Nooit meer zorgen of stress van Frank de Moei ; Eindelijk van je stress af?

Nooit Meer Zorgen of Stress is een e-cursus die je kunt volgen als je last hebt van stress. De auteur van de cursus is Frank de Moei en omdat deze man al meerdere succesvolle cursussen heeft opgezet, waren wij nieuwsgierig naar zijn nieuwe cursus.

We hebben de online cursus Nooit Meer Zorgen of Stress voor je onderzocht en vertellen je graag meer over dit product van Frank de Moei. Ons onderzoek is gebaseerd op ervaringen van ons, klantervaringen en inzicht in de cursus zelf. Bekijk onze conclusie in deze uitgebreide review.

Frank de Moei – auteur van de online cursus

Frank de MoeiDe auteur of ontwikkelaar van de online cursus Nooit Meer Zorgen of Stress is Frank de Moei. Hij schrijft niet alleen verschillende soorten (online) cursussen en trainingen, maar is ook eigenaar van het bedrijf Capedium Coaching & Training.

Met deze organisatie helpt hij mensen die last hebben van psychologische problemen, zowel met zwaardere als met minder zware klachten.

Wil je contact met Frank de Moei via zijn bedrijf Capedium Coaching & Training, dan moet je hier een flink bedrag voor investeren. De face-to-face meetings met Frank de Moei zijn namelijk vrij prijzig.

Door online cursussen op te zetten, wil de expert zijn kennis op een laagdrempelige manier met een grotere doelgroep delen. Door de cursussen van Frank de Moei te volgen ben je namelijk goedkoper uit, maar kun je wel gebruik maken van zijn expertise.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Ben jij degene die Nooit meer zorgen of stress nodig heeft?

Nooit meer zorgen of stress reviewDe cursus Nooit Meer Zorgen of Stress is bedoeld voor mensen die dagelijks last hebben van zorgen en/of stress.

Kom je weinig tot rust omdat je altijd aan het piekeren bent, heb je last van pessimistische gedachten of ben je altijd aan het nadenken over het verleden, het heden en/of de toekomst? Dan is deze cursus zeker iets voor jou. Zeker als je last hebt van bijkomende klachten door jouw hoge stressgehalte, is het een aanrader om de cursus Nooit Meer Zorgen of Stress te volgen. Zodat je zowel je stress en zorgen als de bijbehorende klachten van het hoge stressgehalte kunt laten verdwijnen.

De inhoud van de e-cursus

Nooit Meer Zorgen of Stress wordt geheel via e-mail toegestuurd. De e-mails van de cursus bestaan uit gedeelten met theorie over zorgen en stress, maar ook uit praktijkvragen. Deze vragen kun je gebruiken om de theorie in de mails af te zetten tegen jouw eigen situatie, zodat de cursus jou echt kan helpen.

De cursus Nooit Meer Zorgen of Stress bestaat uit drie delen:

  1. De waarom-vraag: je maakt kennis met jezelf. Door bepaalde theorie aan te bieden en praktijkvragen te stellen over deze theorie, laat Frank de Moei je nadenken over jezelf en over bepaalde gevoelens die je hebt. Zo wordt er gekeken waar bepaalde gevoelens vandaan komen, maar ook wat de gevolgen zijn van de gevoelens die je hebt.
  2. De zoektocht naar ontspanning: in deel 1 van de cursus heb je de basis van jouw probleem achterhaalt en in deel 2 ga je aan de slag met de wortel van jouw probleem. Dit doe je door naar oplossingen te zoeken die jouw gevoelens kunnen veranderen. Uiteraard geeft Frank de Moei je goede adviezen die jou hierbij kunnen helpen, zodat je er niet alleen voor staat.
  3. Structurele ontspanning: het laatste deel van de cursus moet je structureel laten ontspannen. Je leert waar jij echt van ontspant en je leert stress te herkennen, zodat je snel in kunt grijpen als je gestrest begint te raken.

De indeling van de cursus Nooit Meer Zorgen of Stress is logisch en dit maakt de cursus gemakkelijk om te volgen. Bijkomend voordeel: je leert jezelf goed kennen door het volgen van de cursus, onder andere door jezelf bepaalde vragen te stellen en je gevoelens te achterhalen.

Wat is het resultaat van het ebook ?

Het uiteindelijke doel van de cursus is dat je je leert ontspannen. Niet op bepaalde momenten, maar altijd. Je wordt niet nonchalant door het volgen van de cursus, maar moet wel regelmatig kunnen ontspannen om een hoog stressniveau te kunnen voorkomen.

Let op: deze cursus is enkel geschikt voor mensen met lichte of gemiddelde klachten. Zit je bijna tegen een burn-out aan door jouw zorgen en stress of heb je zelfs als een burn-out, dan heb je meer nodig dan de cursus Nooit Meer Zorgen of Stress om van jouw zorgen en stress af te komen.

Onze ervaringen en de ervaringen van klanten

Heb je last van rusteloosheid, een hoog stressniveau of piekergedrag, dan is de cursus Nooit Meer Zorgen of Stress zeker de moeite waard. De cursus kan niet alleen erg effectief zijn, maar is ook gemakkelijk te volgen en bovendien niet prijzig.

Daarnaast heb je bij deze cursus altijd een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je niet tevreden met de cursus, dan kun je binnen 15 dagen je geld terugvragen. Ook als je niet zeker weet of de cursus gaat werken, kun je Nooit Meer Zorgen of Stress dus zeker proberen. Is de cursus toch niets voor jou, dan vraag je gewoon je geld terug.

In de volgende situaties is het goed om Nooit meer zorgen of Stress te kopen

  • Je bent erg gestresst en/of onrustig.
  • Je wilt relaxter worden.
  • Wanneer je een stuk positiever wilt worden.
  • Je staat negatief in het leven.
  • Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare methode om je leven te verbeteren.
  • Je meer wilt genieten van het leven.
Nooit Meer Zorgen of Stress
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *