Gespierde God : Wat is het resultaat ?!

Gespierde God van Glenn Goossens is een training die je helpt om gezond en fit te worden. Kijken we naar de statistieken van het boek, dan zien we dat de training goed verkoopt binnen Paypro.

Door de grote populariteit van de training, besloten we Gespierde God daarom zelf eens te testen. Op basis van onze eigen ervaring en ervaring van anderen hebben we een review opgesteld. In deze review lees je wat de resultaten van onze uitgebreide test zijn.

Glenn Goossens: de auteur van de training

Gespierde God is volledig opgesteld door Glenn Goossens. Zoek je online naar informatie over de auteur van de training, dan is er niet zo veel te vinden. Hierdoor denk je misschien dat Glenn Goossens niet veel kennis heeft over gezond leven, sporten en afvallen, maar dit is zeker niet het geval.

Glenn is geen onbekende in de afval- en sportbranche en heeft in het verleden al meerdere online cursussen opgesteld voor een gezonder leven. Hij heeft veel ervaring als het om afvallen, gezond leven en sporten aankomt en deelt deze ervaring met jou in Gespierde God.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

De inhoud van Gespierde God

Gespierde God reviewDe Gespierde God bevat niet alleen diverse trainingsoefeningen om af te vallen en gezonder te leven, maar ook aanvullende informatie. Deze informatie kun je gebruiken om met de juiste kennis naar de sportschool te gaan, zodat je echt weet wat je doet. Weet je wat je doet, dan heb je volgens Glenn Goossens namelijk meer kans op succes.

In Gespierde God krijg je informatie over de hoeveelheid spiergroepen die je moet trainen in één work-out, de juiste voedingsmiddelen voor sporters, de feiten en fabels van krachttraining en de juiste mindset om af te vallen door te sporten.

Verder wordt de training standaard geleverd met twee bonussen. Het gaat om de volgende extra’s:

  • Het e-book ‘Sensationeel Snel Maar Gezond Afvallen’.
  • De video’s van ‘Het Ultieme Afslank Programma’.

Er worden allerlei claims gedaan over Gespierde God van Glenn Goossens, voornamelijk door de auteur van het digitale boek zelf. Neem deze claims altijd met een korrel zout. Wij zijn overtuigd dat de methode van Glenn Goossens werkt, maar je moet je wel inzetten om de juiste resultaten te kunnen behalen. Ook zal het per persoon verschillen hoe goed de trainingen van Glenn echt werken.

De resultaten van de Gespierde God

Zoals al eerder vermeld, geloven wij in de training van Glenn Goossens. Wel is het belangrijk om te weten dat je voor de juiste resultaten echt optimale inzet moet tonen. Ga je niet regelmatig naar de sportschool en neem je de adviezen van de auteur niet ter harte tijdens het trainen, dan zijn je resultaten minder goed. Zet je je echt in, dan komen jouw resultaten wel in de buurt van de claims die de auteur van de training zelf doet.

De Gespierde God ervaringen

De training van Glen Goossens is echt een aanrader als je hebt besloten om beter voor je lichaam te zorgen door veel te gaan trainen. Je kunt hele goede resultaten behalen door de tips en adviezen van de auteur op te volgen, maar dan moet je je wel echt inzetten. Weet je nu al van jezelf dat je niet zo gemotiveerd bent om echt veel te trainen, dan is dit boek wellicht niet de beste aankoop voor jou. Glenn Goossens verwacht veel van je als je dit boek koopt: zonder intensieve training kom je er niet.

Ben je wel bereid om je echt in te zetten, dan is dit boek zeker een aanrader. Glenn Goossens schrijft duidelijk en enthousiast, heeft veel kennis over afvallen, gezond eten en sporten en biedt je de juiste handvatten om echt af te kunnen vallen. De bonussen die je bij het digitale boek krijgt, maken de training compleet.

Gespierde God
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *