Frank de Moei : Alle informatie die je moet weten!

Frank de Moei is auteur van verschillende online cursussen om mensen gelukkiger, succesvoller en/of zelfverzekerder te maken. Zijn trainingen zijn erg succesvol en zorgen voor de gewenste resultaten bij de deelnemers. Maar wie is Frank de Moei eigenlijk?

Wij zijn op onderzoek uitgegaan om enkele vragen te beantwoorden. Vragen die wij vanuit onze lezers vaak voorgeschoteld krijgen. Is Frank de Moei betrouwbaar of is hij in verband gebracht met oplichting ? Wat is zijn werk en wat is het resultaat van zijn cursussen?

Op basis van cijfers, onze ervaringen en klantervaringen hebben we genoeg informatie verzameld om de juiste conclusies te trekken.

Wie is Frank ?

Frank de Moei reviewFrank de Moei is coach en trainer. Hij begeleidt mensen met uiteenlopende problemen; Ze zijn ongelukkig, stressvol en/of onzeker. Deze problemen belemmeren hun dagelijks leven waardoor ze vaak pessimistisch in het leven staan.

Frank is tevens eigenaar van Capedium en Coaching en Newstart. Met Newstart.nl heeft hij meerdere e-cursussen uitgebracht om mensen op een toegankelijke manier te helpen. Via de website publiceert hij regelmatig artikelen en ervaringen.

Hij heeft jarenlange ervaring als trainer en/of coach en verwelkomt zijn klanten vaak in de praktijk. Gezien de financiële middelen is dit niet voor iedereen haalbaar. Om toch een breder en groter publiek aan te trekken heeft Frank daarom zijn kennis en ervaring gedeeld aan de hand van zijn cursussen.

In het verleden heeft hij verschillende opleidingen gevolgd. Hij is aangesloten bij het EMCC (European Mentoring and Coaching Council) en het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Door zijn kennis, ervaring, expertise en diploma’s is hij een echte specialist in zijn vakgebied.

Frank de Moei ervaringen

Onze ervaringen met Frank de Moei zijn erg positief. In een eerder stadium hebben wij meerdere cursussen van hem beoordeeld. Al deze e-cursussen hebben wij met het maximaal haalbare beoordeeld, 5 sterren.

De reden achter deze beoordeling is als volgt:

 • De cursussen zijn uitgebreid.
 • De informatie van Frank is makkelijk te lezen.
 • Positieve klantervaringen.
 • Elke cursus is opgesplitst in zowel een theoretisch als praktijkgedeelte.
 • De volgorde van de trainingen is logisch en helder.
 • Je ontvangt direct toepasbare tips.
 • De inhoud van de cursussen kun je makkelijk reflecteren op je persoonlijke situatie.
 • Je boekt de gewenste resultaten met het juiste geduld en het gewenste begrip.

Het is duidelijk te merken dat Frank een persoon is met enorm veel kennis. Inhoudelijk gezien zijn de tips en adviezen erg sterk. Wij moeten wel eerlijk bekennen dat de cursussen van meerwaarde zijn voor degene met beginnende of gemiddelde klachten. Wanneer je in een flinke depressie bent beland is face-2-face hulp noodzakelijk.

Frank de Moei’s cursussen

Eén van de redenen dat je bij ons terecht bent gekomen zijn waarschijnlijk jouw nieuwsgierigheid naar zijn cursussen. Wij hebben inmiddels alle cursussen onderzocht. Hierbij een korte samenvatting per cursus.

Blijvend Zelfvertrouwen

 • Waarom kopen?: Gebrek aan zelfvertrouwen, ongelukkig zijn.
 • Resultaat?: Meer zelfvertrouwen ontwikkelen en eigen waarde terug krijgen. Daarnaast sta je positiever in het leven. Dit heeft als gevolg dat je een stuk gelukkiger bent.

Klik hier om Blijvend Zelfvertrouwen te kopen>>

Nooit Meer Zorgen of Stress

 • Waarom kopen?: Je hebt nauwelijks rust in je lichaam en geest. Je bent dagelijks gestresst en vind geen tijd om rustig te leven. Dit heeft negatieve invloed op jouw leven.
 • Resultaat?: Je leert tot rust te komen via verschillende methodes. Ook leer je bepaalde situaties langs je heen te laten gaan. Hierdoor zul je een vrijer en relaxter leven leiden.

Klik hier om Nooit Meer Zorgen of Stress te kopen >>

Betere Relaties met Iedereen

 • Waarom kopen?: Je bent lichtelijk mensenschuw en ergert jezelf aan je omgeving. Dit heeft als gevolg dat je weinig persoonlijke contacten hebt en dat je het moeilijk vindt om deze contacten te maken.
 • Resultaat ?: Frank gaat je uitleggen hoe je iedereen in z’n waarde laat en hoe je ieder mens leert te accepteren. Deze acceptatie begint bij jezelf. Hierdoor zul je makkelijk en sneller contacten zoeken en deze contacten ook waarderen.

Klik hier om Betere Relaties met Iedereen te kopen >>

Vind je ideale baan

 • Waarom kopen?: Een leuke baan is één van de belangrijkste onderdelen van je leven. Deze cursus is bedoelt voor degene die al langere tijd ongelukkig is bij zijn huidige werkgever.
 • Resultaat ?: Je raakt gemotiveerd om deze situatie te veranderen. Je gaat intensief op zoek naar een leuke baan. Door middel van Frank’s methode kom je er ook achter welke baan bij je past. Daarnaast probeert Frank ervoor te zorgen dat je je huidige baan (voor in de tussen tijd) meer leert te waarderen.

Klik hier om Vind je Ideale Baan te kopen >>

Gelukkig Zijn Gelukkig Blijven

 • Waarom kopen?: Je bent ongelukkig en hebt hier al langere tijd last van. Deze ongelukkigheid komt in periodes van je leven terug.
 • Resultaat ?: Zelf acceptatie en waardering. Je leert jezelf te accepteren en doet onderzoek naar jouw wensen en behoeftes. Deze wensen dien je vervolgens vaker op te zoeken waardoor je meer gaat genieten.

Klik hier om Gelukkig zijn Gelukkig Blijven te kopen >>

Sleutels van Geluk en Succes e-book

 • Waarom kopen?: Om succesvoller en gelukkig in het leven te staan. Dit betreft overigens geen cursus en is (iets) minder uitgebreid.
 • Resultaat?: Je onderzoekt waar jij geluk uit haalt en hoe je succesvol kunt worden.

Klik hier om Sleutels van Geluk en Succes te kopen >>

Onze conclusie over Frank

Wij kunnen de cursussen van Frank de Moei alleen maar aanraden. Maak hierin de keuze welke cursus het beste bij jouw situatie past. Tevens geldt er een niet goed = geld terug garantie op al zijn werk. Wanneer jij niet tevreden bent over de cursus kun je binnen 14 dagen je geld terug vragen.

Verwacht geen wonderen. Veranderingen zullen vanuit jezelf moeten komen en Frank kan je hierbij erg goed helpen. Wanneer jij de tips en adviezen opvolgt, zijn wij ervan overtuigd dat de betreffende cursus je verder helpt!

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *