Vandaag Vrouwen Versieren

Vandaag Vrouwen Versieren is de naam van een boekenpakket, dat uit diverse digitale boeken bestaat. Het boekenpakket is samengesteld voor mannen die graag dames willen versieren, maar niet zo goed weten hoe ze dit moeten doen. Door de e-books in het pakket te lezen, krijg jij de juiste tips en handvatten om toch te slagen bij het flirten met leuke dames.

Wij reviewen regelmatig ebooks die met het versieren van dames te maken hebben en daarom besloten we ook Vandaag Vrouwen Versieren te testen. Wat wij ervan vinden, lees je in deze uitgebreide review. 

Jonathan Johnson en Oscar Olivier

Vandaag Vrouwen Versieren is opgesteld door de heren Jonathan Johnson en Oscar Olivier. Als je kritisch naar de namen Jonathan Johnson en Oscar Olivier kijkt, concludeer je al snel dat het niet om echte namen gaat. De namen zijn pseudoniemen, ofwel verzonnen namen.

Het is overigens niet zo vreemd dat een boekenpakket uitgebracht wordt onder een fake naam, want dit wordt vaker gedaan bij digitale boeken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat Vandaag Vrouwen Versieren niet betrouwbaar is omdat het door mensen met fake namen geschreven is. Dat er pseudoniemen door de auteurs worden gebruikt, zegt namelijk niets over de kwaliteit van het ebook.

Jonathan Johnson en Oscar Olivier werken samen (onder hun pseudoniemen) in de organisatie J&O Dating en Relatiehulp. Hoewel hun namen niet echt zijn, is deze organisatie wel echt. Zo heeft J&O Dating en Relatiehulp gewoon een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, met bijbehorend KvK- en btw-nummer.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is Vandaag Vrouwen Versieren bestemd?

Vandaag Vrouwen Versieren is interessant voor mannen die graag vrouwen willen versieren, maar geen idee hebben hoe ze dit moeten doen. Je kunt dit boekenpakket bestellen als je te onzeker bent om dames te versieren, maar ook als je simpelweg niet zo goed weet hoe je dit moet doen. Door Vandaag Vrouwen Versieren te bestellen en goed door te nemen, krijg je wat meer zelfvertrouwen en krijg je bovendien praktische tips om dames te versieren.

Je kunt Vandaag Vrouwen Versieren dus kopen om wat meer zelfvertrouwen te krijgen bij het flirten, maar ook als je gewoon praktische tips wil om leuke dames te versieren.

Inhoud van het ebook

Vandaag Vrouwen Versieren is een boekenpakket dat uit diverse digitale ebooks bestaat. Volgens Jonathan en Oscar, leren alle boeken je om dames te versieren. Dit betekent dat alle boeken onderwerpen bevatten die te maken hebben met flirten, verleiden, contact maken en ga zo maar door. Iedere fase van de relatievorming komt aan bod, namelijk de kennismaking, de eerste date en zelfs het eerste intieme contact in de slaapkamer. Het is dan ook een zeer compleet pakket, die je in iedere fase van de relatievorming kunt gebruiken voor praktische tips.

Vandaag Vrouwen Versieren is onderverdeeld in drie delen:

 1. De beste openingszinnen om contact te leggen met leuke dames.
 2. De ontmoeting, ofwel de eerste date met de dame die jij met succes hebt aangesproken.
 3. Afspraken, ofwel vervolgafspraken op de eerste date. In deel 2 en 3 worden een beetje dezelfde tips gegeven, maar dan gaat deel 3 voornamelijk over de volgende afspraakjes met jouw date. Hoe kun je haar blijven interesseren om met je te daten? Je leest het in het laatste deel.

Verder heeft Vandaag Vrouwen Versieren ook enkele bonussen. Het gaat om het ebook De Beste Openingszinnen, het ebook Succesvolle Verleidingsverslagen en het ebook Internet Dating Tips.

Wij vinden vooral de bonus Internet Dating Tips een meerwaarde in het boekenpakket. Ben je online aan het daten en wil dit niet echt lukken, dan is dit ebook zeker interessant om eens door te lezen. In deze bonus krijg je namelijk praktische tips om meer succes te hebben bij het online daten.

Voordelen

Bestel je Vandaag Vrouwen Versieren van Jonathan Johnson en Oscar Olivier, dan profiteer je van diverse voordelen. De belangrijkste pluspunten zijn de volgende:

 • Het boekenpakket is compleet en gaat over iedere fase van de zogeheten relatievorming.
 • De ebooks van het pakket bevatten praktische tips en adviezen voor het versieren van vrouwen, geen vage verhalen waar je eigenlijk niet zo veel aan hebt.
 • De bonussen van het pakket zijn zeer interessant, vooral de bonus Internet Dating Tips.

Verder zijn de boeken van Vandaag Vrouwen Versieren vlot en informeel geschreven, waardoor je er gemakkelijk doorheen komt. Ook als je niet zo van lezen houdt, kom je vrij gemakkelijk door de vele tips en adviezen in Vandaag Vrouwen Versieren heen.

Resultaat

Volgens Jonathan Johnson en Oscar Olivier moet jij met Vandaag Vrouwen Versieren een echte flirt-expert worden. Wij vinden dit wat overdreven, maar denken zeker dat het ebook jou kan helpen je versierkunsten te ontwikkelen. Je moet misschien wat uit je comfortzone om inderdaad vrouwen aan te spreken, maar de tips kunnen je hier goed bij helpen.

Wel is het belangrijk om te weten dat het boekenpakket om jouw inzet vraagt. Jij bent namelijk degene die dames moet versieren: je leert niet hoe zij naar jou toe komen. Vind je dit toch echt te spannend, dan heb je niet zo veel aan de boeken. De sleutel is namelijk wel dat je uit je comfortzone stapt en actief dames gaat aanspreken met de tips en adviezen in Vandaag Vrouwen Versieren.

Conclusie

Je moet geen wonderen verwachten met Vandaag Vrouwen Versieren. Ben je verlegen en wat ongemakkelijk bij de dames, dan word je geen casanova door dit boekenpakket te bestellen en door te nemen. Wel kun je jezelf zeker ontwikkelen in het versieren van dames. Verwacht niet dat je iedere week een andere vrouw mee naar huis kunt nemen, wees realistisch. Met Vandaag Vrouwen Versieren kun je hele leuke gesprekken starten en leuke dames ontmoeten, maar het is geen wondermiddel om de ultieme casanova te worden.

Waarom Vandaag Vrouwen Versieren kopen?

 • Als je onzeker bent in het versieren van vrouwen.
 • Wanneer je hulp nodig hebt om contact te maken met vrouwen.
 • Wanneer je te vaak in de ‘friendzone’ van vrouwen terecht komt.
 • Als je op zoek bent naar een betaalbaar ebook.
 • Succesvol wilt zijn in het zoeken naar een vaste vriendin of meer wilt flirten met vrouwen.
Vandaag Vrouwen Versieren
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *