Glenn Goossens : Betrouwbaar of oplichting?

Glenn Goossens is auteur van verschillende digitale sportboeken. Vanuit onze lezers ontvangen wij meerdere vragen over de betrouwbaarheid van Glenn. Dat heeft ons doen besluiten om uitgebreid onderzoek naar hem te doen.

In ons onderzoek hebben we gekeken naar zijn boeken, klantervaringen en expertise. Zo hebben we zijn boeken mogen bekijken en verschillende reviews op internet opgezocht. Bekijk alle verrichtingen in de onderstaande review:

Wie is Glenn Goossens?

Glenn is in zijn jeugdjaren al in aanmerking gekomen met sport en verschillende vormen van lichaamsbeweging. Dit gaat van voetbal tot vechtsporten zoals judo en karate. Zijn interesse en passie voor sport is eigenlijk nooit verdwenen. Met zijn jarenlange ervaring kun je hem gerust een sportexpert noemen.

Doordat hij zelf aantoonbaar resultaat boekte qua gezondheid, levensstijl en uiterlijk begon hij mensen om hem heen te adviseren en begeleiden. Hij was hierbij personal trainer van verschillende mensen in de sportschool. Daaropvolgend besloot hij al zijn kennis en expertise te presenteren aan een groter publiek. Zodat iedereen kon mee profiteren van zijn tips.

Dit deed hij aan de hand van verschillende blogs en artikelen. Zijn informatie over spierkracht, afvallen en voeding werd met enthousiasme ontvangen bij de lezers. Na enige ervaring op te hebben gedaan in het informeren en adviseren van mensen besloot hij zijn eigen digitale boeken te schrijven: De Strakke Buik Bijbel en Gespierde God.

Glenn Goossens boeken

Het eerste boek dat Glenn Goossens uitbracht was de Strakke Buik Bijbel.

Strakke Buik bijbelStrakke Buik Bijbel

Gedurende de tijd als personal trainer merkte Glenn al gauw dat de meeste mensen klachten hebben over hun buikvet. Dit is tevens één van de moeilijkste spiergroepen om te trainen. Er komt namelijk meer bij kijken dan alleen buikoefeningen. Wil jij een mooie buik ontwikkelen dan zul je extra oefeningen moeten doen zoals joggen en/of lopen.

Wanneer jij een strakke buik of sixpack wilt is de Strakke Buik bijbel een perfect alternatief.

Wat kun je verwachten van de Strakke Buik Bijbel?

 • Recepten in de vorm van een dieet zonder slechte voedingsstoffen.
 • Een voedingsschema van je ontbijt, lunch en avondeten.
 • Ongeveer 30 oefeningen om een goede buik te ontwikkelen.
 • Een intensief programma waardoor je binnen 4 weken resultaat zult boeken.
 • Een lijst met beginnersfouten (waar je op moet letten).
 • Gezonde vitamines en mineralen.

Klik hier om korting te krijgen op de Strakke Buik Bijbel >>

Gespierde God

Naast de Strakke Buik Bijbel is Glenn Goossens ook nog de auteur van Gespierde God. In tegenstelling tot zijn eerste boek behandelt de Gespierde God wel het totale lichaam. Alle spiergroepen worden behandeld, van top tot teen.

Met de adviezen en tips van Gespierde God kun je zowel thuis als in de sportschool trainen. Er staan namelijk genoeg oefeningen in waarvoor je geen dure apparatuur nodig hebt. Hierbij een overzicht van de inhoud van Gespierde God:Gespierde God

 • De beste voeding om je spieren te laten groeien.
 • Een receptenlijst.
 • Per spiergroep een aantal intensieve en zware oefeningen.
 • Een trainingsschema waarin het mogelijk is om binnen 8 weken flink resultaat te boeken.
 • Een lijst met ongezonde voedingsstoffen.
 • Informatie over de combinatie van training, voldoende slaap en voeding.
 • Nog meer onderwerpen.

Naast praktijkoefeningen ontvang je met zijn boeken ook veel theoretische informatie. Glenn zorgt ervoor dat je jezelf goed inleest alvorens je je spieren gaat belasten.

Klik hier om korting te krijgen op Gespierde God >>

Is zijn expertise betrouwbaar ?

Glenn Goossens vinden wij zeker betrouwbaar. Zijn boeken bevatten veel en goede informatie over trainen. Daarnaast zijn de te lezen reacties en ervaringen op het internet ook positief. Kijkend op het web vinden we meerdere personen die aan de hand van zijn boeken de gewenste resultaten hebben geboekt.

We hebben hem ook gemaild om te testen hoe en wanneer hij reageert op klachten en/of vragen. Hierover zijn wij zeer tevreden.

Onze conclusie over Glenn Goossens

Al met al zijn wij zeer te spreken over de boeken van Glenn Goossens. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je gedisciplineerd zijn e-books volgt je flinke resultaten zult boeken. De oefeningen zijn zwaar en intensief, hierdoor is doorzettingsvermogen wel een vereiste!

De prijs/kwaliteit verhouding van de boeken zijn goed. De schrijfstijl van Glenn Goossens is makkelijk te volgen en hij heeft veel kennis in huis om je verder te helpen. Wat ons betreft zijn de boeken aan te raden!

Glenn Goossens
 • review

Klik hier om korting te krijgen op de Strakke Buik Bijbel >>

Klik hier om korting te krijgen op Gespierde God >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *