Jack Russel trainingsboek : De ultieme training voor jouw hond?

Het Jack Russel Trainingsboek is de afgelopen jaren erg veel verkocht. Door de grote populariteit van dit boek, besloten we het boek zelf eens onder de loep te nemen aan de hand van een onderzoek. In dit onderzoek hebben we gekeken naar de inhoud, de ervaringen van klanten en de resultaten.

In deze uitgebreide review lees je alles over wat er precies in het eboek staat en hoe wij dit boek beoordelen.

De auteur van het Jack Russel Trainingsboek

Netty HendriksenDe auteur van het Jack Russel Trainingsboek is Netty Hendriksen. Deze vrouw heeft al meer dan dertig jaar ervaring met Jack Russel Terriërs en weet alles over deze beesten. Het Jack Russel Trainingsboek is gebaseerd op haar ervaringen met haar eerste Jack Russel, Dexter. Dit beestje was zeker niet eenvoudig om op te voeden en daarom stelde Netty veel tips en regels voor zichzelf op om Dexter op de juiste manier te trainen. Deze tips en regels heeft ze nu voor jou gebundeld in het Jack Russel Trainingsboek.

Overigens gaat het boek niet alleen over haar ervaringen met Dexter. Na het opvoeden van deze hond, heeft ze namelijk nog meer honden opgevoed. De dingen die ze hiervan geleerd heeft, zijn ook in het uitgebreide boek verwerkt. Het boek is dus niet alleen toepasbaar op haar eerste Jack Russel, maar ook op andere honden.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is het ebook geschikt?

Het Jack Russel Trainingsboek is voornamelijk geschikt voor mensen die het lastig vinden om hun Jack Russel op te voeden. De hond is niet gemakkelijk en zeker als je geen ervaring hebt met het ras, kan het lastig zijn om je beestje goed te trainen. Vind je het erg belangrijk dat jouw Jack Russel goed luistert, maar heb je geen idee hoe dit te bereiken? Dan kun je dit boek gebruiken om je hond te trainen.

Het eboek is vooral geschikt voor mensen die hun hond willen trainen, maar geen dure hondentrainingen willen volgen. Met dit boek train je jouw hond zelf, zonder de dure begeleiding van een hondentrainer.

De inhoud van het Jack Russel Trainingsboek

Jack Russel Trainingsboek reviewHet boek van Netty Hendriksen is erg uitgebreid en behandelt veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan het zindelijk maken van een hond, het opbouwen van een band, het laten wennen van het beestje aan een nieuwe omgeving, het straffen van je hond, het voorkomen van probleemgedrag, het succesvol alleen thuis laten van de hond en het testen van het persoonlijke karakter.

Ook lees je in het ebook welke periode het belangrijkste is in de opvoeding van een Jack Russel en wat je zeker wel en niet moet doen bij het opvoeden van deze hond.

Het Jack Russel Trainingsboek is een e-book, dat je op de computer, laptop, tablet of smartphone kunt lezen. Het boek bestaat uit 15 hoofdstukken, maar na het kopen van het e-book krijg je ook enkele bonussen.

Vele extra’s als bonus

Dit zijn de 101 Vragenlijst met de meest gestelde vragen aan de auteur van het boek, het Jack Russel Spelletjesboek met leuke spelletjes voor je hond, het Receptenboek met lekkere en gezonde recepten voor je huisdier en het boek Leven in een Roedel. In dit boek wordt de hiërarchie van hondenroedels toegelicht.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Onze conclusie

Het Jack Russel Trainingsboek is erg compleet. Niet alleen door de 15 complete en duidelijke hoofdstukken met veel informatie, maar ook door de bonussen die je bij het e-book krijgt. Wel zijn we wat minder te spreken over de vormgeving van het boek. Het boek ziet er wat amateuristisch uit, wat soms kan irriteren tijdens het lezen. Toch zegt de vormgeving niets over de kwaliteit van het boek, want door de sterke inhoud is het Jack Russel Trainingsboek zeker een aanrader om te kopen.

Wij kunnen je niet garanderen dat dit e-book dezelfde resultaten biedt als echte hondentrainingen. Wel zijn we positief gestemd over het boek en denken we zeker dat de auteur van het boek interessante dingen te vertellen heeft over de opvoeding van een Jack Russel.

In de volgende situaties is het goed om het Jack Russell Trainingsboek te kopen:

  • Je wilt tips en adviezen over de huisvesting van een Jack Russel.
  • Je wilt hulp bij het opvoeden van jouw hond.
  • Je wilt meer informatie over het hondenras.
  • Je wilt leuke oefeningen en spelletjes ontvangen voor jouw hond.
  • Een hondentraining is voor jou te prijzig.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Jack Russel Trainingsboek
  • Review

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *