Paleo Budget van Mitchel van Duuren review

Paleo Budget is het nieuwe kookboek van Mitchel van Duuren: de Paleo specialist van Nederland. Veel mensen denken dat het duur is om volgens de Paleo leefstijl te leven, maar Paleo Budget bewijst dat dit helemaal niet het geval is. Dit receptenboek focust zich namelijk op goedkopere Paleo recepten, die jij klaar kunt maken om gezond te leven en af te vallen zonder veel geld uit te geven.

Ben je van plan om het boek te kopen? Lees dan eerst onze beoordeling. Wij hebben Paleo Budget namelijk getest. Al onze ervaringen en ervaringen van anderen, lees je in onderstaande review. 

Mitchel van Duuren

Mitchel van Duuren wordt ook wel de Nederlandse Paleo specialist genoemd. Hij besloot vele jaren geleden het Paleo dieet eens te proberen en viel hier ruim tien kilo mee af. Omdat hij zijn successen wilde delen, besloot hij een blog te starten. Dit blog werd zo goed gelezen, dat hij besloot boeken te gaan schrijven.

Nu heeft hij meerdere receptenboeken met Paleo recepten op zijn naam staan, waaronder Paleo Budget. Je kunt Mitchel van Duuren dus zeker een Paleo expert noemen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wat is Paleo?

Paleo is een dieet, maar je kunt dit dieet ook wel een leefstijl noemen. Volg je de regels van Paleo, dan eet je namelijk geen onbewerkte voedingsmiddelen meer. Ook drink je zo min mogelijk bewerkte dranken, maar probeer je natuurlijk te leven.

Het idee achter deze leefstijl is dat je niets eet wat je voorouders, die nog van de natuur moesten leven, ook niet konden eten. De bewerkte voedingsmiddelen en dranken zijn volgens Paleo namelijk helemaal niet goed voor ons en zorgen niet alleen voor overgewicht, maar ook voor lichamelijke klachten.

Door de Paleo leefstijl te volgen, val je af en heb je minder klachten als vermoeidheid en verschillende soorten pijntjes.

Voor wie is Paleo Budget bestemd?

Paleo Budget is geschikt voor mensen die gezonder willen leven, maar niet te veel geld aan hun nieuwe leefstijl uit willen geven. Het receptenboek is geschikt voor mensen die de Paleo leefstijl willen proberen en misschien permanent door willen voeren in hun leven.

Het boek leert je namelijk gezond te koken en te eten volgens de Paleo regels, maar dan wel voor een goede prijs. Mensen die de standaard Paleo recepten te duur vinden, moeten zeker dit receptenboek eens proberen.

De inhoud van het boek

Bestel je Paleo Budget, dan krijg je de volgende zaken:

 • Het e-book Paleo Budget, dat bestaat uit 150 pagina’s met gezonde en goedkope Paleo recepten.
 • Het e-book 4 Budget Seizoensmenu’s als bonus. In dit receptenboek krijg je vier menu’s die aansluiten bij de vier seizoenen, zodat je leert hoe je in het seizoen kunt koken om optimaal gebruik te maken van datgene wat de natuur te bieden heeft.
 • Het e-book 14 Paleo Budget Ontbijtjes als bonus. In dit receptenboek krijg je 14 recepten voor gezonde, goedkope en Paleo vriendelijke ontbijtjes.

Voordelen

Bestel je Paleo Budget om jouw leefstijl te veranderen, dan profiteer je van enkele voordelen. De belangrijkste voordelen van dit e-book, zijn de volgende:

 • De recepten in het boek zijn niet alleen lekker en gezond, maar ook goedkoop klaar te maken.
 • Je krijgt twee interessante bonussen bij het e-book.
 • Je profiteert van de ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je niet tevreden met Paleo Budget, dan kun je dit binnen 60 dagen aangeven om je geld terug te krijgen.
 • Je valt niet alleen af met Paleo, maar voelt je ook echt beter als je deze leefstijl opvolgt. Je bent bijvoorbeeld minder moe en hebt minder te maken met klachten als hoofdpijn, buikpijn en concentratieproblemen.

Verder is de auteur van het receptenboek een echte Paleo expert. Bestel je dit e-book, dan weet je zeker dat je jouw strijd tegen de overtollige kilo’s en vervelende lichaamskwaaltjes samen met een expert aan gaat.

Onze conclusie

Net zoals de boeken die Mitchel van Duuren eerder heeft geschreven, is ook Paleo Budget een receptenboek van hoge kwaliteit. De recepten in het boek zijn niet alleen lekker en gezond, maar ook gemakkelijk klaar te maken en bovendien goedkoop. Je hoeft niet naar speciaalzaken om de recepten in het boek klaar te maken, maar je koopt de goedkope ingrediënten gewoon bij de supermarkt om de hoek.

Verder krijg je ook twee interessante bonussen bij het Paleo Budget receptenboek. Zeker de bonus met de seizoensmenu’s is interessant, want bij de Paleo leefstijl kook je zo veel mogelijk met ingrediënten die je natuurlijk (onbewerkt) kunt krijgen. Dit maakt koken volgens het seizoen erg belangrijk, want in ieder seizoen zijn er weer andere voedingsmiddelen in de natuur te vinden. Het bonus e-book met recepten voor gezonde ontbijtjes helpt je om de dag gezond op te starten en is ook erg compleet en interessant.

Wij vinden Paleo Budget zeker een aanrader. Niet alleen omdat het e-book erg compleet is, maar ook zeker omdat het boek van Mitchel van Duuren je kennis laat maken met een andere kant van het Paleo dieet. Veel mensen denken namelijk dat het volgen van dit dieet erg duur is, maar nu blijkt dat dit helemaal niet het geval hoeft te zijn. Paleo Budget is dan ook uitermate geschikt voor mensen die de Paleo leefstijl willen doorvoeren in hun dagelijkse leven, maar hier niet te veel geld aan uit willen geven. Volg je de tips en adviezen in het boek goed op, dan kun je echt gewicht verliezen en voel je je bovendien beter en fitter.

Wanneer dien je Paleo Budget te kopen?

 • Wanneer je een betaalbaar boek wilt kopen.
 • Je gezond wilt leven en je leefstijl wilt aanpassen.
 • Wanneer je voldoende gezonde recepten wilt hebben voor het complete gezin.
 • Je flink wilt afvallen.
 • Een dieet wilt volgen op de ‘paleo manier’ van leven.
Paleo Budget
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *