Recepten Afslank Plan

Het Recepten Afslank Plan is een boek dat de afgelopen maanden steeds populairder is geworden. Omdat we steeds vaker worden gevraagd om eens een beoordeling te schrijven over dit ebook, hebben we uitvoerig onderzoek gedaan en daaropvolgend een review opgesteld.

Bekijk onze ervaringen over het boek van Judith Vermeer in het onderstaande artikel.

Judith Vermeer : de auteur van het boek

Het Recepten Afslank Plan is geschreven door Judith Vermeer, een vrouw die vroeger zelf veel last heeft gehad van overgewicht. Het verliezen van de overtollige kilo’s is nooit een probleem geweest voor de auteur zelf, maar het vasthouden van het gewichtsverlies was dit wel. Als ze gewicht was verloren, kwam ze al snel weer aan, ook wel het jojo-effect genoemd.

Klik hier voor directe korting op het Recepten Afslank Plan >>

Judith Vermeer besloot haar probleem te bespreken met een diëtist. Na een lange behandeling haalde ze uiteindelijk haar resultaat: een bepaald streefgewicht dat ze niet meer kwijt is geraakt. Door haar behandeling bij de professionele diëtist heeft Judith Vermeer in een paar jaar tijd veel geleerd. Ze besloot deze kennis met andere mensen te delen, zodat ook zij iets aan haar behandeling hebben. Alle kennis die ze in de afgelopen jaren heeft opgedaan, heeft ze in het Recepten Afslank Plan geschreven.

Voor wie is het Recepten Afslank Plan bedoeld?

Het Recepten Afslank Plan is voornamelijk geschikt voor mensen die af willen vallen, gezonder willen leven of gewoon meer inspiratie op willen doen om gezond én lekker te koken. Het boek richt zich veelal op mensen die al eens geprobeerd hebben af te vallen, maar steeds weer aankomen door het welbekende jojo-effect. Wij zijn ervan overtuigd dat je met dit boek af kunt vallen zonder later weer aan te komen, als je de richtlijnen in het boek maar goed volgt.

De inhoud van Het Recepten Afslank Plan

In het Recepten Afslank Plan vind je niet alleen gezonde recepten, maar wordt er ook veel aandacht besteed aan de verschillende manieren om vet te verbranden, het vinden van de juiste mindset om af te vallen en manieren om de beste resultaten niet alleen te behalen, maar ook te behouden. Je komt er dus niet alleen achter hoe je gezond kunt koken, maar ook hoe je gewicht kunt verliezen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je op streefgewicht blijft als je eenmaal afgevallen bent.

Recepten Afslankplan kopen

Bestel je het Recepten Afslank Plan van Judith Vermeer, dan krijg je naast een hardcopy versie van het boek nog enkele interessante extra’s:

  • Toegang tot de Facebook community van het Recepten Afslank Plan. Hier kun je niet alleen vragen stellen, maar ook je ervaringen en kennis delen.
  • Een extra receptenboek met 21 recepten die goed zijn voor een snelle vetverbranding en een verbeterde spijsvertering.
  • Een extra receptenboek met 10 smoothie recepten.

Je krijgt dus niet alleen het boek, maar ontvangt ook alle tools om je strijd tegen de overtollige kilo’s op lange termijn vol te kunnen houden.

Klik hier voor directe korting op het Recepten Afslank Plan >>

Het Recepten Afslank Plan ervaringen

Het Recepten Afslank Plan biedt je alle handvatten om af te vallen op de lange termijn. Dit betekent dat je niet alleen afvalt en later weer aankomt, maar voor langere tijd op je streefgewicht moet kunnen blijven. Een groot voordeel van dit boek is dat je na de aanschaf ook toegang krijgt tot de Facebook community van het boek, zodat je samen met andere mensen af kunt vallen. Omdat gezamenlijk afvallen  beter gaat dan alleen afvallen, heb je meer kans op succes.

Conclusie

Wij concluderen dat het Recepten Afslank Plan compleet is: het boek biedt je alle tools om goed af te kunnen vallen. Ook heeft het boek een goede prijs/kwaliteitverhouding: je krijgt veel producten voor het bedrag dat je voor het boek betaalt. Tot slot schrijft Judith Vermeer duidelijk, zodat iedereen de inhoud van het boek kan begrijpen.

Recepten Afslank Plan
  • Review

Klik hier voor directe korting op het Recepten Afslank Plan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *