Gelukkig zijn Gelukkig blijven – Frank de Moei

Gelukkig zijn Gelukkig blijven is een uitgebreide cursus die door Frank de Moei opgesteld is. Frank de Moei heeft niet alleen deze cursus samengesteld, maar heeft als lifestyle trainer meerdere cursussen op zijn naam staan.

Na het reviewen van zijn cursussen ‘Betere relaties met iedereen’, ‘Nooit meer zorgen of stress’, ‘Blijvend zelfvertrouwen’ en ‘Vind je ideale baan’, schrijven we op deze pagina een review over zijn nieuwe cursus.

Frank de Moei: de auteur van het boek

De auteur van ‘Gelukkig zijn en gelukkig blijven’ is Frank de Moei. Deze man is de eigenaar van Newstart, een coaching bureau waar mensen met een lichte depressie en ongelukkige gevoelens terecht kunnen voor professionele ondersteuning.

Omdat de face-to-face behandelingen van Frank de Moei vrij duur kunnen zijn, zijn deze behandelingen niet voor iedereen betaalbaar. Om ervoor te zorgen dat mensen met een minder groot budget ook goede ondersteuning kunnen krijgen om zich beter te voelen, heeft hij daarom verschillende cursussen geschreven. Gelukkig zijn gelukkig blijven is een van de cursussen van de lifestyle coach.

Klik hier voor de kortingspagina >>

Voor wie is de cursus bedoeld?

Gelukkig zijn Gelukkig Blijven reviewDe cursus van Frank de Moei is speciaal opgesteld voor mensen die op dit moment niet gelukkig zijn in hun leven, maar wel graag gelukkig willen worden. De cursus geeft je niet alleen inzicht over wat jou echt gelukkig maakt, maar ook hoe je dit kunt bereiken.

De cursus is niet voldoende om zeer depressieve mensen dolgelukkig te maken, maar biedt je wel de tools om je beter te voelen over jezelf en je leven. Ben je echt depressief, dan is professionele ondersteuning altijd gewenst. Zit je gewoon niet zo lekker in je vel, dan biedt deze cursus wel voldoende handvatten om je beter te voelen.

De inhoud van ‘Gelukkig zijn en gelukkig blijven’

Koop je de cursus ‘Gelukkig zijn en gelukkig blijven’ van Frank de Moei, dan krijg je een e-mailtraining van de lifestyle coach. Deze training duurt niet enkele dagen, maar duurt in totaal negen weken. Tijdens deze negen weken krijg je iedere week twee keer een e-mail van Frank met allerlei inzichten om gelukkiger te worden en gelukkiger te blijven. Je hoeft niet naar zijn coaching bureau, maar krijgt wel alle inzichten die hij hier aan zijn cliënten geeft.

Vierdelige cursus

De e-mail cursus ‘Gelukkig zijn en gelukkig blijven’ van Frank de Moei bestaat uit vier delen, namelijk:

  1. Ontdek je geluk. Je vraagt jezelf af hoe jij nu echt gelukkig wordt: wat is geluk voor jou?
  2. Het uitstellen van geluk. In dit deel ga je dieper in op je persoonlijke situatie. Je probeert te achterhalen waarom je nu nog niet gelukkig bent: waarom heb je gelukkig worden uitgesteld?
  3. Gelukkig blijven. In dit deel leer je hoe je om moet gaan met vervelende situaties in je leven. Met de juiste handvatten om met tegenslagen om te gaan, kun je namelijk ook gelukkig blijven.
  4. Je leven en geluk. Tot slot leer je meer over je doel in het leven. Je probeert te achterhalen wat je doelen zijn, maar ook hoe je direct gelukkiger én succesvoller kunt worden in je leven.

Daarnaast krijg je enkele interessante bonussen als je ‘Gelukkig zijn en gelukkig blijven’ van Frank de Moei bestelt. Het gaat om de volgende extra’s:

  • Het e-book ‘Inzicht in je eigen kracht’.
  • Een één-op-één sessie met Frank de Moei, via e-mail.

Je krijgt dus niet alleen tweewekelijks een e-mail van de coach, maar krijgt ook een e-book en de mogelijkheid om zelf een vraag te stellen aan de lifestyle coach.

Het resultaat van ‘Gelukkig zijn gelukkig blijven’

Heb je de cursus ‘Gelukkig zijn en gelukkig blijven’ afgerond, dan weet je wat je gelukkig maakt in het leven en ben je in staat om dit op te zoeken. Ook leer je meer tevreden te zijn met jezelf en met je leven, zodat je sneller gelukkig wordt. Wel is het belangrijk dat je de cursus op de juiste manier en serieus volgt, zodat je echt van de resultaten van de cursus kunt genieten.

‘Gelukkig zijn gelukkig blijven’ ervaringen

Net zoals bij de andere cursussen van Frank de Moei het geval is, is ook Gelukkig zijn gelukkig blijven een cursus van hoge kwaliteit. De cursus is niet alleen compleet en duidelijk, maar ook gemakkelijk te volgen. Daar komt nog bij dat de cursus vrij persoonlijk is, al zou je dit niet verwachten van een e-mail cursus. De cursus kijkt namelijk niet naar geluk in het algemeen, maar naar jouw eigen geluk en jouw eigen situatie.

Gelukkig zijn Gelukkig blijven is zeker aan te raden wanneer jij je leven wilt veranderen!

Gelukkig zijn Gelukkig blijven
  • Review

Klik hier voor de kortingspagina >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *