Fit methode review ; De beste tips om fitter en slanker te worden?

De Fit Methode is een handig e-book die je kunt gebruiken om een gezonder, slanker en strakker lichaam te krijgen. In het boek staan niet alleen voedingsschema’s, maar ook trainingsschema’s die je kunt gebruiken om je gezondheid te verbeteren.

Door de grote populariteit van het boek, besloten wij het e-book eens te testen. In deze review lees je niet alleen wat het e-book precies inhoudt, maar ook hoe wij het boek beoordelen en wat onze ervaringen met de Fit methode zijn.

Wie zijn de ontwikkelaars van de Fit methode ?

De Fit Methode is opgesteld door de oprichters van de website Fit.nl, Jeroen van der Mark en Stephan Bijma. Op Fit.nl worden allerlei blogs geplaatst over gezondheid. Zo kun je er blogs lezen over bewegen, maar ook over gezond eten en gewoon lekker actief leven.

Overigens is het e-book niet alleen opgesteld door de oprichters van Fit.nl, maar ook door diverse wetenschappers en sportdiëtisten. Zij hebben Jeroen van der Mark en Stephan Bijma geholpen om de juiste informatie, tips en adviezen in het e-book te zetten.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

De inhoud van de Fit Methode

Het e-book is verkrijgbaar in drie verschillende opties, dit zijn:

  • De Fit Methode.
  • De Fit Methode + de Fit Food Kit.
  • De Fit Methode + de Fit Food Kit + personal coaching.

In onderstaande alinea’s worden de drie verschillende opties van het boek beschreven.

Het losse e-book

Koop je het e-book los, dan krijg je een digitaal boek met 255 bladzijdes. In het boek lees je meer over training, maar ook over het herstel na een zware training, het verbeteren van de motivatie en discipline en uiteraard over gezonde voeding. Ook heeft het boek zes verschillende trainingsprogramma’s en een handige methode om je eigen trainingsschema te ontwikkelen.

Het e-book + de Fit Food Kit

Bestel je deze module, dan krijg je het complete e-book zoals hierboven beschreven. Ook krijg je een voedingsplan voor één week, dat bestaat uit een compleet schema met zes eetmomenten per dag. En omdat er ook een boodschappenlijst bij geleverd wordt, weet je precies wat je moet kopen om gezond te eten volgens de Fit Food Kit van het e-book.

Vind je het lastig om gezond te eten, bijvoorbeeld omdat je niet zo goed weet welke gerechten wel en niet gezond zijn? Dan is deze module zeker interessant om bij het e-book te kopen.

Het e-book + de Fit Food Kit + personal coaching

Tot slot is er nog het complete e-book met de Fit Food Kit en de personal coaching. In dit geval krijg je alles wat hierboven staat, maar krijg je ook een personal trainer voor een maand.

Deze personal trainer kun je altijd om persoonlijk advies vragen via de app van het e-book, zodat je er niet alleen voor staat in je strijd tegen de overtollige kilo’s.

Zeker als je van jezelf weet dat je het lastig vindt om de strijd tegen overgewicht vol te houden, is het verstandig om deze module bij het e-book te bestellen. Met deze module sta je er namelijk niet alleen voor en heb je wat meer een stok achter de deur in het afvalproces.

Het resultaat van de Fit Methode

Volg je alle adviezen en tips in het e-book op, dan moet je binnen korte tijd slanker en gezonder kunnen worden. Wat het resultaat van het boek precies is, is uiteraard afhankelijk van jouw eigen inzet. De schrijvers van het boek geven je in ieder geval alle handvatten om gezonder te leven en slanker te worden.

Voor wie is de methode bestemd?

De Fit Methode is voornamelijk bedoeld voor mensen die in een vrij korte tijd een fitter, gezonder en strakker lichaam willen ontwikkelen.

Omdat het boek gebruik maakt van gezonde voeding, krachtoefeningen en cardiotraining, is het een must dat je deze handvatten wil gebruiken om gezonder te worden.

Dit betekent dat het e-book vooral geschikt is voor mensen die hun lichaam op alle vlakken aan willen pakken en hiervoor zowel gezond willen eten als voldoende willen bewegen.

Het e-book is niet speciaal voor hele ervaren of juist onervaren sporters. Het maakt niet uit of je al vaker in de sportschool komt of er nog nooit geweest bent, want de Fit Methode is geschikt voor iedereen die gezonder wil leven.

Onze ervaringen en ervaringen van klanten

Wij zijn erg enthousiast over het e-book en de eventuele modules die je los bij het boek kunt bestellen. Het e-book is goed geschreven, staat boordevol interessante informatie en biedt je alle handvatten om gezonder te leven en een slanker lichaam te krijgen. Wel moet je het boek helemaal op de juiste manier volgen om inderdaad af te vallen, wat betekent dat je ook regelmatig naar de sportschool moet gaan.

Niet goed = Geld terug!

Wil jij de Fit Methode vrijblijvend profiteren? Maak dan gebruik van de ‘niet goed, geld terug’ garantie. Je bestelt het e-book en eventueel de extra modules van het boek en als je niet tevreden bent over het resultaat, stuur je hier gewoon (binnen 30 dagen) een e-mail over. In dit geval krijg je je geld terug en heb je dus niets hoeven betalen om het e-book te testen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wanneer kun jij de Fit methode het beste kopen ?

  • Je wilt fitter, strakker en/of slanker worden.
  • Je wilt gezonder leven.
  • Je wilt tips omtrent oefeningen, beweging en/of gezond eten.
  • Je wilt meer zelfvertrouwen ontwikkelen.
  • Je wilt sterker worden, zowel mentaal als fysiek.
  • Je wilt voor een betaalbare prijs een all in one ebook.
Fit methode
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *