Paleo in 15 minuten ; In 15 minuten een gezonde maaltijd om af te vallen?!

Paleo in 15 minuten is een receptenboek dat gebaseerd is op de populaire Paleo leefstijl. Het boek is geschreven door Mitchel van Duuren, een man die ook wel de Nederlandse Paleo expert wordt genoemd. Hij schreef niet alleen dit receptenboek, maar ook het 101 Paleo Receptenboek en het Super Simpel Paleo Dieet.

Omdat hij zo veel verstand heeft van de Paleo leefstijl en al meerdere boeken geschreven heeft, waren wij erg nieuwsgierig naar het boek Paleo in 15 minuten. We besloten het Paleo in 15 minuten receptenboek te testen en de resultaten van onze test, worden in onderstaande review beschreven. 

Mitchel van Duuren: de auteur van Paleo in 15 minuten

Mitchel van Duuren is een man die het Paleo dieet in feite naar Nederland heeft gebracht. Toen het dieet alleen nog in Amerika werd gevolgd, introduceerde hij de leefstijl van Paleo in Nederland en maakte hij het dieet ook hier steeds groter en groter.

Het begon met enkele websites over het Paleo dieet. Daaropvolgend heeft Mitchel van Duuren nu ook enkele boeken geschreven. Niet alleen het Paleo in 15 minuten receptenboek, maar ook het boek 101 Paleo Receptenboek en Super Simpel Paleo Dieet.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is Paleo in 15 minuten bestemd?

Het Paleo in 15 minuten receptenboek is geschikt voor mensen die het Paleo dieet willen volgen, maar niet van koken houden. Door dit boek te gebruiken bij het koken, heb je gezonde, lekkere en uiteraard honderd procent Paleo recepten die al binnen 15 minuten op tafel staan.

Verder is het boek uitermate geschikt voor mensen die af willen vallen, want Paleo is primair gericht op gewichtsverlies. Gebruik je dit boek om te koken en doe je dit serieus en voor langere tijd, dan moet je inderdaad veel gewicht kunnen verliezen.

Wat is de inhoud van het receptenboek ?

Paleo in 15 minuten bestaat uit meerdere boeken en e-books. Het is in feite een compleet pakket met makkelijke, lekkere en gezonde recepten volgens de Paleo leefstijl. Dit wil zeggen dat de recepten enkel gemaakt worden met onbewerkte en natuurlijke ingrediënten, zonder allerlei moderne (en ongezonde) toevoegingen. Volg je het Paleo dieet, dan ga je namelijk terug naar het eetpatroon van je voorouders en dit betekent dat je alleen onbewerkte voedingsmiddelen eet.

Het Paleo in 15 minuten boek bevat een hardcopy boek, ofwel een fysiek boek. In dit boek staan recepten op 220 pagina’s verspreid. De gerechten bestaan uit ontbijtrecepten, lunchrecepten, dinerrecepten, recepten voor sauzen, recepten voor soepen, recepten voor salades en recepten voor tussendoortjes en toetjes.

Ook krijg je recepten op pasta en rijst op de Paleo manier, want met het juiste recept is dit gewoon mogelijk om op een gezonde manier te nuttigen.

Verder krijg je drie digitale boeken als je het Paleo in 15 minuten boek bestelt:

  • Deel 1 bestaat uit 100 pagina’s met gezonde Paleo recepten, waaronder een onderdeel met de titel ‘zoete verwennerij’. Dit betekent dat je met het Paleo in 15 minuten receptenboek ook leert hoe je zoete en gezonde tussendoortjes kunt maken.
  • Deel 2 bestaat uit 39 nieuwe Paleo recepten, voornamelijk voor het bereiden van een Paleo diner.
  • Deel 3 bestaat uit 35 recepten voor de lunch en het ontbijt, uiteraard wederom volgens de Paleo leefwijze.

Ontvang je nog bonussen ?

Ook krijg je enkele bonussen als je Paleo in 15 minuten bestelt. Dit zijn de Paleo ijsjes special, de Paleo bbq special, de Paleo keuken basis en de 25 Paleo succestips. In de succestips lees je niet alleen tips om het Paleo dieet te volgen, maar krijg je ook meer informatie over het dieet.

Ben je nog niet zo gemotiveerd om het Paleo dieet te gaan volgen, dan garanderen wij je dat je dit na het lezen van de succestips wel bent.

Het resultaat van het dieet

Volg je het Paleo in 15 minuten receptenboek op de juiste manier op en doe je dit bovendien voor langere tijd, dan zijn wij ervan overtuigd dat je veel af kunt vallen. Ook zou je je energieker en gezonder moeten voelen, aldus de auteur van het receptenboek. Het is wel belangrijk om te weten dat je het receptenboek voor langere tijd moet gebruiken, want het kan even duren voordat je echt resultaat gaat boeken.

Paleo in 15 minuten ervaringen van andere gebruikers

Als we de reviews van andere gebruikers van het Paleo in 15 minuten receptenboek lezen, zien we dat eigenlijk iedereen erg positief is over dit pakket met recepten. De meeste mensen schrijven dat ze echt veel zijn afgevallen en dat ze zich inderdaad veel beter voelen. Als het aan de andere gebruikers ligt, moet je dit receptenboek echt een keer proberen. De algemene ervaringen zijn dus erg positief te noemen.

Onze conclusie

Wij vinden Paleo in 15 minuten een compleet pakket met recepten, die stuk voor stuk gemakkelijk te bereiden zijn en gelukkig verschillend genoeg zijn voor een gevarieerd eetpatroon. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je iedere dag hetzelfde moet eten met het receptenboek, want dit is gelukkig niet nodig.

Er staan niet alleen veel recepten in, maar de recepten zijn ook allemaal anders. Zelfs als je dit boek maanden zou willen gebruiken en gevarieerd wil blijven eten, is dit gewoon mogelijk.

Verder zijn wij erg positief over het feit dat de recepten in het boek slechts in 15 minuten klaar te maken zijn. Heb je het druk op je werk en daarom niet veel tijd om te koken of vind je koken gewoon niet zo leuk? Dan is dit receptenpakket echt iets voor jou. Met het Paleo in 15 minuten sta je niet een half uur of meer in de keuken, maar kun je binnen 15 minuten al lekker aan tafel gaan zitten.

Niet goed = Geld terug

Tot slot vinden wij het goed dat je het Paleo in 15 minuten receptenpakket zonder risico kunt proberen. Ben je namelijk niet tevreden over het pakket met recepten, dan kun je hier gewoon een e-mail over sturen. In dit geval krijg je je geld voor het receptenpakket terug, zodat je geen geld bent verloren om Paleo in 15 minuten eens te proberen.

Waarom moet je Paleo in 15 minuten kopen ?

  • Je flink gaat afvallen wanneer je alle tips en adviezen opvolgt.
  • Je gezondheid krijgt een flinke boost.
  • Alle recepten zijn gezond, lekker en simpel klaar te maken.
  • Wanneer je niet alleen op zoek bent naar recepten voor jezelf, maar het complete gezin.
  • Je ondanks een gezonde levensstijl toch nog wilt genieten.
  • Het boek is goed betaalbaar.
Paleo in 15 minuten
  • Paleo in 15 minuten

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *