Gitaarles van Koen: Gitaar leren spelen in 22 lessen!

Gitaarles van Koen is de naam van een online cursus die je kunt volgen om gitaar te leren spelen. Heb je altijd al gitarist willen worden, maar heb je geen zin of tijd om gitaarles te nemen bij een echte muziekschool? Dan kun je deze online cursus volgen.

Meer weten over deze cursus? Lees dan meer over Gitaarles van Koen in deze uitgebreide review. Door de informatie op deze pagina goed door te nemen, kom je er snel achter of deze cursus wellicht iets voor jou is.

Wie is Koen Snoek?

Voor we je meer vertellen over de online cursus Gitaarles van Koen, is het misschien handig om te weten wie deze cursus precies ontwikkeld heeft. De ontwikkelaar van de online cursus is Koen Snoek. Deze gitarist komt uit Volendam en houdt zich al vanaf zijn vroege jeugd bezig met gitaarspelen. Soms bij een leuke gitaarleraar, dan weer bij een minder leuke gitaarleraar. Omdat niet alle gitaarlessen uit zijn jeugd even leuk waren, heeft Koen naar eigen zeggen gemengde gevoelens overgehouden aan zijn gitaarlessen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Uiteindelijk kwam Koen Snoek in contact met de 3 J’s, die hem hebben geleerd de gitaar als een echte professional te bespelen. De kennis die Koen door de jaren heen (en dan vooral bij de 3 J’s) heeft opgedaan, heeft hij in de online cursus Gitaarles van Koen verwerkt. Je kunt dus zeker stellen dat je tijdens deze online cursus les krijgt van een echte professional.

www.gitaarles.nl

Koen Snoek heeft niet alleen een online cursus opgezet, maar heeft ook een (drukbezochte) website over zijn gitaarlessen. Op de website www.gitaarles.nl lees je meer over de online cursus van Koen, maar kun je ook zijn blogartikelen lezen.

Wil je meer te weten komen over gitaarspelen en alles wat met de gitaar te maken heeft, dan raden wij je zeker aan om de interessante blogartikelen van Koen Snoek door te lezen.

Gitaarles van Koen inhoud

Koop je de online cursus Gitaarles van Koen, dan krijg je een pakket met 22 video’s in je mailbox. Deze 22 video’s kijk je allemaal om stap voor stap gitaar te leren spelen. In de eerste video’s krijg je precies te horen hoe de cursus in elkaar steekt, om vervolgens aan de slag te gaan met de basis van het gitaarspelen. Weet je hoe je een gitaar vast moet houden en wat akkoorden zijn, dan ga je een liedje leren spelen. De cursus werkt stap voor stap en dit is erg prettig voor mensen die nog nooit gitaar hebben gespeeld.

Je kunt de cursus Gitaarles van Koen op je computer volgen, maar ook op je laptop, tablet of smartphone. De video’s zijn namelijk gewoon online te bekijken, op ieder apparaat. Overigens krijg je ook toegang tot een gesloten community op Facebook als je Gitaarles van Koen koopt. Deze community kun je op de computer bezoeken, maar ook op andere devices.

Verder krijg je ook enkele bonussen als je de videocursus Gitaarles van Koen bestelt. Het gaat om de volgende bonussen:

  • Een gitaarakkoordenboek, zodat je de verschillende akkoorden op de gitaar gemakkelijk en snel kunt leren.
  • Een uitgebreide bijlage met mp3-meeluisterbestanden.
  • De mogelijkheid om videovragen te stellen.

Tot slot word je ook ieder jaar uitgenodigd voor het kampvuur dat Koen Snoek organiseert voor al zijn cursisten. Hier hoef je natuurlijk niet naartoe, maar het kan wel heel leuk zijn om de andere cursisten van Koen te leren kennen. Natuurlijk neemt iedereen zijn of haar gitaar mee naar het kampvuur, zodat jullie lekker samen kunnen ‘jammen’.

Het resultaat

Na ongeveer de dertiende les van Gitaarles van Koen kun je een liedje spelen op de gitaar. Na de dertiende les ga je jouw vaardigheden verder ontwikkelen. Volg je de cursus serieus en precies zoals Koen Snoek heeft samengesteld, dan kun je aan het einde van de cursus meerdere liedjes spelen op de gitaar. Blijf je oefenen, dan word je een echte gitarist.

Natuurlijk verschilt het per persoon wat het resultaat van de online cursus precies is. Sommige mensen hebben talent voor gitaarspelen: zij kunnen sneller en gemakkelijker gitaar leren spelen dan andere mensen. Heb je geen aanleg om gitaar te spelen, dan moet je wat harder oefenen om hetzelfde resultaat te bereiken als de echte natuurtalenten. Hoeveel je oefent en hoe serieus je de cursus volgt, bepaalt dus ook het resultaat dat je met de online cursus behaalt.

Conclusie: Gitaarles van Koen kopen of niet?

Gitaarles van Koen is de ideale cursus voor mensen die graag gitaar willen leren spelen, maar geen tijd, geld of zin hebben om naar de lokale muziekschool te gaan voor gitaarles. Tijdens de online cursus leer je niet alleen de basisprincipes van het gitaarspelen, maar leer je ook liedjes te spelen. Sterker nog, je kunt jouw eerste liedje al rond de dertiende les van de cursus spelen. Hierna ga je jouw vaardigheden verder uitbouwen en leer je nog beter gitaar te spelen.

Omdat je enkele bonussen krijgt bij de cursus, is de Gitaarles van Koen interessant om aan te schaffen. Wij zijn vooral enthousiast over het kampvuur dat Koen Snoek ieder jaar voor zijn cursisten organiseert, want dit is natuurlijk een hele leuke extra. Je hoeft er niet naartoe, maar het kan wel heel leuk zijn om lekker met andere cursisten te ‘jammen’ en tegelijkertijd van een gezellig vuurtje te genieten.

Ook zijn we enthousiast over de manier waarop de cursus in elkaar zit. De videocursus heeft namelijk een logische opbouw, waardoor de cursus ook voor beginners prima te volgen is. De manier waarop Koen Snoek dingen uitlegt, is ook erg duidelijk. Ook als je geen idee hebt hoe een gitaar precies werkt of niet bepaald muzikaal bent, begrijp je de uitleg van Koen goed.

Wel is het goed om te weten dat de cursus voornamelijk interessant is voor beginnende gitaristen. Kun je al wel gitaar spelen, dan is het niveau van de cursus te laag. In dit geval kun je beter een andere gitaarcursus kopen, die wat minder op de beginnende gitarist gericht is.

Gitaarles van Koen
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *