Kippengids

De Kippengids is een handige gids die je kunt gebruiken om jouw eigen kippenhok te bouwen. In de gids vind je niet alleen tientallen constructies om kippenhokken te bouwen, maar krijg je ook adviezen en tips over het bouwen van jouw eigen kippenhok.

Heb je net kippen aangeschaft en wil je dat deze kippen het beste hok krijgen? Dan kun je de Kippengids gebruiken om dit mogelijk te maken.

De Kippengids is een e-book van Fred Schouten, een man die al meerdere e-books en e-book pakketten voor doe-het-zelvers heeft uitgegeven.

Wij waren benieuwd of dit nieuwe e-book aan de standaard van Fred Schouten voldoet en daarom besloten we de gids te bestellen en eens goed te testen. De resultaten van ons uitgebreide onderzoek, worden in onderstaande review beschreven.

Fred Schouten: de auteur van de Kippengids

Fred Schouten is de auteur van de Kippengids, maar dit is niet de echte naam van de auteur van de gids. Wie de gids wel geschreven heeft, is niet bekend. Nu ben je misschien wat huiverig om een boek te kopen van een auteur die een pseudoniem als naam gebruikt, maar je hoeft je nergens zorgen om te maken. In de wereld van digitale gidsen en doe-het-zelf pakketten worden er namelijk veel vaak pseudoniemen gebruikt.

Wij kennen Fred Schouten als de man achter Fred’s Bouwtekeningen. Dit is een pakket met meer dan 10.000 bouwtekeningen, die je kunt gebruiken om verschillende soorten bouwprojecten in en rondom huis uit te voeren.

Met oog op de inhoud van dit pakket, kun je zeker stellen dat Fred Schouten ervaring heeft met het uitvoeren van doe-het-zelf projecten. Wij denken dus zeker dat dit een goede auteur is voor de Kippengids.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >

Voor wie is de Kippengids bestemd?

De Kippengids is interessant om te bestellen voor mensen die kippen aan willen schaffen of al kippen aan hebben geschaft en een goed kippenhok voor deze beestjes willen bouwen.

De gids vertelt je in enkele duidelijke stappen hoe je een kippenhok moet maken, maar ook aan welke eisen een goed hok moet voldoen. Bouw je jouw kippenhok met dit e-book, dan is de kans groot dat jouw kippen hier fijn in kunnen leven.

De inhoud van het e-book

De Kippengids is een e-book dat je in pdf-formaat kunt downloaden. Vervolgens kun je de gids op de computer, de tablet of de smartphone lezen. Heb je de gids liever hard copy, dan kun je de gids na het downloaden simpelweg uitprinten.

De Kippengids is onderverdeeld in verschillende onderdelen:

 • Theoretische informatie. In dit onderdeel lees je niet alleen hoeveel ruimte je nodig hebt voor kippen in de tuin, maar ook waar je het kippenhok het beste neer kunt zetten.
 • Bouwtekeningen van kippenhokken. In dit onderdeel krijg je tientallen voorbeelden van bouwtekeningen van kippenhokken te zien. Bij iedere bouwtekening krijg je een uitgebreid stappenplan om het hok op de bouwtekening te kunnen bouwen.
 • Materialen en gereedschap. In dit onderdeel lees je welke materialen je kunt gebruiken om jouw kippenhok te bouwen en welk gereedschap je zeker nodig hebt voor deze klus.
 • In dit onderdeel lees je welke afmetingen het beste zijn voor jouw kippenhok en waarom. De afmetingen die in dit onderdeel gegeven worden, zijn gebaseerd op het aantal kippen dat je in het hok wil huisvesten. Dit maakt de informatie in dit onderdeel erg interessant bij het bouwen van jouw eigen kippenhok.

Zoals je ziet, is het e-book erg uitgebreid. Het boek helpt je niet alleen bij het bouwen van het kippenhok, maar ook bij het voorbereiden van dit doe-het-zelf project.

De voordelen van de Kippengids

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het aanschaffen van de Kippengids van Fred Schouten. Het eerste voordeel van dit e-book, is het feit dat het digitale boek erg uitgebreid is. Je kunt het boek niet alleen kopen voor het bouwen van het kippenhok, maar ook voor de voorbereiding van dit project. Verder is het boek erg duidelijk geschreven. Omdat Fred Schouten rustig uitlegt en duidelijke termen gebruikt, kan ook de minder ervaren klusser het boek prima gebruiken om een kippenhok te bouwen.

Niet goed = Geld terug

Tot slot heeft de Kippengids een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Dit betekent dat als je niet tevreden bent met de inhoud van het e-book, je dit aan kunt geven en jouw geld terug kunt krijgen. In feite loop je dus helemaal geen risico als je het bestelt, want je kunt altijd je geld terugkrijgen als je toch niet tevreden bent met de inhoud van de Kippengids.

Onze conclusie

De Kippengids is een compleet e-book met duidelijke bouwtekeningen en praktische adviezen en tips voor het bouwen van een eigen kippenhok. Het boek is goed en duidelijk geschreven en dit betekent dat iedereen het kan gebruiken om een eigen kippenhok te bouwen. Omdat de Kippengids een ‘niet goed, geld terug’ garantie heeft, kun je het boek zonder risico aanschaffen en proberen. Ben je niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug.

Waarom de Kippengids kopen ?

 • Talloze bouwtekeningen voor kippenhokken.
 • Bestemd voor zowel de ervaren als (on)ervaren klusser.
 • Verschillende hokken voor elke lokatie en in elke afmeting.
 • Proberen kan altijd i.v.m. geld terug garantie.
 • Alle ingrediënten in huis om de komende jaren genoeg te klussen.
 • Je ontvangt een informatief e-book tegen een goede betaalbare prijs.
Kippengids
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *