Perfect Slapen in 7 Stappen ;Dé medicijn voor nachtrust ?

Perfect Slapen in 7 Stappen is een e-book voor mensen die slaapproblemen hebben. Denk hierbij aan mensen die niet goed in slaap kunnen komen, maar ook aan mensen die iedere nacht meerdere keren wakker worden en hierna niet meer kunnen slapen. Het boek is samengesteld voor degene die hun slaappatroon willen verbeteren, maar niet veel geld en/of tijd uit willen of kunnen geven aan slaaptherapie.

In onderstaande review lees je niet alleen wat de inhoud van het e-book is, maar ook hoe wij dit boek beoordelen. Door onderstaande review door te nemen, kom je er vanzelf achter of het e-book Perfect Slapen in 7 Stappen iets voor jou is. Bekijk hierbij onze ervaringen en ervaringen van anderen.

Slaapwijzer.net

Perfect Slapen in 7 Stappen is geschreven door de oprichters van Slaapwijzer.net. Slaapwijzer.net is een website die helemaal gewijd is aan verschillende soorten slaapproblemen. Denk hierbij aan het niet in slaap kunnen komen, maar ook aan te licht slapen, moeite met doorslapen en ga zo maar door. Op de blog lees je niet alleen artikelen over slaapproblemen, maar ook over de gevolgen van deze problemen.

Slaapwijzer.net heeft het e-book geschreven om mensen met slaapproblemen te ondersteunen, zonder dat ze hier veel geld aan uit moeten geven.

Vind je slaaptherapie en slaapmedicatie te duur, maar wil je wel van je slaapproblemen af? Dan kan dit e-book je wellicht helpen om jouw slaapproblemen op te lossen, zonder dat je hier veel in hoeft te investeren.

Wat is de inhoud van Perfect Slapen in 7 Stappen?

Zoals de titel van het boek al verklapt, bestaat het Perfect Slapen in 7 Stappen uit zeven stappen. De verschillende stappen van de methode om beter te slapen, worden in zeven hoofdstukken beschreven. Het gaat om de volgende stappen/hoofdstukken:

 1. Vertrouwen terugwinnen. Omdat slapeloosheid ook een mentaal probleem is, leer je in dit hoofdstuk je vertrouwen in het slapen terug te winnen.
 2. Slaapritme beïnvloeden. In deze stap werk je naar een vast slaapritme, dat aangepast wordt aan jouw biologische klok.
 3. De invloed van licht. In dit hoofdstuk krijg je theoretische informatie over melatonine en hoe je licht kunt gebruiken om de aanmaak van dit stofje te stimuleren.
 4. Leefstijl overdag. In dit hoofdstuk lees je hoe je gezond kunt eten en goed kunt bewegen om beter te kunnen slapen.
 5. Stressloze nachtrust. In het vijfde hoofdstuk van het boek lees je hoe je voor het slapen kunt ontspannen, zodat je beter in slaap kunt komen.
 6. Zonder angst in slaap vallen. In dit hoofdstuk lees je hoe je rustig en ontspannen naar bed kunt gaan, zonder angst dat je niet kunt slapen en moe zal zijn de volgende dag.
 7. Wakker worden. In het laatste hoofdstuk van het boek lees je enkele tips om fris wakker worden, zodat je met goede moed de dag in kunt gaan.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >

 

Bonussen

Naast de benoemde hoofdstukken worden er ook enkele bonussen geleverd bij Perfect Slapen in 7 Stappen. Het gaat om het e-book “Dieper Slapen”, het e-book “Kalmeer je Gedachten”, het e-book “Welterusten Snacks”, het e-book “Top 5 Slaapsupplementen” en het mp3-bestand “Crystal Water”.

Met dit mp3-bestand kun je nog rustiger in slaap vallen. Een ideaal alternatief voor als je bijv. niet wilt lezen voor het slapengaan.

De voordelen van Perfect Slapen in 7 Stappen

Een voordeel van Perfect Slapen in 7 Stappen, is dat dit boek erg veel informatie geeft. Niet alleen over het slapen zelf, maar ook over de voorbereiding van goed slapen. Zo lees je bijvoorbeeld hoe je jouw handelingen in het dagelijks leven aan moet passen om beter te slapen en wat je in het uur voor je gaat slapen moet doen om sneller in slaap te kunnen vallen.

Een ander voordeel van Perfect Slapen in 7 Stappen, is dat het e-book enkele interessante bonussen biedt. Lukt het slapen nog steeds niet goed met Perfect Slapen in 7 Stappen alleen, dan helpen de bonussen van het e-book je misschien om je slaappatroon te verbeteren.

Niet goed=geld terug

Tot slot heeft Perfect Slapen in 7 Stappen een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je niet tevreden over het e-book, dan kun je dit binnen 30 dagen aangeven bij Slaapwijzer.net. Doe je dit inderdaad binnen de periode van 30 dagen, dan krijg je jouw geld gewoon terug.

Het resultaat van Perfect Slapen in 7 Stappen

Volg je alle adviezen en tips van Perfect Slapen in 7 Stappen goed op, dan moet je gemakkelijker in slaap kunnen komen en bovendien beter door kunnen slapen. Wij kunnen je niet de garantie geven dat het e-book dit resultaat inderdaad behaalt, maar het boek biedt je in ieder geval wel alle handvatten om jouw slaappatroon te verbeteren.

Onze conclusie

Wij zijn erg positief over Perfect Slapen in 7 Stappen. Het boek is niet alleen uitgebreid, maar wordt ook met enkele interessante bonussen geleverd. Daarnaast is het boek duidelijk geschreven, waardoor je er gemakkelijk doorheen komt. Door de ‘niet goed, geld terug’ garantie van het boek, loop je eigenlijk geen risico als je het bestelt. Ben je achteraf namelijk niet tevreden met het e-book en de resultaten van Perfect Slapen in 7 Stappen, dan krijg je direct jouw geld terug.

Wanneer is het goed om Perfect Slapen In 7 Stappen te kopen ?

 • Je hebt slaapproblemen; Komt moeilijk in slaap, wordt vroeg wakker of slaapt onrustig.
 • S’avonds ben je vaak aan het piekeren.
 • Je wilt het liefst geen slaapmedicatie gebruiken.
 • Het gebrek aan slaap heeft invloed op je dagelijks leven.
 • Je loopt er al langere tijd mee rond en tot op heden heeft niks geholpen.
 • Je bent op zoek naar een toegankelijke en betaalbare manier om betere nachtrust te krijgen.
Perfect Slapen in 7 Stappen
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *