Overwin je Overgang ; Eindelijk van alle klachten af?!

Overwin je Overgang is een informatief e-book dat speciaal opgesteld is voor vrouwen die in de overgang zitten en last hebben van de typische overgangsklachten. Het boek helpt je de overgang te overwinnen, door bepaalde klachten zelf te verminderen.

Wij waren nieuwsgierig naar het e-book en besloten Overwin je Overgang daarom uitgebreid te testen. In de onderstaande review lees je niet alleen meer over de auteur en de inhoud van het e-book, maar lees je ook wat wij van het boek vinden. Onze mening is gebaseerd op uitvoerig onderzoek en ervaringen van andere.

De auteur van Overwin je Overgang: Ria Kamelle

Ria KamelleHet e-book Overwin je Overgang is geschreven door Ria Kamelle. Zij heeft zelf veel last gehad van de typische overgangsklachten, maar kreeg van haar huisarts nooit de medische ondersteuning die ze tijdens de overgang echt nodig had.

Daarom besloot ze zelf actie te ondernemen. Ze deed uitgebreid onderzoek naar de overgang, maar ook naar de klachten die bij de overgang komen kijken en de behandeling van deze klachten. Haar onderzoeksresultaten heeft ze nu gebundeld in het e-book Overwin je Overgang, die jij kunt kopen om haar kennis tot je te nemen.

De inhoud van het boek

Overwin je Overgang is onderverdeeld in twee delen, namelijk een theoretisch gedeelte over de overgang en een praktijkgedeelte over de overgang.

In het theoretische gedeelte van het e-book, geeft Ria Kamelle je meer informatie over de overgang en de klachten die hierbij komen kijken. Het gedeelte is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken, die allemaal over een bepaalde klacht gaan. Denk hierbij aan hoofdpijn, maar ook aan de menstruatie, opvliegers, pijnlijke spieren en ga zo maar door.

In het praktijkgedeelte van het boek gaat het meer over de overgang in de praktijk. Zo worden er diverse vragen over de overgang beantwoord. Deze vragen geven jou een duidelijker beeld van de overgangsklachten en het verhelpen van deze klachten. Zo lees je in het praktijkgedeelte bijvoorbeeld hoe je energieker kunt worden tijdens de overgang, maar ook hoe je andere klachten kunt bestrijden.

Bonussen

Verder biedt het boek vijf gratis bonussen. Het gaat om een audiobestand met ingesproken berichten om je op ieder (lastig) moment te ondersteunen, toegang tot de community van het e-book op Facebook, een receptenboek om meer energie te krijgen en gewicht te verliezen rond de buik. Toegang tot eventuele updates van het e-book en Oosterse yoga-oefeningen die je tijdens de overgang kunt doen.

In totaal krijg je vijf bonussen bij Overwin je Overgang, waar je helemaal niets voor hoeft te betalen. Nadat je het product hebt gekocht kun je het e-book direct downloaden.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is het boek bestemd?

Overwin je Overgang reviewOverwin je Overgang is bedoeld voor dames die in de overgang zitten en hier veel last van hebben. Je kunt het boek lezen als je wat meer over de overgang te weten wil komen, maar ook als je jouw overgangsklachten effectief wil verminderen.

Je hoeft niet veel medische kennis van de overgang te hebben om dit e-book te lezen. Het boek gaat namelijk ook uitgebreid in op de overgang en de klachten die hierbij komen kijken. Ook als je niet veel weet over de overgang, kun je dit boek dus prima lezen. Heb je wat meer kennis over de overgang, dan kun je het theoretische gedeelte van het boek voor een deel overslaan en direct het praktijkgedeelte lezen.

Het resultaat van Overwin je Overgang

Met Overwin je Overgang krijg je meer inzicht in de klachten waar jij last van hebt. Ook lees je hoe je deze klachten kunt verminderen. Volg je de tips en adviezen in het e-book op de juiste manier op, dan kun je jouw overgangsklachten inderdaad verminderen of zelfs laten verdwijnen.

Onze ervaringen en de ervaringen van klanten

Overwin je Overgang is opgesteld vanuit de eigen ervaringen van de auteur van het e-book. Nu denk je misschien dat er hierdoor niet veel relevante informatie in het boek staat, maar dit is juist wel het geval. Omdat Ria Kamelle zelf veel last heeft gehad van overgangsklachten en hier veel onderzoek naar heeft gedaan, staat er juist veel relevante informatie in het boek. Dit maakt het e-book erg waardevol.

Daar komt nog bij dat het e-book goed geschreven is. Er worden geen moeilijke termen in gebruikt, waardoor je vlot en begrijpelijk kunt lezen. Ook als je niet veel medische kennis hebt, kun je dit boek gemakkelijk lezen.

Volg je de tips en adviezen in het boek goed op, dan kun je jouw klachten zelfs verminderen. Deze garantie kunnen wij je natuurlijk niet geven. Maar er zijn wel veel vrouwen die erg enthousiast zijn over het boek en door het e-book inderdaad veel minder klachten ervaren.

Niet goed = Geld terug garantie

Wil jij Overwin je Overgang gratis proberen? Maak dan gebruik van de ‘niet goed, geld terug’ garantie. Je koopt het e-book met de vijf gratis bonussen. Als je niet tevreden bent, kun je binnen 30 dagen je geld terugkrijgen.

Wanneer is het slim om Overwin je Overgang te kopen ?

  • Je last hebt van overgangsklachten.
  • Je bang bent om in de toekomst last te krijgen van verschijnselen.
  • Wanneer je er met de dokter niet uitkomt.
  • Als je meer wilt weten over de overgang in het algemeen.
  • Wanneer je een betaalbaar boek wilt kopen.
Overwin je overgang
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *