Top 10 Bouwtekeningen pakket: Ideaal pakket voor de klusjesman?

Het Top 10 Bouwtekeningen Pakket is een pakket dat jou helpt je eerste houten meubelstuk te maken. Vind je het leuk om te klussen en heb je altijd al een eigen meubel willen maken, maar heb je geen idee hoe je dit moet doen? Dan kun je dit pakket van Sjoerd Schrijver kopen.

Uiteraard hebben wij het Top 10 Bouwtekeningen Pakket van Sjoerd Schrijver uitgebreid getest. Wat je precies krijgt als je het bestelt en wat wij van dit pakket vinden, lees je in de uitgebreide review op deze pagina. Twijfel je erover om de tekeningen van Sjoerd Schrijver te bestellen? Lees dan eerst onze onderstaande review om vervolgens te beslissen of het pakket interessant is.

Sjoerd Schrijver

De ontwikkelaar van het Top 10 Bouwtekeningen Pakket is Sjoerd Schrijver. Deze handige doe-het-zelver heeft niet alleen dit pakket samengesteld, maar is ook de oprichter van de website Bouwtekening-steigerhout.com. Op deze website zet hij regelmatig artikelen en video’s over klussen, het maken van meubels en andere onderwerpen die interessant zijn voor doe-het-zelvers.

Sjoerd Schrijver is stratenmaker, maar is in zijn vrije tijd altijd bezig met klussen en knutselen. Door de jaren heen, heeft hij in zijn vrije tijd al vele (houten) meubels gemaakt. In het Top 10 Bouwtekeningen Pakket leert hij je hoe ook jij houten meubels kunt maken, zodat je in je vrije tijd net zo lekker kunt knutselen als iedere andere klusser.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan>>

Inhoud van het pakket

Bestel je het Top 10 Bouwtekeningen Pakket, dan word je na het voldoen van de betaling direct doorgestuurd naar een beveiligde pagina op de website. Op deze pagina vind je niet alleen het complete product met bouwtekeningen, maar kom je ook enkele bonussen tegen. Je kunt het pakket en de bonussen hier direct downloaden.

Het Top 10 Bouwtekeningen Pakket bestaat uit tien bouwtekeningen, voor tien verschillende steigerhouten meubels. Een bouwtekening bestaat niet alleen uit een handleiding met stappenplan, maar ook uit een boodschappenlijst en een gedetailleerde zaaglijst. De zaaglijst gebruik je om te berekenen hoeveel hout je nodig hebt voor jouw steigerhouten meubel. Je kunt met het pakket onder andere een tafel, een stoel, een tv-meubel, een bar en een barkruk maken.

Verder krijg je altijd vier bonussen bij het Top 10 Bouwtekeningen Pakket:

  • Een exclusieve bouwtekening om een steigerhouten tafel met X-poot te maken. Deze bouwtekening is maar liefst 24 pagina’s lang en erg gedetailleerd.
  • De buitenkeuken bouwtekening. Met deze bouwtekening maak je in enkele stappen jouw eigen buitenkeuken.
  • Ondersteuning via WhatsApp. Ben je aan het klussen en kom je er even niet uit? Dan mag je Sjoerd altijd een bericht sturen om wat extra hulp te krijgen tijdens het knutselen.
  • Levenslange gratis updates. Wordt een bouwtekening gewijzigd of uitgebreid, dan krijg je de nieuwe bouwtekening altijd tot je beschikking.

Zoals je ziet, is het Top 10 Bouwtekeningen Pakket erg uitgebreid. Je ontvangt niet alleen bouwtekeningen, maar ook ondersteuning van een ervaren klusser en levenslange gratis updates.

Voor wie is het pakket bedoeld?

Het Top 10 Bouwtekeningen Pakket is bedoeld voor mensen die het leuk vinden om met hun handen te werken. Het pakket leert je hoe je zelf meubels moet ontwerpen en maken, zodat je lekker kunt klussen in je vrije tijd. Het pakket is het leukst voor mensen die niet alleen handig, maar ook creatief zijn. Wil jij al jaren zelf meubels maken, maar heb je geen idee hoe je dit moet doen? Dan bestel je dit pakket om voor het eerst met succes een eigen meubelstuk te maken, in combinatie met een beetje hulp van Sjoerd Schrijver.

Ervaringen

Top 10 Bouwtekeningen PakketWe hebben online gezocht naar reviews over het Top 10 Bouwtekeningen Pakket, maar er waren niet veel ervaringen te vinden. Wij denken dat dit komt omdat de handige klussers die het bouwpakket besteld hebben, helemaal geen zin hebben om een review te schrijven. Zij zijn hoogstwaarschijnlijk lekker aan het klussen met de vele bouwtekeningen die ze in het Top 10 Bouwtekeningen Pakket hebben gekregen.

Omdat online reviews van andere consumenten ontbreken, kunnen wij je alleen vertellen wat wij van het Top 10 Bouwtekeningen Pakket vinden. Wij zijn zeer te spreken over het bouwpakket van Sjoerd Schrijver. De tekeningen zijn niet alleen compleet, maar ook erg gedetailleerd.

Ga je aan de slag met een bouwtekening in het pakket, dan krijg je alle informatie die jij nodig hebt om het betreffende bouwwerk goed te kunnen maken. Een bouwtekening bestaat namelijk niet alleen uit een stappenplan, maar bijvoorbeeld ook uit een boodschappenlijst. Zelfs als je niet zo veel ervaring hebt met klussen, kun je de bouwtekeningen van Sjoerd Schrijver gebruiken om een mooi meubel te maken.

Verder zijn wij positief over het feit dat je Sjoerd Schrijver altijd een bericht kunt sturen als je vastloopt tijdens jouw project. Dat hij zijn eigen nummer geeft om andere doe-het-zelvers te helpen, is natuurlijk erg positief. Al met al zijn wij dus erg positief.

Conclusie: Top 10 Bouwtekeningen Pakket kopen?

Wil jij dolgraag je eigen meubels maken, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen? Dan raden wij je zeker aan om het Top 10 Bouwtekeningen Pakket van Sjoerd Schrijver te kopen. Ga je aan de slag met de bouwtekeningen, dan heb je in een mum van tijd jouw eigen steigerhouten meubel gemaakt. En omdat er zo veel bouwtekeningen (voor verschillende meubels) in het pakket zitten, kun je zelfs jouw hele inboedel met de hulp van Sjoerd Schrijver maken. Misschien is je eerste meubel niet meteen van de beste kwaliteit, maar dan oefen je gewoon even verder en dan komt het zeker goed. Blijf je oefenen, dan krijg je er vanzelf handigheid in.

Niet goed = Geld terug

Twijfel je toch nog om het Top 10 Bouwtekeningen Pakket te bestellen? Profiteer dan van de ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je toch niet tevreden over het pakket, dan geef je dit binnen 30 dagen aan om je geld terug te krijgen.

Top 10 Bouwtekeningen pakket
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan>>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *