Fred’s Bouwtekeningen ; 10.000 Bouwtekeningen in één pakket!

Fred's Bouwtekeningen kopenFred’s Bouwtekeningen is de naam van het pakket met meer dan 10.000 digitale bouwtekeningen. Deze bouwtekeningen kunnen gebruikt worden door de ervaren doe-het-zelver, maar ook door de wat meer onervaren klusser.

Ben jij benieuwd of dit pakket de moeite waard is om aan te schaffen? Wij hebben uitvoerig onderzoek gedaan en onze ervaringen op een rijtje gezet. Lees alles in de onderstaande review en bekijk hoe wij het Fred’s Bouwtekeningen pakket hebben beoordeeld.

 

Fred Schouten

Ontwikkelaar van de 10.000 bouwtekeningen is Fred Schouten. Fred is een ervaren klusser die enorm veel ervaring heeft opgebouwd in klussen en het helpen van anderen. Om klussen voor iedereen toegankelijk te maken heeft hij zelf bouwtekeningen ontworpen: Fred’s Bouwtekeningen.

Inmiddels heeft Fred Schouten ook andere bouwtekening pakketten gepresenteerd. Omdat hij merkt dat kippenhokken erg populair zijn onder de bouwtekeningen heeft hij bijvoorbeeld de Kippengids uitgegeven.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

De inhoud van Fred’s Bouwtekeningen

Fred’s Bouwtekeningen is een pakket met 10.000 digitale bouwtekeningen, die verschillende soorten projecten en klusplannen stap voor stap uitleggen.

Open je een bouwtekening, dan krijg je een uitgebreide handleiding te zien om een bepaald project of een bepaalde klus uit te voeren. Deze handleiding is zo opgesteld dat de onervaren klusser er ook mee overweg kan, dus je hoeft niet veel kluservaring te hebben om de bouwtekeningen van Fred Schouten te kunnen gebruiken.

Om het pakket van Fred’s Bouwtekeningen overzichtelijk te houden, zijn de duizenden tekeningen onderverdeeld in vijftig verschillende categorieën. Denk hierbij aan categorieën als badkamer, hokken, hangmatten, bureaus, bedden en deuren.

Zoek de categorie waar jij een bouwtekening voor nodig hebt, scan de bouwtekeningen in deze categorie en je hebt vanzelf de juiste bouwtekening voor jouw bouwproject gevonden. De bouwtekeningen van Fred zijn gericht op doe-het-zelf projecten in huis, maar ook op doe-het-zelf projecten in de tuin, op het erf en aan de buitenkant van het huis.

Bonussen

Het pakket van Fred’s Bouwtekeningen bestaat bovendien uit enkele aantrekkelijke bonussen. Het gaat om de volgende extra’s:

  • DWG & CAD softwarepakket. Met dit softwarepakket kun je technische bouwtekeningen maken, maar ook technische bouwtekeningen in de vorm van CAD-bestanden openen en wijzigen.
  • De Steigerhouten Tuinmeubelen gids. In deze gids vind je bouwtekeningen die specifiek bedoeld zijn voor het maken van tuinmeubelen van sloophout of steigerhout.

Verder krijg je bij Fred’s Bouwtekeningen altijd een levenslang lidmaatschap. Dit betekent dat als er nieuwe bouwtekeningen aan het pakket worden toegevoegd, je deze bouwtekeningen ook tot je beschikking krijgt.

Fred noemt dit zelf een interessante bonus, maar wij vinden het eigenlijk normaal dat je een lidmaatschap krijgt op de prijs die je voor het pakket met bouwtekeningen betaalt. Of het nu een bonus is of niet, het is wel goed om te weten dat je ook later nog nieuwe bouwtekeningen van Fred kunt krijgen.

De voordelen van Fred’s Bouwtekeningen

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het kopen van Fred’s Bouwtekeningen. Ten eerste maakt dit pakket klussen gemakkelijker. Ook als je niet zo goed bent in klussen of hier niet veel ervaring mee hebt.

Daarnaast wordt het klussen een stuk goedkoper. Omdat je weet welke materialen je aan moet schaffen voor een bepaald project, koop je niet onnodig te veel. Dit betekent dat je geld bespaart op alle klussen die je met Fred’s Bouwtekeningen uitvoert.

Tot slot klus je efficiënter met Fred’s Bouwtekeningen. In plaats van urenlang uit te moeten zoeken wat je precies moet doen, kun je meteen aan het werk en loop je niet vast.

Door de bouwtekeningen van dit pakket te gebruiken, heb je jouw doe-het-zelf projecten veel sneller af. Indirect wordt het klussen hierdoor ook leuker, wat je ook zeker als een voordeel kunt zien van het gebruik van Fred’s Bouwtekeningen.

Klantervaringen

Klanten zijn erg tevreden over Fred’s Bouwtekeningen. Niet alleen ervaren klussers vinden het compleet en handig, ook onervaren klussers zijn positief over de bouwtekeningen.

Als onervaren klusser ben je niet ineens een klusexpert met de bouwtekeningen, maar je kunt wel veel beter uit de voeten met de meeste klusjes in en rondom huis. Zeker als je de tijd neemt voor het klussen en de bouwtekeningen goed doorneemt, kom je een heel eind.

Veel klanten geven aan dat ze veel meer klusjes zelf kunnen uitvoeren door de verzameling bouwtekeningen. Klusjes die ze eerder moesten uitbesteden aan een expert, doen ze nu helemaal zelf. Het eindresultaat is nog altijd afhankelijk van jouw eigen inzet, maar met Fred’s bouwtekeningen kom je een heel eind.

Onze conclusie

Fred’s Bouwtekeningen is een compleet pakket met meer dan 10.000 bouwtekeningen voor verschillende projecten in en rondom huis. De bouwtekeningen zijn handig voor de ervaren klusser, maar helpen ook de minder ervaren klusser op weg bij het uitvoeren en op hoog niveau afronden van bepaalde doe-het-zelf projecten.

Je moet niet denken dat je met dit pakket met bouwtekeningen ineens een professioneel klusser wordt. De kwaliteit van het eindresultaat van jouw bouwprojecten, is namelijk nog altijd afhankelijk van jouw eigen inzet. Wel klus je met de bouwtekeningen van Fred veel gemakkelijker, goedkoper en bovendien sneller. Dit maakt veel bouwprojecten veel leuker om te doen, zelfs als je eigenlijk niet zo’n klusser bent.

Niet goed = Geld terug

Je kunt Fred’s Bouwtekeningen zonder risico proberen. Ben je namelijk niet tevreden over het pakket, dan kun je hier een e-mail over sturen. In dit geval krijg je jouw aankoopkosten van het pakket gewoon terug, zodat je geen geld verloren bent door het kopen van de bouwtekeningen.

Twijfel je erover om Fred’s Bouwtekeningen aan te schaffen, dan kun je dit dus zonder risico doen. Ben je niet tevreden, dan vraag je gewoon je geld terug.

Waarom moet je Fred’s Bouwtekeningen kopen ?

  • De bouwtekeningen zijn zowel voor de ervaren als onervaren klusser.
  • Er zijn enorm veel bouwtekeningen voor elke meubel.
  • Er worden continu bouwtekeningen toegevoegd.
  • Proberen is geheel kosteloos.
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding van het pakket.
  • Klussen wordt een stuk goedkoper en gemakkelijker.
Fred's Bouwtekeningen
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *