Revolutionaire Seks Methode ; Dé stap naar een beter seksleven ?

De Revolutionaire Seks Methode is een training die je kunt volgen om je seksleven te verbeteren. De training richt zich specifiek op mannen die hun seksleven nog beter en spannender willen maken en hier wel wat tips voor kunnen gebruiken.

Wij hebben de training aangeschaft en uitgebreid onderzocht. In deze review vertellen we je wat we van de Revolutionaire Seks Methode vinden. Bekijk onze ervaringen.

De auteurs van de training

De Revolutionaire Seks Methode is opgesteld door Jonathan Johnson en Oscar Olivier. Deze mannen zijn niet alleen bekend van de Revolutionaire Seks Methode, maar ook van het eerder uitgebrachte e-book Vandaag Vrouwen Versieren.

Overigens heten de mannen niet echt Jonathan Johnson en Oscar Olivier, maar zijn dit pseudoniemen voor de auteurs van Revolutionaire Seks Methode. Niemand weet dus precies wie er achter de training en hun eerder uitgebrachte e-book zit.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Is de Revolutionaire Seks methode iets voor jou?

De training is bestemd voor mannen die hun seksleven willen verbeteren en hier tips voor nodig hebben. Je kunt de training volgen als je een partner hebt en het seksleven met je vaste partner wil verbeteren, maar ook als je jouw one night stands betere seks wil geven. Het uiteindelijke doel van de training is dat je zelf betere seks hebt, maar je partner ook.

De inhoud van de training

Revolutionaire Seks Methode reviewDe training is gebaseerd op het feit dat veel vrouwen geen orgasme krijgen tijdens de seks. In de training leer je hoe je een vrouw naar het bed kunt verleiden, maar ook hoe je haar heftige orgasmes kunt geven. Ook lees je in de boeken van de Revolutionaire Seks Methode wat een vrouw fijn vindt in bed en wat ze juist niet kan waarderen.

De boeken van de training zijn onderverdeeld in drie delen. In ieder deel wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je een vrouw kunt verleiden, maar ook hoe je haar goede seks kunt geven. De drie delen van het boek, zijn de volgende:

  1. Basisprincipes en voorspel. In dit deel krijg je algemene informatie over seks, lust en do’s en don’ts van een goed seksleven.
  2. De mentale stimulaties. In dit deel leer je meer over het mentale aspect van seks. Zo leer je onder andere hoe je met onzekere dames in bed om moet gaan, zodat je ook onzekere vrouwen kunt verwennen.
  3. Penetratie. In het laatste deel van de Revolutionaire Seks Methode gaat het over de seks zelf. Je leert meer over de verschillende standjes, je krijgt adviezen over hoe je de seks spannend kunt houden en je leert meer over de gevoelige plekjes van de vrouw.

Extra’s

Verder heeft de training ook enkele bonussen, die je standaard krijgt als je deze training koopt. De bonussen van de Revolutionaire Seks Methode zijn het e-book Sensuele Massage Geheimen, het e-book De Geheimen Van Het Versieren, het e-book de Ejaculatie Meester en tot slot het Orgasme Koning Programma.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Het resultaat van de Revolutionaire Seks Methode

Volgens de auteur van de Revolutionaire Seks Methode moet je na het volgen van deze training geweldige seks hebben. Wij kunnen je niet garanderen dat dit inderdaad het geval is, maar de training geeft je wel alle handvatten om je seksleven te verbeteren.

Zo leer je niet alleen wat je wel moet doen bij de vrouw, maar ook wat je beter niet kunt doen. Door bepaalde dingen te veranderen in de slaapkamer met dit boek, kun je inderdaad je seksleven verbeteren.

Onze conclusie

We waren redelijk sceptisch over deze training voor betere seks, maar we moeten toegeven dat de training toch beter is dan we in eerste instantie hadden verwacht. De training is compleet, duidelijk, goed geschreven en lijkt goed te werken. Je moet geen wonderen verwachten van de training, maar de training kan je zeker leren hoe je een vrouw nog beter kunt verwennen in de slaapkamer. Als je voor de eerste keer seks met haar hebt, maar ook als ze al jaren je vaste partner is.

In de volgende situaties is het goed om de Revolutionaire Seks Methode te kopen:

  • Je wilt je bestaande seksleven verbeteren.
  • Je hebt geen seks in je leven maar wilt wel seks krijgen.
  • Je wilt weten hoe je vrouwen kunt versieren.
  • Je wilt weten hoe je vrouwen in bed kunt krijgen.
  • Je wilt meer informatie over hoe je een orgasme bij een vrouw stimuleert.
  • Je wilt meer creativiteit ontwikkelen in je seksleven.
Revolutionaire Seks Methode
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *