Sleutels van Geluk en Succes van Frank de Moei

Sleutels van Geluk en Succes is een cursus in de vorm van een e-book. De cursus is opgesteld door Frank de Moei, een mental coach die meerdere cursussen en boeken heeft uitgegeven.

Door onze positieve ervaringen met zijn andere werk, besloten we Sleutels van Geluk en Succes ook eens door te nemen en uitgebreid onderzoek te doen. Dit onderzoek is gebaseerd op eigen ervaring en ervaringen van klanten. Wat wij van dit e-boek vinden, lees je in deze uitgebreide review.

Frank de Moei, auteur van Sleutels van Geluk en Succes

Frank de MoeiFrank de Moei is niet alleen eigenaar van twee coachingsbureaus, maar schrijft ook cursussen en e-books. Dit doet hij om meer mensen te kunnen helpen om gelukkiger te worden, zonder dat zij veel geld moeten betalen om een face-to-face afspraak in te plannen op één van zijn coachingsbureaus.

Frank de Moei richt zich met zijn coaching, cursussen en e-books vooral op mensen met lichte psychische problemen. Denk hierbij aan mensen die ongelukkig zijn, maar nog niet depressieve gevoelens hebben. Of aan mensen die stress hebben, maar nog geen burn-out hebben ontwikkeld.

Voor wie is het e-book bestemd?

Sleutels van Geluk en Succes is geschikt voor een breed publiek. Zo richt het boek zich op mensen die ontevreden zijn over hun leven, om wat voor reden dan ook. Je kunt bijvoorbeeld ongelukkig zijn omdat je niet blij bent met je baan, maar ook omdat je ongelukkig bent in je relatie, je sociale leven of je gezinsleven.

Het maakt niet uit waarom je ongelukkig bent, want Sleutels van Geluk en Succes helpt je om gelukkiger te worden en het leven meer te waarderen. 

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

De inhoud van Sleutels van Geluk en Succes

Sleutels van Geluk en Succes reviewHet boek Sleutels van Geluk en Succes bestaat uit vier delen, die je moeten helpen om je situatie en leven te verbeteren. In de vier delen van het e-book worden methodieken en inzichten gepresenteerd die jouw mindset moeten veranderen.

Door je mindset te veranderen, word je uiteindelijk gelukkiger zonder iets te veranderen aan je leven. Ben je bijvoorbeeld ongelukkig op je werk en verander je jouw mindset, dan kun je zomaar gelukkiger worden van precies hetzelfde werk.

De vier delen van Sleutels van Geluk en Succes, zijn de volgende:

  1. Positieve ontwikkeling in je houding: in dit deel wordt jouw mentaliteit niet alleen onderzocht, maar ook verbeterd.
  2. Ontwikkel succesvolle relaties: je leert dat het belangrijk is om je de juiste kringen te bevinden, met mensen die positief in het leven staan. Ook leer je hoe je in aanraking komt met deze mensen.
  3. Doelen bepalen en succes behalen: je maakt de eerste stappen om jouw succes en geluk te bereiken. Nu je weet waar het probleem zit (door deel 1 en deel 2 van het e-book), is dit gemakkelijker te bereiken.
  4. Van succes genieten: je leert hoe het voelt om succesvol te zijn en hoe je deze gevoelens moet vast houden.

Frank de Moei geeft normaliter cursussen uit, maar Sleutels van Geluk en Succes is een echt e-book. Dit betekent dat je voornamelijk theorie gepresenteerd krijgt, die je zelf toe moet passen op je leven.

Gelukkig is het boek duidelijk en vrij eenvoudig geschreven, zodat je het boek ook goed kunt begrijpen als je eigenlijk niet zo van lezen houdt.

Na aanschaf kun je Sleutels van Geluk en Succes direct downloaden in pdf formaat. Het betreft een digitaal boek waardoor je het altijd en overal bij de hand hebt. Het boek is namelijk te openen op je smartphone, tablet, computer en/of laptop.

De resultaten van Sleutels van Geluk en Succes

Lees je Sleutels van Geluk en Succes goed en weet je de theorie in het boek goed toe te passen op jouw eigen situatie, dan moet je leren om gelukkiger te zijn en meer succes te hebben in je leven. Je leert dat je hier niet veel voor hoeft te veranderen, maar dat je enkel een andere mindset nodig hebt.

In het boek lees je dus niet dat je van baan moet veranderen of een andere partner moet zoeken, maar hoe je met hetzelfde leven gelukkiger kunt zijn en meer succes kunt hebben.

Onze ervaringen en de ervaringen van klanten

Onze ervaringen met Sleutels van Geluk en Succes zijn erg positief en dit geldt ook voor de ervaringen die andere mensen met het e-boek hebben. Het boek vergroot je kennis over gelukkig zijn en succes hebben, maar vertelt je ook wat jij moet doen om gelukkiger te zijn en meer succes te hebben in je leven. Het is misschien geen echte cursus, maar het boek kan je wel helpen om jouw leven te verbeteren.

Niet goed = Geld terug garantie

Wil je Sleutels van Geluk en Succes een keer proberen zonder het risico te lopen dat het e-book niet bij jou past en niets voor je doet? Profiteer dan van de ‘niet goed, geld terug’ garantie van Frank de Moei.

Koop je het boek en vind je het niets, dan kun je binnen 14 dagen je geld terugkrijgen van de auteur. Dit betekent dat je niet het risico loopt dat je het e-book voor niets koopt, want je kunt altijd je geld terugkrijgen als je toch niet zo blij bent met dit boek van Frank de Moei.

Waarom moet je Sleutels van Geluk en Succes kopen ?

  • Je wilt gelukkiger leven.
  • Je wilt positiever in het leven staan.
  • Wanneer je bepaalde situaties in je leven wilt verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn je relatie of werk.
  • Je bent op zoek naar succes.
  • Wanneer je hulp wilt die betaalbaar is.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *