Mentale dieet plan van Katja Callens; Onze review!

Het Mentale Dieet Plan is een populair dieetboek dat op dit moment veel verkocht wordt. Door de grote populariteit van het boek, kregen wij veel aanvragen om het Mentale Dieet Plan eens te testen.

Wij besloten gehoor te geven aan deze aanvragen en hebben het dieet uitgebreid onder de loep genomen. In ons onderzoek hebben we verschillende ervaringen en reviews met elkaar vergelijken. In de onderstaande beoordeling lees je wat wij van het Mentale Dieet Plan vinden.

Katja Callens: de ontwikkelaar van het dieet

Het Mentale Dieet Plan is geschreven door Katja Callens. Dit is echter niet de echte naam van de auteur van het boek, want het is algemeen bekend dat Katja Callens een pseudoniem is. Wie het boek dan wel geschreven heeft, is niet bekend.

Nu vraag je je misschien af of het Mentale Dieet Plan wel betrouwbaar is aangezien het boek met een pseudoniem op de markt is gebracht, maar wij weten dat dit wel het geval is.

‘Katja Callens’ heeft namelijk al meerdere boeken op de markt gebracht, waaronder het Mentale Internet Plan en de Gezonde Ontbijt Bijbel. Daar komt nog bij dat er in de dieetbranche wel vaker met pseudoniemen wordt gewerkt en dat dit dus niet iets onbekends is.

Het Mentale Dieet Plan is op de markt gebracht door Sofcom. Dit is een betrouwbare Belgische organisatie, die gewoon ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is het dieet bedoeld?

Koop je het Mentale Dieet Plan, dan krijg je er ook het Turbo Actie Plan bij. Dit is een vrij heftig dieet, dat je gedurende 11 dagen moet volgen voor je met het Mentale Dieet Plan kunt starten.

Het Turbo Actie Plan is vooral geschikt voor mensen die echt bereid zijn zich in te zetten om af te vallen. Het is een heftig dieet, dat je niet zomaar met een klein beetje motivatie af kunt ronden. Het Mentale Dieet Plan dat je hierna volgt, is gelukkig al gemakkelijker. Dit dieet is dan ook toegankelijker dan het Turbo Actie Plan.

Het complete pakket is bedoeld voor degene die flink willen afvallen.

De inhoud van het dieet

De inhoud van het boek is gebaseerd op het uitgangspunt dat het mentale aspect van afvallen zwaarder is dan het fysieke aspect. Het is namelijk moeilijker om zoetigheden mentaal gezien te weerstaan, dan de lichamelijke beweging om de zoetigheden te pakken echt te vermijden. Het Mentale Dieet Plan speelt dan ook in op het mentale aspect van afvallen, zodat je hier ondersteuning bij krijgt.

Het mentale aspect van afvallen wordt met het Mentale Dieet Plan wat gemakkelijker gemaakt door gezonde en lekkere recepten te geven om gewicht te verliezen. Ook zijn de recepten goedkoop om klaar te maken, zodat je je bij het afvallen ook niet laat tegenhouden door de financiële kant van gezond koken en leven.

Het Mentale Dieet Plan is een divers en gevarieerd dieet met invloeden van het eiwitrijke dieet, het koolhydraatarme dieet, het caloriearme dieet en het fruit dieet. Verder is het goed om te weten dat het plan bepaalde voedingsmiddelen niet verbiedt. Dit betekent dat je alles mag eten als je het dieet volgt: als je dit maar volgens de regels van het Mentale Dieet Plan doet.

Bestel je het dieetpakket, dan krijg je de volgende dingen geleverd:

 • Het Turbo Actie Plan.
 • 50 gezonde dieet recepten.
 • Groene smoothie recepten.
 • Een maaltijdschema.
 • Een bonusrapport met mentale oefeningen om beter af te kunnen vallen.

Het resultaat

Volgens de auteur van het Mentale Dieet Plan en het Turbo Actie Plan, moet je alleen al met het Turbo Actie Plan 17 kilo af kunnen vallen. Wij zijn van mening dat je inderdaad veel af kunt vallen met de eerste stap van het dieet, maar dan moet je deze stap wel serieus volgen. Ook verschilt het per persoon wat je uiteindelijk echt aan gewicht kunt verliezen.

Wel is het goed om te weten dat je met zowel het Turbo Actie Plan als het Mentale Dieet Plan veel gewicht kunt verliezen. Voorwaarde is wel dat je de diëten serieus volgt en dit ook voor langere tijd doet. Alleen als je voor langere tijd probeert af te vallen met de receptenboeken, verlies je inderdaad veel gewicht.

De voordelen van het dieet

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het gebruiken van het Mentale Dieet Plan om af te vallen:

 • Je krijgt er een vrij heftig, maar effectief dieet bij. Het Turbo Actie Plan wordt nog voor het Mentale Dieet Plan gevolgd.
 • Je maakt gezonde, lekkere en gemakkelijke recepten.
 • De recepten van het Mentale Dieet Plan zijn niet lastig om klaar te maken.

Verder krijg je enkele mentale tips om het dieet goed te kunnen volgen. Deze tips zijn handig als je even wat extra motivatie nodig hebt om het dieet te volgen, maar ook als je gewoon nog nooit een dieet hebt gevolgd.

De ervaringen van andere gebruikers

Als we de ervaringen van andere gebruikers van het dieet moeten geloven, is het dieet erg effectief. Veel mensen stellen dat ze echt veel af zijn gevallen met dit dieet. Wel is het goed om te weten dat je alleen afvalt als je het dieet serieus en voor langere tijd volgt.

Onze conclusie

Wij zijn positief over het Mentale Dieet Plan. Het is een compleet dieet, dat zich meer op het mentale aspect van afvallen richt en dit lijkt goed te werken. Het Turbo Actie Plan is erg zwaar en zeker niet voor iedereen geschikt, maar ook dit dieet is effectief. Zeker als je het Turbo Actie Plan serieus volgt en hierna doorgaat met het Mentale Dieet Plan, moet je veel af kunnen vallen.

Verder vinden wij het goed dat de recepten van het dieet gemakkelijk en goedkoop klaar te maken zijn, want dit maakt het toegankelijk voor een grote doelgroep.

Het is goed om te weten dat het dieet een ‘niet goed, geld terug’ garantie heeft. Ben je niet tevreden over het receptenboek, dan kun je dit binnen 60 dagen aangeven. In dit geval krijg je direct je geld terug, zodat je niets verloren bent door dit dieet eens te proberen.

Waarom het Mentale Dieet Plan kopen?

 • Erg effectief: De kilo’s vliegen er vanaf!
 • Lekkere en gezonde recepten om gezonder te leven.
 • De recepten zijn makkelijk klaar te maken.
 • Het dieet is erg compleet.
 • Prijs/kwaliteit verhouding is goedkoop.
 • Meerdere mensen zijn al succesvol afgevallen.

Mentale Dieet Plan
 • review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *