Snoeien en Bloeien

Snoeien en Bloemen is een handboek over tuinonderhoud. Het handboek helpt je veelvoorkomende tuinierproblemen op te lossen, zodat jouw tuin er altijd stralend uit ziet. Je leest in het boek bijvoorbeeld hoe je bepaalde soorten bomen moet onderhouden, maar ook  hoe je kunt voorkomen dat planten doodgaan en wat je kunt doen als je te maken hebt met een verdorde plant in de tuin.

Ben jij een echte tuinliefhebber en twijfel je over de aanschaf van dit handboek? Lees dan de onderstaande review om erachter te komen wat er precies in het handboek staat, maar ook of dit boek wel of niet interessant is voor jou.

Wie is Peter Mecklenfeld?

Het handboek Snoeien en Bloeien is geschreven door Peter Mecklenfeld. Deze man heeft niet alleen het boek Snoeien en Bloeien geschreven, maar is bovendien de eigenaar van Mecklenfeld Tuinen. Als eigenaar van een groot tuinbedrijf, weet Peter Mecklenfeld alles over de aanleg van nieuwe tuinen en het onderhoud van verschillende soorten bomen, planten en bloemen. Door zijn handboek te bestellen, profiteer je van zijn jarenlange ervaring zonder dat je zijn tuinbedrijf in moet huren.

Snoeien en Bloeien is niet het enige boek van Peter Mecklenfeld. Door de jaren heen heeft de tuinier diverse (digitale) boeken geschreven, die stuk voor stuk even nuttig zijn voor de tuinliefhebber. Daarnaast schrijft hij ook regelmatig blogberichten voor zijn eigen website en diverse externe websites, waarin hij zijn kennis, vaardigheden en expertise ook deelt.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is het boek bedoeld?

Snoeien en Bloeien is het ideale handboek voor de tuinliefhebber die meer te weten wil komen over het aanleg van een nieuwe tuin en het onderhouden van verschillende soorten bomen, planten en bloemen. Het e-book is relevant voor de beginnende tuinier, maar ook zeker voor de ervaren tuinliefhebber. Je hebt namelijk veel tips voor beginners, maar ook zeker voor mensen die al jaren in hun eigen tuin werken en de basiskennis op het gebied van tuinieren op zak hebben.

Inhoud van het e-book

In Snoeien en Bloeien lees je allerlei tips en tricks over het aanleggen van nieuwe tuinen, het onderhouden en snoeien van verschillende soorten bomen, het onderhouden en snoeien van diverse planten en het onderhouden van verschillende bloemsoorten. Je kunt dit handboek gebruiken als je jouw tuin helemaal wil restylen, maar ook als je een boom in de tuin wil snoeien, een verdorde plant opnieuw tot leven wil wekken of een bloem wat meer wil laten stralen. Kortom, het boek Snoeien en Bloeien is erg compleet.

Daar komt nog bij dat je bij Snoeien en Bloeien ook altijd enkele gratis bonussen krijgt. Het gaat om de volgende extra’s:

  • Een tuinonderhoud kalender, waarop je precies kunt zien wanneer jouw bomen, planten en bloemen weer onderhoud nodig hebben.
  • Het digitale boek 25 ideeën voor in de tuin. Dit boek gebruik je om je tuin te restylen of gewoon wat op te fleuren.
  • Levenslang tuinsupport van Peter Mecklenfeld zelf. Heb je een vraag over tuinonderhoud of gaat er iets mis? Dan kun je Peter Mecklenfeld altijd een e-mail sturen. Bestel je Snoeien en Bloeien, dan krijg je namelijk zijn eigen e-mailadres voor levenslang tuinsupport.

Je krijgt dus niet alleen het handboek Snoeien en Bloeien, maar ook andere boeken en extra’s om jouw tuin nog meer te laten stralen.

Snoeien en Bloeien ervaringen

Wij hebben het handboek Snoeien en Bloeien uitgebreid onder de loep genomen en zijn erg enthousiast. Het boek is duidelijk geschreven, ziet er netjes uit en staat boordevol leuke ideeën om je tuin nog mooier te maken. Daarnaast zijn wij erg te spreken over de bonussen die je bij het e-book krijgt, want deze bonussen helpen je nog beter om jouw tuin optimaal aan te leggen en te onderhouden.

Overigens zijn niet alleen wij enthousiast over Snoeien en Bloeien, maar lezen we ook positieve reviews van andere lezers. Andere tuiniers noemen Snoeien en Bloeien niet alleen duidelijk en compleet, maar ook interessant en een echte inspiratiebron.

Conclusie: Snoeien en Bloeien kopen?

Snoeien en Bloeien is een duidelijk, compleet en interessant handboek voor de tuinliefhebber die zijn of haar tuin nog beter wil aanleggen en onderhouden. Het boek is interessant voor de beginnende tuinier, maar ook zeker voor de tuinexpert-in-spe. Wij zijn erg enthousiast over het boek en ook de reviews van andere lezers zijn erg positief. Het boek is niet alleen goed geschreven, maar is bovendien erg compleet met informatie over de aanleg en het onderhoud van allerlei soorten bomen, planten en bloemen. Wat je ook wil doen in de tuin: de kans is groot dat je hier meer over kunt lezen in het handboek Snoeien en Bloeien.

Wij raden het handboek van Peter Mecklenfeld dan ook zeker aan. En twijfel je toch nog over de aanschaf van dit digitale handboek? Dan kun je gebruik maken van de ‘niet goed, geld terug garantie’ van Snoeien en Bloeien. Stuur je Peter Mecklenfeld binnen 30 dagen een e-mail dat je toch niet tevreden bent met zijn handboek, dan krijg je je geld gewoon terug. Je loopt dus geen risico als je dit boek bestelt, maar kunt altijd je geld terugkrijgen als je toch niet tevreden bent.

Snoeien en Bloeien
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *