Ria Kamelle ervaringen: Helpen de boeken jouw problemen de wereld uit?!

Ria Kamelle heeft diverse e-books op haar naam staan, waaronder het boek Overwin je Overgang en Slank door de Overgang. De boeken die Ria Kamelle schrijft, worden gebaseerd over haar eigen ervaringen met betrekking tot de overgang.

Overigens gaan de e-boeken niet alleen over haar, maar worden ze ook op wetenschappelijke feiten gebaseerd. Koop je een boek van deze schrijfster, dan lees je over de ervaringen van een andere vrouw in de overgang. Zij deelt interessante (wetenschappelijke) informatie over deze periode van het leven. Dit kan prettig zijn, want Ria Kamelle weet in ieder geval waar ze het over heeft als echte ervaringsdeskundige.

Twijfel jij erover om een van de boeken van Ria Kamelle aan te schaffen? Dan is het misschien goed om wat meer over deze vrouw te weten te komen. Op deze pagina lees je meer over de schrijfster Ria Kamelle, zodat je gemakkelijker kunt beoordelen of je wel of geen interesse hebt in een van haar e-books.

Ria Kamelle: een korte kennismaking

Ria Kamelle is een 49-jarige vrouw, die getrouwd is en drie kinderen heeft. Samen met haar man runt ze een eigen bedrijf, maar ze heeft ook zeker een sociaal leven. Zo gaat Ria Kamelle regelmatig naar de sportschool en hecht ze veel waarde aan sociale activiteiten.

Ria Kamelle is geen arts, gezondheidscoach of therapeut en dit geeft ze ook zelf aan. Wel is ze een ervaringsdeskundige, want ook Ria heeft te maken (gehad) met de overgang. Toen ze last kreeg van de typische overgangsklachten, besloot ze zich meer in te lezen over de overgang. De dingen die ze heeft gelezen en heeft meegemaakt toen ze zelf in de overgang zat, worden in haar boeken beschreven. De boeken van Ria bevatten dus zowel feiten als beschrijvingen van dingen die Ria zelf heeft meegemaakt (en die jij misschien nu meemaakt in de overgang).

De e-books van Ria Kamelle

Door de jaren heen, heeft Ria Kamelle diverse boeken geschreven. Welke boeken dit zijn, lees je in onderstaande alinea’s. Ook lees je in iedere alinea een korte omschrijving per boek, zodat je weet waar dit specifieke boek van Ria over gaat.

Overwin je Overgang

Het boek Overwin je Overgang helpt jou je hormoonhuishouding weer in balans te brengen. Omdat de meeste overgangsklachten gerelateerd zijn aan een verstoorde hormoonhuishouding, kun je met dit boek jouw overgangsklachten verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Slank door de Overgang

Het boek Slank door de Overgang is speciaal geschreven voor vrouwen die tijdens de overgang veel aan zijn gekomen en hier graag iets aan willen doen. Het boek helpt je niet alleen gewicht te verliezen, maar helpt je ook te voorkomen dat je nog meer aankomt tijdens de overgang. In het boek lees je niet alleen welke diëten wel werken, maar ook welke diëten je beter niet kunt volgen als je af wil slanken tijdens de overgang. Dit maakt het boek erg nuttig.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

50 Recepten in 30 Minuten

Het boek 50 Recepten in 30 Minuten is een receptenboek van Ria Kamelle. Het boek bevat vijftig verschillende recepten, die je stuk voor stuk in dertig minuten tijd klaar kunt maken. Door dit boek te lezen, kom je er vanzelf achter dat gezond en lekker koken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en bovendien niet veel tijd hoeft te kosten. Het ebook geeft je inspiratie om nieuwe gerechten te proberen, die je stuk voor stuk gemakkelijk en snel klaar kunt maken.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

20 Dagen Suikervrij

Tot slot is er nog 20 Dagen Suikervrij van Ria Kamelle. Dit boek helpt je van je suikerverslaving af te komen, zodat je aan de suikerverslaving gerelateerde klachten kunt verhelpen en gezonder kunt leven. Door dit boek te lezen, moet je volgens Ria Kamelle snel afvallen, meer energie krijgen en je simpelweg beter en fitter voelen. Wel is het goed om te weten dat het niet gemakkelijk is om suikervrij te eten. Wil je jouw suikerverslaving echt verslaan, dan moet je de tips en adviezen serieus opvolgen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Ria Kamelle ervaringen

Wij zijn erg enthousiast over de boeken van Ria Kamelle. De boeken zijn goed geschreven, bieden je veel relevante informatie en zijn bovendien gemakkelijk om doorheen te komen. Dat ze zijn geschreven door een ervaringsdeskundige, maken de boeken voor veel dames in de overgang extra aantrekkelijk. Heb jij ook al genoeg medische informatie over de overgang gelezen, maar voel je je altijd een beetje onbegrepen als je deze informatie leest? Dan raden wij je zeker aan om de boeken van Ria te lezen, want Ria weet precies waar ze het over heeft als ze over de overgang praat. Niet alleen omdat ze veel over de overgang gelezen heeft, maar ook omdat ze zelf in de overgang zit.

Veel vrouwen zijn groot fan van Ria Kamelle en dit zie je alleen al aan het aantal volgers dat Ria op social media heeft. Kijken we op Facebook, dan zien we dat maar liefst 13.000 mensen Ria volgen. Dit is niet voor niets, want Ria heeft simpelweg veel goede dingen te vertellen over het verminderen van overgangsklachten, afvallen tijdens de overgang en gezond eten tijdens de overgang. Wil je dit zelf ervaren? Dan bestel je gewoon een van de e-boeken van Ria, want zo kom je er vanzelf achter of de tips en adviezen van Ria ook voor jou relevant zijn.

Ria Kamelle
  • Review

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *