Jacko Meijaard ervaringen

Een aantal van de cursussen die wij op deze website beschrijven, worden opgesteld en verkocht door Jacko Meijaard. Heb je deze naam wel eens op onze website gelezen en twijfel je erover om een cursus van deze man aan te schaffen? Dan wil je misschien eerst wat meer te weten komen over Jacko Meijaard.

Om jou een duidelijker beeld te geven van deze man, vertellen wij je op deze pagina meer over onze Jacko Meijaard ervaringen en de cursussen die hij opgesteld heeft.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een 25-jarige ondernemer uit Yerseke, een klein plaatsje in Zeeland. Hij is nog niet oud, maar heeft al wel vele jaren ervaring met (online) ondernemen.

Hij is eigenaar van Meijaard Media, BJ Media, Internetsuccesgids.nl en andere succesvolle affiliate marketing websites. Zijn grote doorbraak heeft hij bereikt met de Affiliate Marketing Revolutie, een online videocursus over affiliate marketing. De ondernemer werkt fulltime aan affiliate marketing en verdient hier veel geld mee.

Internetsuccesgids.nl

De affiliate website van Jacko Meijaard is Internetsuccesgids.nl. Met deze website verdient hij geld, maar jij hebt er gelukkig ook iets aan. Op de informatieve blog vind je namelijk interessante informatie, tips en adviezen over alle aspecten van het online ondernemen en dan vooral over affiliate marketing.

Je kunt bijvoorbeeld informatie uit de online kennisbank halen, maar je kunt ook zijn blogs met tips lezen om zelf meer geld te verdienen met affiliate marketing en online marketing in het algemeen.

Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is een online cursus die volledig uit video’s bestaat, 41 stuks om precies te zijn. In de 41 video’s van de online cursus wordt precies uitgelegd wat affiliate marketing is en hoe het werkt, maar ook hoe jij hier geld mee kunt verdienen. Door deze online cursus met video’s te volgen, kun je net zo’n succesvolle online ondernemer worden als Jacko Meijaard.

De cursus is onderverdeeld in de volgende hoofdstukken:

 • Start met affiliate marketing.
 • De ontwikkeling van een website.
 • De statistieken van een website.
 • Facebook advertenties.
 • Mailinglijst (een e-mailcampagne opstellen).
 • De uitbesteding van bepaalde taken.
 • Leadpages training.
 • Facebook ads +.

Zoals je ziet, is de videocursus erg uitgebreid. De achterliggende gedachte van de cursus is dat je met precies 41 video’s zelf ook aan de slag kunt met affiliate marketing en hier hopelijk veel geld mee kunt verdienen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan van de Affiliate Marketing Revolutie>>

Internet masterclass van Jacko Meijaard

Jacko Meijaard biedt ook een internet masterclass aan. Deze masterclass is gekoppeld aan zijn online videocursus, de Affiliate Marketing Revolutie.

Het idee achter de masterclass is dat je met deze masterclass wat meer begeleiding kunt krijgen als je de online videocursus van Jacko volgt. Jacko geeft jou met deze masterclass namelijk persoonlijk advies over jouw eigen affiliate business, zodat je hier nog meer geld mee kunt verdienen. Je krijgt dit advies overigens niet face-to-face, maar via Skype. Dit betekent dat je met Jacko kunt praten over jouw online business, zonder dat je naar zijn kantoor toe moet reizen.

Uiteraard sta je er zelf vrij in om de internet masterclass wel of niet te bestellen. Kun je zelf aan de slag met de tips en adviezen van de videocursus van Jacko? Dan heb je de masterclass niet nodig. Heb je toch een duwtje in de rug nodig of wil je gewoon begeleiding in jouw affiliate marketing proces? Dan kun je de masterclass wel afnemen om deze persoonlijke begeleiding van Jacko zelf te krijgen.

Betrouwbaarheid

Onze Jacko Meijaard ervaringen zijn erg positief! Veel mensen vinden het een beetje eng om een videocursus te bestellen bij iemand die ze helemaal niet kennen. Toch hoef je je bij het bestellen van een videocursus of masterclass bij Jacko geen zorgen te maken. Jacko Meijaard is namelijk helemaal betrouwbaar en absoluut geen oplichter.

Ook kunnen wij je garanderen dat de videocursus van Jacko compleet, nuttig en leerzaam is en dat de masterclass van de online ondernemer ook zeker van hoge kwaliteit is.

Sommige uitspraken die Jacko doet, zijn erg ambitieus. Hierdoor kunnen de uitspraken wat ongeloofwaardig overkomen. Wij kunnen je echter uit eigen ervaring vertellen dat veel uitspraken van Jacko voor een groot deel zeker kloppen, hoe ambitieus de uitspraken ook zijn.

Natuurlijk moet je je wel echt inzetten om geld te kunnen verdienen met de tips en adviezen van Jacko, maar zijn tips en adviezen zijn wel goed genoeg om inderdaad een mooi zakcentje te verdienen. Laat je dus niet afschrikken door de verkooppraatjes en ambitieuze uitspraken van de online ondernemer, want de dingen die hij zegt, zegt hij niet zomaar.

Sommige uitspraken zijn misschien wat overdreven, maar geld verdienen kun je zeker met de tips en adviezen van de online ondernemer.

Onze Jacko Meijaard ervaringen

Wij vinden Jacko Meijaard een betrouwbare man, die zeker goede adviezen kan geven over het online ondernemen. Hij is nog wat jong, maar dit zegt zeker niets over zijn kwaliteiten en de waarde van de tips en adviezen die hij geeft.

Zijn e-mails kunnen wat overdreven commercieel zijn en hierdoor misschien mensen afschrikken, maar dit is eigenlijk zonde. De uitspraken die Jacko doet zijn namelijk wat overdreven, maar wel op waarheid gebaseerd. Laat je dus niet afschrikken door zijn commerciële en overdreven uitspraken, maar neem ze met een korrel zout en probeer zijn videocursus en eventueel masterclass toch. Probeer je de cursus (eventueel met masterclass) zelf, dan kom je er vanzelf achter dat deze online ondernemer echt wat te bieden heeft.

Tip: bij de videocursus van Jacko Meijaard krijg je altijd een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je niet tevreden over de videocursus? Dan stuur je hier een mail over. In dit geval krijg je gewoon je geld terug, zodat je geen geld geïnvesteerd hebt in een cursus waar je niets aan hebt gehad. Je loopt dus in feite geen risico als je de cursus van Jacko besluit te proberen.

10 Redenen om Jacko Meijaard serieus te nemen

 • Hij heeft zich bewezen qua ervaring en kennis.
 • Tientallen cursisten gingen je voor.
 • Veel cursisten hebben daadwerkelijk geld verdiend met affiliate marketing.
 • Zijn producten worden erg goed verkocht.
 • Zijn ervaring en kennis is ongeëvenaard.
 • Je kunt altijd terecht met vragen.
 • Hij legt je tot in detail (alles) uit.
 • Zijn producten zijn een goede springplank om succesvol te ondernemen.
 • Hij is betrouwbaar en totaal geen oplichter.
 • Zijn producten zijn erg goedkoop.
Jacko Meijaard
 • Ervaringen :

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan van de Affiliate Marketing Revolutie>>

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan van de Masterclass >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *