Slank door de overgang ; Werkt het boek van Ria Kamelle ?

Slank door de overgang is een boek dat speciaal geschreven is voor dames die in de overgang zitten en hierdoor aangekomen zijn.

Het boek helpt deze vrouwen het overtollige gewicht te verliezen, iets wat helaas erg moeilijk is tijdens de overgang. Door Slank door de overgang te gebruiken bij het afvallen, is het gemakkelijker om weer op je oude gewicht te komen.

De auteur van het boek, Ria Kamelle, heeft meerdere e-books geschreven. Door onze positieve ervaringen met deze digitale boeken, besloten we Slank door de overgang ook eens door te lezen en te testen. De resultaten van dit kleine onderzoek worden in onderstaande review beschreven.

Ria Kamelle: de auteur van het boek

Ria Kamelle is de auteur van het boek Slank door de overgang. Zij schreef niet alleen dit e-book, maar schreef ook het boek Overwin je overgang. Beide e-books zijn niet alleen gebaseerd op kennis die zij door de jaren op heeft gedaan over de overgang, maar ook op haar eigen ervaringen.

Ria Kamelle had zelf namelijk ook veel last van de overgang en heeft haar ervaringen in deze periode in beide e-books gebundeld. De tips die ze in Slank door de overgang geeft, zijn dan ook deels gebaseerd op feiten en deels gebaseerd op de ervaringen van de auteur zelf.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is het boek bedoeld?

Slank door de overgang is speciaal geschreven voor dames die in de overgang zitten en hierdoor helaas aangekomen zijn. Het boek geeft niet alleen inzicht in de overgang en de verschillende overgangsklachten, maar helpt je ook gewicht te verliezen tijdens de overgang.

Omdat dit extra lastig is door de vele hormonale veranderingen van de overgang, is extra ondersteuning bij het afvallen in de overgang zeker noodzakelijk.

De inhoud van het e-book

Bestel je Slank door de overgang, dan krijg je in feite vier verschillende boeken. Het gaat om de volgende digitale boeken:

 1. Het receptenboek. De recepten in het receptenboek kunnen gebruikt worden om gezond avondeten te maken, maar ook voor het bereiden van een gezond ontbijt, een gezonde lunch en gezonde tussendoortjes.
 2. Het receptenboek voor smoothies en juices. Dit receptenboek bevat enkel recepten voor gezonde smoothies en juices, die je vooral als tussendoortjes kunt drinken.
 3. Kledingadvies voor vrouwen in de overgang.
 4. Een maaltijdplanner en boodschappenlijst.

Verder krijg je bij het kopen van Slank door de overgang de garantie dat je altijd gratis toegang krijgt tot eventuele updates van het boek.

Wordt het boek aangevuld met nieuwe informatie nadat jij Slank door de overgang hebt aangeschaft, dan krijg je deze nieuwe informatie alsnog tot je beschikking. Dit betekent dat je tips en adviezen blijft ontvangen, terwijl je Slank door de overgang slechts eenmalig hoeft te bestellen en hoeft te betalen.

De kenmerken van de overgang

De overgang brengt diverse vervelende klachten met zich mee. Iedere vrouw krijgt weer te maken met andere overgangsklachten, maar er zijn wel enkele kenmerken van de overgang die bij de meeste dames voorkomen.

Het gaat om overgangsklachten als opvliegers, stemmingswisselingen, vermoeidheid, slapeloosheid, depressies, hoofdpijn, misselijkheid, zweetaanvallen en angstaanvallen.

Alle klachten van de overgang worden door Ria Kamelle behandeld in Slank in de overgang. Daarnaast legt de auteur van het boek ook uit hoe je de vervelende overgangsklachten kunt verminderen.

Het e-book focust op het verliezen van de overtollige kilo’s tijdens de overgang, maar gaat ook over de overgang in het algemeen. Ook als je meer te weten wil komen over de overgang en de verschillende overgangsklachten waar je mee te maken kunt krijgen, kun je deze informatie uit het e-book halen.

Onze conclusie en ervaringen

Wij vinden Slank door de overgang een compleet, nuttig en interessant boek. De tips in het boek zijn niet alleen gebaseerd op feiten, maar ook op de ervaringen van Ria Kamelle zelf. Omdat veel dames dezelfde ervaringen hebben tijdens de overgang, zijn haar persoonlijke tips erg waardevol.

Daarnaast helpt het boek je niet alleen af te vallen, maar geeft Ria Kamelle je ook tips om je extra goed te kleden tijdens de overgang. Voor dames die het lastig vinden om zich goed te kleden op hun extra kilo’s, is dit zeker nuttig.

De tips en adviezen van Slank door de overgang zijn duidelijk, gemakkelijk door te lezen en erg interessant. Voor je het weet, heb je het hele boek gelezen en heb je een flinke portie extra kennis over de overgang en afvallen tijdens de overgang.

Niet goed = Geld terug

Tot slot zijn wij erg enthousiast over de ‘niet goed, geld terug’ garantie van Slank door de overgang. Ben je niet tevreden over de inhoud van het boek en meld je dit zelf aan Ria Kamelle binnen de periode van 30 dagen, dan krijg je jouw geld terug.

In feite loop je dus helemaal geen risico als je Slank door de overgang bestelt, want je krijgt gewoon je geld terug als je toch niet tevreden bent met dit e-book.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Waarom Slank door de overgang kopen ?

 • Het boek is erg uitgebreid.
 • De tips zijn waardevol.
 • Het ebook is compleet.
 • De informatie is makkelijk te lezen.
 • De prijs/kwaliteit verhouding van het boek is goed.
 • Het boek zorgt voor de gewenste resultaten.
 • Niet goed = Geld terug.
Slank door de overgang
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *