Geld Gorilla Geheimen ; Rijker door een online programma ?

Geld Gorilla Geheimen is een online programma die je aanschaft om te leren hoe je veel geld kunt verdienen in een korte tijd. De auteurs en ontwikkelaars van de e-cursus laten je geloven dat Geld Gorilla Geheimen je echt rijk maakt, maar is dit wel echt het geval? Wij besloten het zelf eens te onderzoeken.

We hebben de e-cursus aangeschaft en uitgebreid getest, zodat wij jou meer over het programma kunnen vertellen. De resultaten van ons onderzoek, worden in onderstaande review beschreven. Lees je de onderstaande tekst door, dan kom je er vanzelf achter of Geld Gorilla Geheimen wel of niet de moeite waard is om aan te schaffen.

Auteurs en ontwikkelaars

De auteurs en ontwikkelaars van de online cursus Geld Gorilla Geheimen zijn Frank Sanders en Alex Hartman. Wij hebben onderzoek gedaan naar beide heren, met niet al te positieve resultaten.

Over Frank Sanders kunnen wij bijvoorbeeld helemaal niets vinden, wat ons vertelt dat deze man niet echt bestaat. Waarschijnlijk wordt de naam Frank Sanders als pseudoniem gebruikt en wil de echte ontwikkelaar van de e-cursus anoniem blijven.

Over Alex Hartman konden we wel informatie vinden via het internet. Hij heeft bijvoorbeeld artikelen geschreven voor grote blogs als FrankWatching en is bovendien eigenaar van een internetbedrijf. Onder zijn internetbedrijf brengt hij diverse digitale producten uit.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is het videoprogramma bedoeld?

Geld Gorilla Geheimen is vooral bedoeld voor mensen die gemakkelijk en snel geld willen verdienen. De cursus laat je zien hoe je geld kunt verdienen en helpt je op weg, zodat je daadwerkelijk kunt beginnen met het vergroten van je inkomen.

Overigens richt de videocursus zich vooral op online activiteiten om geld te verdienen. Hierdoor moet je dus wel affiniteit met het internet hebben om Geld Gorilla Geheimen aan te schaffen en te gebruiken.

Inhoud van het videoprogramma

Geld Gorilla Geheimen is onderverdeeld in vier verschillende modules, die in chronologische volgorde op elkaar volgen. Alle onderdelen worden uitgelegd in video’s: Geld Gorilla Geheimen is een videocursus. Hier moet je misschien even aan wennen, maar je hoeft in ieder geval niet veel te lezen.

Dit maakt de e-cursus interessant voor mensen die meer willen weten over geld verdienen via het internet, maar geen uitgebreide cursus met veel schrijf- en leeswerk willen volgen.

De vier verschillende onderdelen van Geld Gorilla Geheimen, zijn de volgende:

 1. Obstakels voor succes. Het eerste deel van de cursus gaat in op het mentale aspect van jouw weg naar rijkdom en dan vooral op de obstakels waar je op deze weg mee te maken kunt krijgen.
 2. Verschillende verdienmodellen. De tweede module van de e-cursus vertelt je meer over de diverse verdienmodellen om geld te verdienen via het internet. In de module wordt bijvoorbeeld meer verteld over affiliate marketing, maar ook over dropshipping en adverteren via Facebook.
 3. Traffic genereren. In de tweede module van het video programma kies je een verdienmodel waar je mee aan de slag wil. In de derde module ga je met dit verdienmodel aan de slag. Je leert nu bijvoorbeeld hoe je meer bezoekers naar jouw website kunt trekken, om meer uit jouw verdienmodel van module 2 te halen.
 4. Van bezoeker naar koper. In de laatste module van de e-cursus lees je hoe je de bezoekers van jouw website over kunt halen een aankoop te doen. Dit onderdeel is erg belangrijk, want hier leer je hoe je jouw traffic om kunt zetten naar online omzet.

De e-cursus is erg uitgebreid en helpt je in iedere stap van het verdienen van geld via het internet. Zo helpt de cursus je een verdienmodel te kiezen, maar ook om jouw plan met dit verdienmodel verder uit te werken.

Verder krijg je ook enkele bonussen bij Geld Gorilla Geheimen, namelijk video’s die jou helpen om een goed verdienmodel te kiezen en video’s over het ontwikkelen van een WordPress website. De bonussen van Geld Gorilla Geheimen kun je gebruiken om jouw online business nog beter en effectiever op te zetten.

Ervaringen

Wij waren benieuwd hoe andere gebruikers van Geld Gorilla Geheimen deze e-cursus beoordelen. Na een korte online zoektocht, moeten we concluderen dat de meeste mensen die de e-cursus hebben aangeschaft zeker positief zijn over Geld Gorilla Geheimen.

Wel zijn vooral de mensen met ervaring in online ondernemen enthousiast over de e-cursus. Mensen die wat minder online georiënteerd zijn of minder ervaring hebben met ondernemen in het algemeen, zijn wat minder enthousiast over de e-cursus. In hun reviews lezen we vooral dat je hard moet werken om echt geld te verdienen met deze e-cursus en dat de rijkdom niet zomaar aan komt waaien, terwijl Geld Gorilla Geheimen dit wel belooft.

Conclusie

Geld Gorilla Geheimen is een complete online cursus die je gebruikt om meer geld te verdienen met een online onderneming. Je kunt de cursus kopen als je al een online onderneming hebt en deze verder wil uitdiepen, maar ook als je wil beginnen met online ondernemen.

Wel raden wij je aan om dit programma alleen te kopen als je affiniteit hebt met het internet en met ondernemen in het algemeen. Heb je geen affiniteit met het internet of heb je nog nooit een onderneming gerund, dan is de cursus minder interessant voor jou. In dit geval biedt Geld Gorilla Geheimen namelijk simpelweg niet voldoende handvatten om echt veel geld te verdienen met een online business.

Wij zijn enthousiast over Geld Gorilla Geheimen. De cursus is uitgebreid en compleet en je komt er gemakkelijk doorheen. Wel is het belangrijk om te weten dat Geld Gorilla Geheimen alleen werkt als je bereid bent je flink in te zetten voor jouw online business. De ontwikkelaars van de cursus laten je denken dat je zonder enige moeite geld kunt verdienen met deze e-cursus, maar dit is helaas niet het geval.

Wanneer dien je Geld Gorilla Geheimen te kopen?

 • Wanneer je online geld wilt verdienen.
 • Je op zoek bent naar handvatten om je eigen business op te zetten.
 • Je meer informatie wilt over het beginnen van een online business.
 • Wanneer je niet weet hoe je geld kunt verdienen op het internet.
 • Op een goedkope manier een online business wilt starten.
 • Wanneer je op zoek bent naar een video training.
Geld Gorilla Geheimen
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *