Seksgod methode

De Seksgod Methode is een cursus die zich volledig richt op mannen die wat onzeker zijn in bed. Met deze cursus van AttractionGym kun je jouw prestaties in de slaapkamer verbeteren, zodat je de dame in je bed optimaal kunt verwennen.

In het begin waren we wat sceptisch over het boek, maar na een aantal positieve ervaringen werden we wel nieuwsgierig naar deze onconventionele cursus. Daarom hebben we de Seksgod Methode zelf in huis gehaald om de cursus te testen. De resultaten van onze test, lees je in deze review.

Arnoud van Veen: de auteur van het boek

De auteur van de Seksgod Methode is Arnoud van Veen, een coach die opgeleid is om mensen met relatieproblemen te helpen. Omdat veel relatieproblemen betrekking hebben op het seksleven van een stelletje, kun je hem ook een seksspecialist noemen. Met zijn kennis en ervaring als relatiecoach heeft Arnoud van Veen niet alleen dit boek geschreven, maar houdt hij ook een blog bij. Deze blog heet AttractionGym.nl en gaat voornamelijk over relaties en seksueel contact.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is de Seksgod Methode bedoeld?

De Seksgod Methode richt zich vooral op mannen die onzeker zijn in bed of gewoon beter willen worden onder de lakens. Het maakt niet uit of je single bent of een relatie hebt, want met dit boek leer je alle vrouwen beter te verwennen in de slaapkamer.

Wil jij je bedpartner beter verwennen, je seksprestaties verbeteren en meer informatie over de behoeften van vrouwen? Dan is deze cursus wellicht iets voor jou.

De inhoud van de Seksgod Methode

Seksgod Methode reviewBestel je de Seksgod Methode van Arnoud van Veen, dan krijg je verschillende e-books toegestuurd. Omdat de e-books in pdf-formaat worden verstuurd, heb je geen e-reader nodig om de boeken te kunnen lezen. Je kunt de pdf-bestanden namelijk ook openen op je laptop, je telefoon of je tablet.

De e-books van de cursus zijn in vier delen/onderwerpen opgesplitst.

Deze delen bevatten de volgende onderwerpen:

  • The making of de Seksgod Methode: een korte inleiding met inhoudelijke informatie over de cursus.
  • Het systeem van de methode: het STFD-principe wordt toegelicht. Je leest hoe je kunt zien dat een vrouw interesse in je heeft.
  • De routekaart naar ultieme seks: een hoofdstuk over de gevoelige plekjes van de vrouw en hoe je deze plekjes kunt stimuleren.
  • Het archief van de Seks Methode: een hoofdstuk met extra tips voor alle handelingen in bed. Ook lees je in dit hoofdstuk meer over het gebruik van seksspeeltjes in de slaapkamer.

Ook krijg je enkele extra’s als je deze cursus bestelt. Het gaat om de volgende bonussen:

  • Het e-book ‘leer een vrouw om te squirten’.
  • Het e-book ‘sexting geheimen’.
  • Het e-book ‘ALFA mindset’.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Het resultaat van de Seksgod Methode

Het optimale resultaat van de Seksgod Methode is dat je niet alleen betere prestaties kunt leveren onder de lakens, maar ook zelfverzekerder bent in bed. Het idee is dat je jouw bedpartner beter kunt verwennen, simpelweg omdat je weet waar haar geheime plekjes zitten en hoe je deze plekjes moet stimuleren. Je hoeft niet alle tips in het boek te gebruiken, maar je kunt de kern van het boek wel gebruiken om beter te worden in bed.

De Seksgod Methode ervaringen

Na het uitvoerig doornemen van de Seksgod Methode zijn wij ervan overtuigd dat dit boek alle handvatten biedt om inderdaad beter te worden in bed en meer zelfvertrouwen te krijgen in de slaapkamer.

Het boek is compleet, leuk geschreven en duidelijk. Ook is het boek zowel geschikt voor de single man als de man die al een (langdurige) relatie heeft, aangezien het over het verwennen van de vrouw in het algemeen gaat. Het maakt niet uit of je eenmalig seks hebt of altijd dezelfde sekspartner hebt, want met dit boek krijg je alle handvatten om iedere dame beter te verwennen.

Wij raden de Seksgod methode ten zeerste aan!

Seksgod Methode
  • Eindbeoordeling

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *