Labradoodle Geheimen e-book ; Onze onafhankelijke review !

Labradoodle Geheimen is een e-book dat helemaal in het teken staat van het hondenras de labradoodle. Dit hondenras is erg populair in Nederland: veel mensen hebben een hond van dit ras als huisdier. Je leest Labradoodle Geheimen om meer te weten te komen over het ras, maar ook om handige tips en adviezen te krijgen over het opvoeden en trainen van dit hondenras.

Door vele positieve verhalen over het e-book, besloten wij dit boek zelf eens aan te schaffen en te testen. De resultaten van ons onderzoek, worden in onderstaande review beschreven. Ook lees je in onderstaande tekst meer algemene informatie over Labradoodle Geheimen, zodat je een wat duidelijker beeld krijgt.

Piet de Jong

De auteur van het e-book Labradoodle Geheimen is een man met de naam Piet de Jong. Hij is niet alleen groot liefhebber van het hondenras, maar heeft zelf ook meerdere labradoodles gehad.

Zijn eerste labradoodle was een ondeugende hond: door beginnersfouten bij het opvoeden van het beestje, was de hond niet altijd even gehoorzaam. Bij het opvoeden van zijn andere honden heeft Piet de Jong wat strenger opgetreden en hier heeft hij goed opgevoede honden aan overgehouden.

Hij besloot zijn ervaringen, tips en adviezen in een boek voor andere hondeneigenaren te bundelen en zo ontstond Labradoodle Geheimen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wat kun je verwachten?

Labradoodle Geheimen is een compleet boek dat gebaseerd is op de ervaringen van een labradoodle eigenaar. Dit betekent dat je tips en adviezen krijgt in het boek die je echt goed kunt gebruiken bij het opvoeden en trainen van jouw hond(en).

De inhoud van het boek Labradoodle Geheimen

Het boek Labradoodle Geheimen heeft in totaal 200 bladzijdes, die boordevol interessante informatie over de labradoodle staan. Alle onderwerpen met betrekking tot het hondenras worden besproken in het boek.

Zo krijg je basistips over het opvoeden van een labradoodle, maar krijg je ook tips voor een effectieve training, tips om het blafgedrag van je hond te verminderen en leuke kunstjes en spelletjes om je hond te leren. Daarbij ontvang je informatie over fouten die mensen maken bij het opvoeden van hun hond, tips om je hond te leren alleen te zijn en meer adviezen over de gezondheid van jouw hond.

Dit zijn overigens lang niet alle onderwerpen die in het boek aan bod komen, want Labradoodle Geheimen is erg uitgebreid. Je leest er basisinformatie over de labradoodle, maar ook zeer specifieke informatie over bijvoorbeeld de geschiedenis van het hondenras en de hygiëne van het beestje.

Voordelen

Het aanschaffen van Labradoodle Geheimen brengt enkele voordelen met zich mee. Ten eerste is dit e-book ontzettend uitgebreid. Het boek gaat niet alleen over het trainen van jouw hond, maar ook over het leven van het beestje, de gezondheid van je hond en ga zo maar door. Je koopt het boek dus niet alleen als je jouw hond wil trainen, maar ook zeker als je gewoon meer over je hond te weten wil komen.

Verder is het boek gebaseerd op persoonlijke ervaringen van een labradoodle eigenaar. Dit maakt het boek extra interessant. Er staat namelijk geen algemene informatie in, maar informatie waar jij als hondeneigenaar echt iets aan hebt.

Niet goed = Geld terug garantie

Tot slot krijg je bij het boek altijd een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je toch niet tevreden over de inhoud van het e-book, dan kun je dit binnen 60 dagen aangeven. In dit geval krijg je altijd je geld terug, zodat je in feite eigenlijk niets verloren bent door het even te testen. Twijfel je nog over de aanschaf van het e-book, dan hoef je door de ‘niet goed, geld terug’ garantie eigenlijk niet langer te twijfelen.

Onze conclusie

Wij zijn erg positief over het e-book Labradoodle Geheimen. Het boek is niet alleen compleet, maar ook goed geschreven. Door de informele schrijfstijl van Piet de Jong kom je er gemakkelijk doorheen, ook als je eigenlijk nog niks weet over het hondenras.

De tips zijn praktisch, de trainingen kun je tot op de laatste letter goed opvolgen en de adviezen in het boek zijn echt de moeite waard. Ook helpt het je meer inzicht te krijgen in het gedrag van je hond, wat ook zeker waardevol is. Gedraagt jouw hond zich op een bepaalde manier, dan is het goed om de oorzaak van dit gedrag te achterhalen en hier op de juiste manier op te reageren. Piet de Jong helpt je hier op een gemakkelijke en toegankelijke manier bij.

Het enige nadeel van Labradoodle Geheimen is het feit dat de lay-out van het e-book wat verouderd is. Hier kun je je tijdens het lezen wat aan ergeren, maar het is geen ramp. De inhoud van het boek is verder erg goed en dit is waar het uiteindelijk toch om draait. Wij zijn daarom zeker bereid om de verouderde lay-out van Labradoodle Geheimen te negeren, al is de vormgeving van het e-book zeker aan een update toe.

Wanneer ‘moet’ je Labradoodle Geheimen kopen ?

  • Wanneer jij meer informatie wilt over het hondenras.
  • Je twijfelt of je een labradoodle wilt aanschaffen.
  • Wanneer je thuis als een trouwe viervoeter hebt en nog meer informatie en tips wilt ontvangen.
  • Je jouw hond de ideale opvoeding en woonomgeving wil bieden.
  • Op zoek bent naar een betaalbaar boek.
Labradoodle Geheimen
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *