maken, want de recepten zijn erg toegankelijk.

Daarnaast zijn de gerechten niet duur om klaar te maken. Je hoeft bijvoorbeeld niet naar een speciaalzaak of toko om de ingrediënten van je maaltijden te halen, maar je kunt de benodigdheden voor jouw gezonde recepten gewoon in de supermarkt halen. Dit betekent dat je niet veel hoeft te investeren om gezond en volgens de Paleo leefstijl te kunnen eten.

Niet goed = Geld terug

Tot slot geeft Mitchel van Duuren je de mogelijkheid om het Vegetarisch Paleo boek maar liefst 60 dagen te testen. Heb je het receptenboek besteld, maar ben je niet helemaal tevreden over de inhoud? Dan kun je dit bij Mitchel van Duuren zelf aangeven. Mensen die niet tevreden zijn en dit binnen 60 dagen na aanschaf aangeven, krijgen gewoon hun geld terug. In feite loop je dus helemaal geen risico als je dit boek besluit aan te schaffen, want je krijgt altijd je geld terug als je toch niet zo tevreden bent.

Conclusie

Mitchel van Duuren heeft al vele hoogwaardige (recepten)boeken op zijn naam staan en het Vegetarisch Paleo boek hoort ook zeker in dit rijtje thuis. Het receptenboek is niet alleen compleet, maar ook goed geschreven, duidelijk en toegankelijk.

Zo hoef je niet veel kooktalent te hebben om de recepten in het boek klaar te maken, hoef je niet lang in de keuken te staan voor de maaltijden in het boek en zijn de recepten niet duur om klaar te maken. Wil je de Paleo leefstijl volgen en wil je hierbij jouw vegetarische eetpatroon niet loslaten? Dan is dit boek zeker iets voor jou.

7 Redenen om Vegetarisch Paleo te kopen

  • Gezonde en lekkere vegetarische recepten.
  • De recepten zorgen ervoor dat je flink kunt afvallen.
  • De gerechten zijn divers en gevarieerd.
  • Het e-book is compleet inclusief recepten voor het avondeten, de lunch en het ontbijt.
  • De recepten zijn makkelijk en snel klaar te maken.
  • De ingrediënten zijn goedkoop.
  • Het boek is goed betaalbaar.
Vegetarisch paleo
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *