Fred Schouten ; Dé man achter succesvolle bouwtekeningen

Fred Schouten ken je waarschijnlijk van Fred’s Bouwtekeningen, een bouwtekeningen pakket met meer dan 10.000 bouwtekeningen voor zowel binnen als buiten meubels. De tekeningen zijn erg populair en gaan als warme broodjes over de toonbank.

Wij zijn onder de indruk van de compleetheid van het totale pakket. Voor werkelijk elke meubel zijn er bouwtekeningen toegevoegd en elke tekening wordt uitgebreid en stapsgewijs besproken. Daarnaast hoef je geen begenadigd klusser te zijn om de meubels te kunnen uitwerken. Fred’s Bouwtekeningen bieden dus voor zowel de minder getalenteerde als getalenteerde klussers uitkomst. 

Fred Schouten is de man achter Fred’s Bouwtekeningen en andere bouwprojecten. Maar is hij wel betrouwbaar? Wij hebben onderzoek gedaan om al jouw twijfels weg te nemen en vragen te beantwoorden. Hierbij de uitkomst en conclusie van dit onderzoek.

Wie is Fred Schouten ?

Fred SchoutenFred is van jongs af aan een doe-het-zelver en fervent klusser. Fred heeft zelf nooit gewerkt met bouwtekeningen omdat hij alles vanuit zijn eigen creativiteit heeft gebouwd. Hij heeft een duidelijke passie voor meubilair en inrichting van zowel buiten als binnenbouw.

Omdat Fred Schouten over het algemeen meer talent heeft dan zijn collega’s, vrienden, familie en kennissen hielp hij mensen met klussen. Uiteindelijk heeft hij zijn eigen bedrijf kunnen oprichten in datgeen wat hem de juiste drive en energie gaf; interieur, projecten en bouw.

In het verleden was het dus mogelijk om Fred zelf in te huren. Zo heeft hij enorm veel projecten uitgewerkt in zijn geboorteland Amerika. Omdat hij een breder en groter publiek wilde aanspreken, begon Fred een bouwtekeningen pakket. Het pakket is een stuk goedkoper en maakt het voor iedereen mogelijk om zelf te klussen. Dit pakket is het Fred’s Bouwtekeningen pakket geworden.

Freds Bouwtekeningen kopen

Een korte samenvatting van Fred’s Bouwtekeningen

Hieronder volgt een overzicht van alle belangrijke kenmerken die je dient te weten alvorens je het pakket aanschaft:

 • Het pakket bevat meer dan 10.000 bouwtekeningen.
 • Het zijn digitale bouwtekeningen, hierdoor heb je altijd alles bij de hand.
 • De tekeningen zijn te downloaden in pdf formaat.
 • Niet goed = Geld terug garantie van 30 dagen.
 • Het pakket is te verkrijgen voor €47,-.
 • Er worden continu nieuwe bouwtekeningen toegevoegd.
 • Levenslange toegang tot alle bouwtekeningen, dus ook de nieuwe tekeningen.
 • Bijna alle tekeningen zijn in het Nederlands.
 • Je hoeft geen ervaring te hebben in klussen.
 • Tekeningen voor allerlei meubels: Tafels, kippenhokken, banken, bedden etc.
 • Klussen wordt goedkoper.
 • Wanneer je Fred’s Bouwtekeningen koopt ontvang je gratis enkele bonussen.

Alle bouwtekeningen worden op een makkelijke manier uitgelegd. Hierdoor is het voor ieder persoon simpel om de betreffende meubel uiteindelijk te ontwikkelen. Fred’s Bouwtekeningen zijn volgens ons van absolute meerwaarde.

Is Fred Schouten betrouwbaar of een oplichter?

Eigenlijk kunnen we hier kort en duidelijk over zijn. Van oplichting is totaal geen sprake en Fred Schouten is 100% betrouwbaar. Deze conclusie trekken wij vanuit onze eigen ervaring en ervaringen van andere klanten. Daarnaast biedt hij een geld terug garantie.  Wanneer jij niet tevreden bent over de tekeningen dan kun je Fred binnen 30 dagen een e-mail sturen om je geld terug te vragen.

Freds Bouwtekeningen kopen

Zijn de bouwtekeningen aan te raden?

De bouwtekeningen zijn absoluut aan te raden. Je ontvangt enorm veel tekeningen voor elke meubel, hierdoor kun je de tekeningen voor de rest van je leven gebruiken. Fred voegt maandelijks nieuwe tekeningen toe waardoor je nooit meer hoeft stil te zitten.

Elke meubelsoort wordt opgesplitst in categorieën. Zo is er bijvoorbeeld de categorie tafels die vervolgens wordt onderverdeeld in tekeningen van eettafels en bijzettafels. Binnen deze subcategorie zijn er dan tekeningen van eettafels in allerlei soorten en maten.

De bouwtekeningen zijn hierdoor leuk voor de hobbyist maar ook voor degene die gericht willen gaan klussen.

KLIK HIER OM DE BOUWTEKENINGEN TE KOPEN>>>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *