Sollicitatiebrief Handboek van Perry Kroes

Het Sollicitatiebrief Handboek is een boek dat je kunt gebruiken om betere sollicitatiebrieven te schrijven. In het boek lees je niet alleen aan welke eisen een goede sollicitatiebrief moet voldoen, maar ook welke stappen je moet volgen om een goede brief te schrijven. Het boek is één van de twee boeken van Perry Kroes, die gespecialiseerd is in het geven van tips over solliciteren.

Volgens de statistieken van Paypro wordt het boek van Perry Kroes goed verkocht. Door de goede verkoopcijfers van het boek, werden wij nieuwsgierig en besloten we het boek eens onder de loep te nemen. De resultaten van onze test, worden in de uitgebreide review op deze pagina beschreven.

Perry Kroes en Sollicitatiedokter.nl

Sollicitatiebrief Handboek reviewPerry Kroes is de auteur van het Sollicitatiebrief Handboek en de eigenaar van de website Sollicitatiedokter.nl. Dit is een blog die volledig gewijd is aan het solliciteren op leuke functies. De blog geeft je niet alleen tips en adviezen over solliciteren, maar vertelt je ook meer over het sollicitatieproces.

Om zijn kennis als sollicitatiecoach nog beter te kunnen delen, heeft Perry Kroes naast zijn website ook twee e-books geschreven. Het gaat om het Sollicitatiebrief Handboek en het Curriculum Vitae Handboek, een boek dat volledig over het opstellen van een perfect cv gaat.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is het Sollicitatiebrief Handboek bedoeld?

Het Sollicitatiebrief Handboek richt zich voornamelijk op hoogopgeleide werkzoekenden. Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, oud of jong bent of veel of weinig ervaring hebt, want de tips en adviezen van het boek zijn voor iedere werkzoekende relevant. Wel benadrukt de auteur van het boek dat de tips en adviezen in het e-book voornamelijk interessant zijn voor mensen die op hogere functies solliciteren, vanaf HBO-niveau.

De inhoud van het Sollicitatiebrief Handboek

Na het kopen van het Sollicitatiebrief Handboek, krijg je het digitale boek in pdf-bestand in je mailbox. Dit betekent dat je geen e-reader nodig hebt om dit digitale boek te kunnen lezen, maar dat je het boek ook op de computer, tablet of telefoon kunt lezen. Lees je liever van papier, dan kun je het boek natuurlijk ook printen.

Om je een duidelijk beeld te geven van de inhoud van het Sollicitatiebrief Handboek van Perry Kroes, mogen we de inhoudsopgave van het digitale boek bekend maken. Volgens de inhoudsopgave bestaat het e-book uit de volgende onderwerpen:

  • Wat is een goede sollicitatiebrief en wat maakt deze brief zo goed?
  • Wat is de bewezen ‘magische formule’ van het solliciteren?
  • Het schrijven van een goede sollicitatiebrief (stapsgewijs).
  • Het verschil tussen een gerichte brief en een open brief.
  • Voorbeeldbrieven en de do’s en dont’s van het schrijven van sollicitatiebrieven.
  • Hoogwaardige sollicitatiebrieven op basis van diverse vacatures.

Het e-book leert je om jezelf te verkopen, maar dan zonder arrogant te worden. De schrijver van het boek geeft je alle informatie over de perfecte sollicitatiebrief en hoe je deze brief zelf kunt opstellen, zodat je na het lezen van het digitale boek de perfecte brief kan schrijven.

Wat wordt er beloofd?

De auteur van het Sollicitatiebrief Handboek belooft je dat je binnen het schrijven van 25 sollicitatiebrieven gegarandeerd een uitnodiging krijgt om op gesprek te komen. Deze garantie kunnen wij je niet geven, aangezien het per persoon en per functie verschilt of je ook echt op gesprek mag komen. Solliciteer je steeds op vacatures met meer dan 100 reacties, dan is de kans wat kleiner dat je ook echt uitgenodigd wordt na het schrijven van 25 brieven. Wel blijkt uit de ervaringen van andere mensen dat de meeste lezers van het Sollicitatiebrief Handboek binnen 25 brieven worden uitgenodigd op gesprek.

De Sollicitatiebrief Handboek ervaringen

Als je het e-book van Perry Kroes leest, merk je dat de auteur van het digitale boek veel ervaring heeft met solliciteren. De tips en de adviezen die je krijgt, zijn echt nuttig en bovendien eenvoudig toe te passen in je eigen leven. Daar komt nog bij dat de auteur van het boek erg duidelijk schrijft, zodat iedereen het boek goed kan lezen. Ook als je niet zo veel ervaring hebt met solliciteren, is dit boek prima te gebruiken om een baan te vinden.

Sollicitatiebrief Handboek
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *