Fitchef van Mark van Oosterwijck ; Blijvend resultaat met lekkere recepten!

Fitchef is een receptenboek dat je kunt gebruiken voor het bereiden van een gezond ontbijt, een gezonde lunch en een gezond diner. De recepten in het boek zijn specifiek opgesteld voor mensen die ‘droog’ willen worden en/of gewicht willen verliezen.

Het boek geeft je een eiwitrijk dieet, dat je kunt gebruiken om nog meer af te vallen door intensief te sporten. Weet je niet zo goed wat je moet eten om veel gewicht te verliezen door beweging, dan kan dit boek jou op weg helpen.

Omdat Fitchef in enkele maanden tijd erg veel werd verkocht, werden wij nieuwsgierig naar dit boek. We besloten Fitchef eens goed onder de loep te nemen en de resultaten van dit onderzoek, worden in onderstaande review uitgebreid beschreven.

Mark van Oosterwijck: de auteur van Fitchef

Mark van OosterwijckDe auteur van het receptenboek Fitchef is Mark van Oosterwijck. Deze man is ervaringsdeskundige op het gebied van gezonde voeding, maar ook zeker op het gebied van (intensief) sporten.

Fitchef is niet zijn eerste boek, want Mark van Oosterwijck schreef eerder al het boek Vet Verliezen 1.0. Je kunt dus wel stellen dat Mark van Oosterwijck veel ervaring heeft in de wereld van het afvallen en het sporten en dat hij weet waar hij over praat.

Drogespieren.nl

Zowel Vet Verbranden 1.0 als Fitchef worden uitgegeven door Drogespieren.nl. Dit is een informatieve (online) blog waar Mark van Oosterwijck de eigenaar van is. Op Drogespieren.nl geeft hij niet alleen handige tips over gezond eten, maar ook over bewegen en afvallen in het algemeen.

Mark van Oosterwijck heeft door de jaren heen een grote fanbase opgebouwd. Als we deze fanbase moeten geloven, weet Mark zeker waar hij het over heeft als hij over afvallen, sporten en gezond eten praat. Niet alleen de artikelen op Drogespieren.nl, maar ook zijn twee boeken worden goed beoordeeld door zijn fans.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is het boek bedoeld?

Fitchef richt zich op een specifieke doelgroep, namelijk mensen die al intensief sporten om af te vallen en nog meer gewicht willen verliezen. Het gaat dus niet om mensen die alleen gewicht willen verliezen door gezond te eten, maar om mensen die regelmatig in de sportschool te vinden zijn om zeer intensief te trainen. Fitchef vertelt hen namelijk hoe ze nog beter kunnen eten tussen het sporten door, zodat ze nog meer gewicht verliezen.

Gespierder worden is gemakkelijk, maar ‘droog’ worden is moeilijk. Dit stukje van het sporten zit namelijk voornamelijk in de voeding en Mark vertelt je met dit boek hoe je voeding kunt gebruiken om ‘droog’ te worden.

De inhoud van het boek

De recepten van Fitchef bevatten veel eiwitten. Verder kies je tussen koolhydraatvolle recepten of koolhydraatarme recepten, zodat je zelf kunt kiezen of je wel of niet veel koolhydraten binnen wil krijgen.

Alle recepten in het boek zijn geschikt voor 1 persoon, maar je kunt de recepten natuurlijk gemakkelijk uitbreiden om voor meerdere mensen te koken.

In het fysieke boek staan 20 ontbijtrecepten, 20 lunchrecepten, 20 dinerrecepten, 15 snackrecepten, 15 smoothierecepten en 10 soeprecepten. Verder bevat het boek ook een handige boodschappenlijst en een algemene inleiding met enkele handige tips en adviezen over droog trainen en gezond eten.

Let op: Fitchef is niet geschikt voor vegetariërs. In het boek staan namelijk veel recepten met vlees of vis, die je als vegetariër niet klaar kunt maken.

Bij het selecteren van recepten voor Fitchef, heeft Mark gebruik gemaakt van vijf belangrijke pijlers:

 • De juiste balans.
 • Eenvoudige recepten.
 • Smakelijke recepten.
 • Een verzadigd gevoel.
 • Betaalbaarheid.

Dit betekent dat alle recepten in Fitchef de juiste balans bieden, eenvoudig klaar te maken zijn, smakelijk zijn, een verzadigd gevoel geven en bovendien niet duur zijn om klaar te maken. Dit is allemaal erg positief. Een ander voordeel is dat de visualisatie van het boek erg mooi is. De recepten zijn allen afgebeeld middels een tekening. Wil je dus weten hoe jouw gerecht eruit moet komen te zien, dan presenteert Fitchef dit aan de hand van meerdere tekeningen.

Wat is het resultaat ?

Gebruik je de recepten van het boek voor langere tijd om ‘droog’ te worden, dan moet je lichaam inderdaad veranderen. Met voldoende discipline en motivatie word je met Fitchef namelijk niet zomaar gespierd, maar echt ‘droog’.

Wel moet je het boek hiervoor langere tijd gebruiken, want Mark Oosterwijck geeft zelf ook aan dat resultaat langer op zich laat wachten. Het is dus niet zo dat je enkele dagen met Fitchef moet koken om er beter uit te zien, maar dat dit meerdere weken of zelfs maanden kan duren.

Onze conclusie: Moet je Fitchef kopen ?

Fitchef is een compleet receptenboek met lekkere recepten die je eenvoudig klaar kunt maken, die voldoende gevarieerd zijn en die bovendien niet duur zijn om klaar te maken. Ook heeft het boek een handige boodschappenlijst en tips en adviezen over het ‘droog’ worden, die iedereen kan gebruiken om zijn of haar doelen te bereiken.

Het boek is qua visualisatie erg mooi, dit is slechts een klein pluspunt maar wel belangrijk om te vermelden. Heb jij de juiste motivatie om te droger te worden, dan biedt het receptenboek zeker de handvatten om van gespierd naar ‘droog’ te gaan en je nog beter te voelen.

Het is belangrijk om te weten dat je Fitchef langere tijd moet gebruiken om inderdaad de gewenste doelen te bereiken. Mark van Oosterwijck geeft zelf aan dat je niet zomaar ‘droog’ kunt worden, maar dat je hier veel discipline en motivatie voor nodig hebt en dat er bovendien veel tijd overheen gaat.

Het boek is dan ook minder geschikt voor mensen die direct resultaten willen zien. Wel is het boek geschikt voor mensen die hun eetpatroon juist wel voor langere tijd aan willen passen om ‘droog’ te worden en het boek dan ook voor langere tijd zullen gebruiken.

Niet goed = Geld terug

Wil je het boek zonder risico eens proberen? Maak dan gebruik van de ‘niet goed, geld terug’ garantie. Bestel je het boek en ben je niet tevreden, dan kun je dit binnen 30 dagen aangeven om je geld terug te krijgen.

Let op: Fitchef is niet geschikt voor mensen die niet sporten en ook niet voor vegetariërs. Bestel dit boek alleen als je intensief sport en als je vlees en/of vis eet.

10 Redenen om Fitchef te kopen :

 • Gezonde recepten.
 • Lekkere recepten.
 • Het boek zorgt voor de juiste resultaten.
 • Afvallen en droog worden door de juiste recepten.
 • Het boek is goed betaalbaar.
 • Er staan geen fabeltjes in het boek.
 • Het zijn makkelijk te bereiden recepten.
 • Genoeg inspiratie voor de beste voeding!
 • Er staan extra tips in omtrent goede oefeningen.
 • Mark van Oosterwijck (auteur) staat voor kwaliteit.
Fitchef
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *