Simpel Slank boek ; Is het zo simpel om af te vallen ?

Simpel Slank is een uitgebreid e-book met recepten, die jou moeten helpen om snel overtollig vet te verliezen en op je streefgewicht te komen. Omdat het boek goed verkoopt, werden wij nieuwsgierig naar de inhoud. Daarom hebben we besloten het boek uitgebreid te testen.

Wij hebben onderzoek gedaan op basis van klantervaringen en ervaringen van anderen. Daarnaast zijn we op zoek gegaan naar informatie over Bernard Favier. De resultaten van ons onderzoek, lees je in onderstaande review over Simpel Slank.

Bernard Favier: de auteur van het e-book

De auteur van het e-book Simpel Slank is Bernard Favier. Hij heeft dit boek niet alleen geschreven, maar is ook de oprichter van de website Puurfiguur.nl en bovendien een ervaren fitnesstrainer.

In deze laatste functie begeleidt hij zowel mannen en vrouwen met het behalen van een bepaald streefgewicht en het behouden van dit gewicht. Dit doet hij met verschillende vormen van beweging, in combinatie met gezonde voeding.

Op zijn blog Puurfiguur.nl schrijft hij veel over afvallen met gezonde voeding en een gevarieerd eetpatroon. Alle kennis die Bernard Favier door de jaren heen heeft opgedaan, heeft hij in het e-book Simpel Slank gebundeld.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is Simpel Slank geschreven?

Simpel slankSimpel Slank staat in het teken van het vinden van de juiste hormoonbalans voor het lichaam. Dit doe je niet door een streng dieet te volgen, maar door de juiste voedingsmiddelen te eten.

Het e-book is dan ook voornamelijk geschikt voor mensen die af willen vallen, maar dit niet met een heftig en streng dieet willen doen. Het gaat om mensen die op een verantwoorde en gezonde manier gewicht willen verliezen. Daarbij moet je zelf gedisciplineerd zijn om dit streefgewicht te bereiken.

Naast de bovengenoemde aspecten, heeft het volgen van het ‘dieet’ meerdere voordelen:

 • Een betere nachtrust.
 • Een hoger energieniveau.
 • Een lagere bloeddruk.
 • Een beter humeur.
 • Meer zelfvertrouwen.

De inhoud van het e-book

Het e-book bestaat uit drie delen, namelijk het e-book zelf, het kookboek en de online afslankhulp. In onderstaande alinea’s worden de drie delen van Simpel Slank kort beschreven.

Het e-book

Het e-book is het informatieve gedeelte van Simpel Slank. In dit boek wordt er in vijf eenvoudige stappen uitgelegd op welke manier je gaat afvallen, waarom je gaat afvallen en hoe je dit gaat doen.

Het boek bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Stap 1: het keerpunt.
 • Stap 2: resetten hongerhormoon.
 • Stap 3: verbranding op specifieke plaatsen.
 • Stap 4: platte buik.
 • Stap 5: (vr)eetbuien tegengaan.

Het is een compleet boek, dat je meer vertelt over de rol van hormonen bij het afvallen en je bovendien uitlegt hoe je jouw hormoonhuishouding opnieuw kunt inrichten om gewicht te verliezen. Ook als je totaal geen kennis hebt over hormonen, kun je het boek gemakkelijk lezen en gebruiken om gewicht te verliezen.

Het receptenboek

Het receptenboek bevat meer dan 70 recepten en 3 volledige weekschema’s om gezond te eten. De recepten van het receptenboek zijn gezond, gemakkelijk klaar te maken en bovendien niet duur om te bereiden.

De online afslankhulp

Als je Simpel Slank koopt, krijg je een e-mailadres die je kunt gebruiken als je vragen hebt over het afslankproces, maar ook als je wat extra tips of begeleiding nodig hebt.

De voordelen van het e-book

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het aanschaffen van dit e-book om gewicht te verliezen. Ten eerste focust het e-book zich op gezond en verantwoord afvallen, ofwel het verliezen van gewicht zonder jezelf uit te hongeren en het lichaam te schaden. Gebruik je dit e-book om gewicht te verliezen, dan weet je zeker dat je dit op een gezonde manier doet.

Daarnaast is het e-book erg compleet. Je krijgt niet alleen theoretische informatie en tips over het afvallen door de hormoonbalans aan te passen, maar je krijgt ook lekkere en gezonde recepten. Bovendien zorgt de online begeleiding ervoor om het afvallen gemakkelijker te maken.

Tot slot is Simpel Slank erg toegankelijk. Het e-book is duidelijk geschreven en daarom gemakkelijk door te lezen, de recepten zijn gemakkelijk klaar te maken en bovendien niet duur en het gehele programma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, met diverse streefgewichten.

Het resultaat van Simpel Slank

Volg je alle tips en adviezen van Simpel Slank op, dan moet je op een gezonde en verantwoorde manier af kunnen vallen. Dit kan wat langer duren dan bij een streng dieet waarbij je jezelf uithongert. Volgens de schrijver van het e-book heeft Simpel Slank geen jojo-effect. Blijf je de adviezen van het boek altijd opvolgen, dan betekent dit dat je niet meer aan zou moeten komen.

Onze conclusie; Simpel Slank kopen ?

Simpel Slank is een toegankelijk, compleet en duidelijk e-book dat je kunt gebruiken om gewicht te verliezen door de hormoonhuishouding iets anders in te richten. Het boek is geschikt voor iedereen die af wil vallen en dit op een gezonde en verantwoorde manier wil doen.

We kunnen je geen resultaten garanderen, maar de klantervaringen met Simpel Slank zijn erg positief. Volg je alle tips en adviezen in dit boek op, dan kun je zeker gewicht verliezen en op jouw streefgewicht komen.

Niet goed = Geld terug

Wil jij dit e-book zonder risico kopen? Bestel het e-book dan online en maak gebruik van de ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je niet tevreden over het e-book, dan stuur je een mailtje en krijg je de kosten van het boek gewoon terug.

In de volgende situaties is het goed om Simpel Slank te kopen

 • Je wilt op een gezonde manier afvallen.
 • Je wilt GEEN crash dieet.
 • In het verleden heb je last gehad van het jojo effect.
 • Bent op zoek naar deskundig advies.
 • Je wilt lekkere en gezonde recepten klaarmaken.
 • Een receptenboek met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Simpel Slank
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *