Fitchef Turbo

Fitchef Turbo is een kookboek boordevol eiwitrijke recepten. Wil je wat meer eiwitten eten, zodat je op de lange termijn gewicht kunt verliezen? Dan kan dit kookboek je helpen de juiste gerechten te koken, boordevol gezonde eiwitten.

Fitchef Turbo is geschreven door Mark van Oosterwijck. Deze auteur schreef ook Fitchef. Omdat wij ook dit boek gelezen en beoordeeld hebben, waren we nieuwsgierig naar Fitchef Turbo. In deze review lees je wat we van het tweede receptenboek van Mark van Oosterwijck vinden.

Wie is Mark van Oosterwijck?

Fitchef Turbo is geschreven door Mark van Oosterwijck. Mark heeft geen medische opleiding gedaan, maar weet wel hoe het is om overgewicht te hebben. Toen hij nog jong was, kampte hij namelijk zelf met een groot aantal overtollige kilo’s. Uiteindelijk is hij deze kilo’s kwijtgeraakt, onder andere door gezond te eten.

Je kunt Mark van Oosterwijck dan ook een ervaringsdeskundige noemen op het gebied van afvallen, gezond eten en eiwitrijk koken. Met Fitchef en zijn nieuwe boek Fitchef Turbo helpt hij anderen gewicht te verliezen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan

Drogespieren.nl

Fitchef TurboMark van Oosterwijck deelt zijn kennis niet alleen in zijn boeken, maar ook op de website drogespieren.nl. Zo plaatst hij regelmatig nieuwe artikelen op deze website. Niet alleen over gezond koken, maar ook over bewegen en andere vergelijkbare onderwerpen.

Overigens is de website Drogespieren.nl niet alleen gericht op het verliezen van gewicht. De website geeft je tips en adviezen om droog te trainen, ofwel je vet om te zetten in spieren. Door je vet om te zetten in spieren, vallen je spieren nog meer op.

Wat is de inhoud?

Fitchef Turbo is een hardcover receptenboek met maar liefst 248 pagina’s. In het kookboek vind je eiwitrijke recepten voor ontbijt, lunch, diner en snacks. Daarbij vind je ook voorbeeld weekmenu’s, tips om je maaltijden de ‘preppen’, tips om je eten op de juiste manier te bewaren en een stappenplan om je eigen weekmenu op maat te maken.

Ook goed om te weten: in alle recepten worden de voedingswaarden getoond. Dit betekent dat je per recept precies kunt zien wat er nu in zit, hoe gezond het is en ga zo maar door.

Alle recepten die in Fitchef Turbo staan, zijn lekker, goedkoop en gemakkelijk klaar te maken. Sterker nog, alle recepten die in het receptenboek staan, kun je binnen 30 minuten op tafel zetten.

Voor wie is Fitchef Turbo geschikt?

Fitchef Turbo is geschikt voor mensen die af willen vallen en bereid zijn hun eetpatroon aan te passen om gewicht te verliezen. Kook je langere tijd volgens de recepten, tips en adviezen in het boek, dan kun je zeker gewicht verliezen. Sport je hier ook nog bij, dan wordt jouw vet omgezet in spieren. Dit betekent dat je niet alleen slanker wordt, maar bovendien een gespierdere uitstraling krijgt.

Wel is het belangrijk om te weten dat je echt jouw eetpatroon aan moet willen passen als je de recepten van Fitchef Turbo kookt. Kook je de recepten in het boek slechts voor korte tijd of kook je af en toe een recept uit het boek, dan val je niet af. Alleen als je echt bereid bent jouw eetpatroon te veranderen voor de lange termijn, kun je gewicht verliezen met de hulp van Mark van Oosterwijck.

Wat zijn de ervaringen met dit boek?

Als je op de website van Fitchef Turbo kijkt, zie je alleen positieve reviews. Dit is natuurlijk niet zo vreemd, want Mark van Oosterwijck zal geen negatieve reviews over Fitchef Turbo op zijn website zetten. Om te achterhalen of de lezers van het receptenboek allemaal écht zo tevreden zijn, hebben we daarom wat meer onderzoek gedaan naar de Fitchef Turbo ervaringen.

Na ons korte ervaringen onderzoek, moeten we concluderen dat vrijwel alle lezers van het boek tevreden zijn met hun aankoop. Velen van hen zijn inderdaad veel afgevallen en zijn nog altijd bezig gewicht te verliezen met de hulp van Mark van Oosterwijck en zijn gezonde recepten. Natuurlijk is iedere ervaring weer anders, maar het is goed om te weten dat de gemiddelde review over het kookboek erg positief is.

Wat is het verschil tussen Fitchef en Fitchef Turbo?

Het eerste boek van Mark van Oosterwijck is Fitchef. De titel van zijn tweede receptenboek, Fitchef Turbo, lijkt wel heel veel op de titel van zijn eerste receptenboek. Toch is zijn tweede receptenboek echt anders.

In het tweede receptenboek van Mark van Oosterwijck vind je namelijk alleen recepten die je binnen 15 minuten klaar kunt maken. In het eerste kookboek was dit niet het geval: hier stonden ook recepten in met een langere bereidingstijd. Fitchef is meer geschikt voor de echte keukenprinsen en keukenprinsessen, Fitchef Turbo voor de mensen die gezond willen eten en niet te lang in de keuken willen staan.

Wat is het resultaat?

Als je langere tijd de recepten van Mark van Oosterwijck kookt en de tips en adviezen in zijn boek serieus gebruikt, kun je veel gewicht verliezen. Sport je veel, dan wordt jouw vet omgezet in spieren. Dit betekent dat je slanker wordt én meer spieren krijgt.

Wel is het goed om te weten dat je alleen resultaat ziet als je het boek serieus en op de lange termijn gebruikt. Kook je af en toe een recept uit Fitchef Turbo of gooi je het boek na een week weer weg, dan zal het gewenste resultaat uit blijven.

Conclusie: Fitchef Turbo kopen of niet?

Wil je gewicht verliezen en ben je bereid hier je eetpatroon voor aan te passen? Dan kun je het receptenboek Fitchef Turbo van Mark van Oosterwijck zeker bestellen. In dit kookboek vind je niet alleen gezonde recepten, maar lees je ook tips en adviezen om deze recepten klaar te maken, te ‘preppen’ en te bewaren.

Gebruik je dit kookboek serieus voor langere tijd, dan kun je veel gewicht verliezen. Wil je serieus aan de slag met jouw overtollige kilo’s, dan is dit boek zeker een aanrader.

Fitchef Turbo
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *