Eet Paleo Suikervrij

Eet Paleo Suikervrij is een dieet dat je volgt om van je suikerverslaving af te komen. Het dieet is opgesteld door Marinka Bil en leert je in 21 dagen tijd hoe je suikervrij kunt eten. Door dit boek te kopen, leer je terug te gaan naar de basis van gezond eten. Met het Eet Paleo Suikervrij eetprogramma eet je namelijk alleen nog puur en onbewerkt voedsel.

Het dieet van Eet Paleo Suikervrij valt onder de Paleo leefstijl. Omdat wij al meerdere boeken en diëten over de Paleo leefstijl hebben beoordeeld, besloten we ook dit dieet te beoordelen. Daarom lees je in onderstaande review wat wij van het boek Eet Paleo Suikervrij vinden en hoe dit dieet precies in elkaar zit.

LET OP: Dit product is niet meer beschikbaar. Wij raden het Super Simpel Paleo boek aan van Mitchel van Duuren. Een boek dat je kunt vergelijken met Eet Paleo Suikervrij, maar dan nog uitgebreider!

De auteur van Eet Paleo Suikervrij: Marinka Bil

De auteur van Eet Paleo Suikervrij, is een jonge vrouw met de naam Marinka Bil. Marinka Bil houdt niet alleen van koken, maar heeft ook een grote passie voor gezond eten, gezond leven en de Paleo leefstijl.

Marinka Bil verdiepte zich niet voor niets in de Paleo leefstijl. Ze kampt namelijk met de ziekte ME/CVS, waardoor ze weinig energie had en zich eigenlijk de hele dag door slecht voelde. Om haar klachten te verminderen, besloot ze gezonder te gaan eten. Ze startte met de Paleo voeding en toen haar klachten inderdaad verminderden, begon ze zich meer in deze leefstijl te verdiepen. Uiteindelijk ontwikkelde ze zich op deze manier tot een echte Paleo expert, die jou kan helpen om dezelfde gezonde richting in te slaan.

Het boek Eet Paleo Suikervrij is dus niet zomaar geschreven door een liefhebber van de Paleo leefstijl, maar door iemand die al vele jaren ervaring heeft met dit gezonde en pure dieet.

Klik hier om direct naar de kortingspagina van Super Simpel Paleo te gaan

Voor wie is het dieet bedoeld?

Eet Paleo Suikervrij is voornamelijk geschikt voor mensen die verslaafd zijn aan suiker en hier graag iets aan willen doen. Misschien heb je het niet in de gaten, maar een groot deel van de bevolking is verslaafd aan suiker. Voel je je regelmatig moe en lusteloos, heb je vaak trek en ben je moe wanneer je niet eet, dan is de kans groot dat ook jij verslaafd bent aan suiker. Door het dieet Eet Paleo Suikervrij te volgen, kom je van jouw verslaving af. Hierdoor heb je meer energie, heb je minder vaak trek (en val je dus gemakkelijker af) en word je niet moe als je niet eet, maar kun je gemakkelijk zonder je tussendoortjes.

Het is belangrijk om te weten dat Eet Paleo Suikervrij enkel geschikt is voor mensen die hun leefstijl echt willen veranderen. Dit dieet werkt namelijk alleen als je de ongezonde suikers voor altijd wil laten staan. Je kunt het dieet slechts tijdelijk volgen, maar voor resultaten op langere termijn moet je leren om structureel volledig suikervrij te eten.

De inhoud

Eet Paleo Suikervrij is een dieet van 21 dagen. In het tijdsbestek van 21 dagen kick je op een eenvoudige, gezonde en verantwoorde manier af van jouw suikerverslaving, om je gezondheid te verbeteren en lekkerder in je vel te zitten.

Het dieet is gebaseerd op de Paleo leefstijl. Volgens deze leefstijl eet je geen bewerkte voedingsmiddelen meer, maar eet je enkel wat de natuur jou kan bieden. Je gaat terug naar het eetpatroon van je voorouders en vermijdt alles wat in pakjes, zakjes en kartonnetjes zit. Je kook zelf, je kookt met gezonde ingrediënten en je kookt suikervrij.

Bestel je Eet Paleo Suikervrij, dan krijg je een pakket met diverse producten:

  • Het Eet Paleo Suikervrij e-book, met praktische tips en tricks om suikervrij te eten volgens de Paleo leefstijl. In het e-book vind je bovendien gezonde recepten om de leefstijl van het dieet te volgen.
  • Een maaltijdplan voor het dieet, dat je 21 dagen lang kunt volgen.
  • Boodschappenlijstjes om gemakkelijker en sneller de juiste boodschappen in te slaan voor het Eet Paleo Suikervrij dieet.

Je krijgt dus niet alleen praktische informatie en recepten voor het dieet, maar ook een handig eetplan en boodschappenlijstjes om het dieet gemakkelijker vol te kunnen houden.

Ervaringen

Wij waren benieuwd hoe andere mensen het Eet Paleo Suikervrij dieet hebben ervaren en besloten daarom enkele reviews over dit dieet te lezen. Na het lezen van de reviews, kunnen we concluderen dat vrijwel alle mensen die het dieet hebben gevolgd, erg tevreden zijn over het Paleo eetplan. Ze zijn niet alleen afgevallen, maar voelen zich ook gezonder en simpelweg beter. Ze kunnen zich bijvoorbeeld beter concentreren, hebben meer energie, hebben minder last van hoofdpijn en komen gemakkelijker uit bed in de ochtend.

Verder schrijven veel mensen dat de 21 dagen van het dieet in een mum van tijd voorbij zijn. Omdat de recepten erg lekker zijn, hadden de meeste mensen niet eens het idee dat ze aan het diëten waren. Volgens hen is het dieet dan ook gemakkelijk vol te houden.

Het resultaat

Volg je het Eet Paleo Suikervrij dieet serieus en maak je het eetplan helemaal af, dan kun je van jouw suikerverslaving af komen. Dit betekent dat je minder afhankelijk bent van suiker. Ook kun je gewicht verliezen en kunnen bepaalde lichamelijke klachten en kwaaltjes verminderen of zelfs verdwijnen. Denk hierbij aan vermoeidheid, lusteloosheid, concentratieproblemen, hoofdpijn en ga zo maar door.

Onze conclusie

Eet Paleo Suikervrij is een compleet en effectief dieet dat je niet alleen kunt volgen om van je suikerverslaving af te komen, maar ook om gezonder te eten. Door dit eetplan te volgen, leer je gezonder te koken, eet je minder bewerkte voedingsmiddelen en gaat je gezondheid erop vooruit. Je voelt je bijvoorbeeld minder moe en lusteloos, je hebt minder hoofdpijn en je zit simpelweg lekkerder in je vel. Voorwaarde is wel dat je dit dieet serieus volgt en helemaal af maakt. Alleen als je het dieet serieus volgt en dit 21 dagen lang doet, profiteer je namelijk van de beste resultaten.

Eet Paleo Suikervrij
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina van Super Simpel Paleo te gaan >>

 

LET OP: Product niet meer beschikbaar. 

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *