Droog Trainen Protocol voor Vrouwen: Werkelijk resultaat of één grote illusie?

Ben jij regelmatig in de sportschool te vinden om meer spieren te krijgen en vet te verbranden, maar kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan is het ebook Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen misschien iets voor jou. Dit boek staat geheel in het teken van droog trainen, ofwel het verminderen van het vetpercentage om de spieren meer tot uiting te laten komen.

Wij begrijpen dat je niet zomaar in een boek gaat investeren als je niet precies weet wat de kwaliteit van het betreffende ebook is. Daarom geven wij je graag wat meer inzicht in Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen. Dit doen we door hieronder een uitgebreide review over dit digitale boek te delen.

Henry van Es

Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen is ontwikkeld door Henry van Es. Hij is eigenaar van de Droog Trainen Academie. De Droog Trainen Academie is een betrouwbare website die geheel in het teken staat van droog trainen.

De Academie bestaat al sinds 2013 en heeft door de jaren heen vele sporters ondersteund in hun transformatie naar een droger lichaam. Dit wil niet automatisch zeggen dat het Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen iets voor jou is, maar je kunt zeker stellen dat de auteur van het ebook betrouwbaar is en kennis van zaken heeft.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan

Voor wie is het pakket bestemd?

Het e-book Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen richt zich op vrouwen die niet tevreden zijn over hun lichaam. Je kunt dit boek kopen als je overgewicht hebt, maar ook als je slank bent en graag wat gespierder wil worden. Dit digitale boek helpt je jouw vetpercentage te verlagen, waardoor je spieren beter zichtbaar worden. Zo krijg je een afgetraind lichaam. Ook helpt Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen je meer spieren te trainen, zodat de transformatie nog duidelijker is.

Het is belangrijk om te weten dat droog trainen veel tijd, energie en ‘effort’ kost. Ben je niet van plan serieus aan de slag te gaan met de vele tips en adviezen in Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen, dan kun je dit boek beter niet aanschaffen. In dit geval is de kans op een echte transformatie namelijk erg klein.

Wil je wel serieus gaan trainen voor een gespierder lichaam, dan kan Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen je zeker helpen.

De inhoud van het pakket

Droog Trainen Protocol voor VrouwenBestel je het Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen, dan krijg je een e-book met 70 pagina’s. Het boek bestaat uit drie onderdelen, namelijk training en MMC, rust en voeding.

Henry van Es is van mening dat alle drie de onderdelen even belangrijk zijn als je echt wil transformeren. Volgens hem heeft het geen zin veel te sporten als je niet gezond eet en/of niet voldoende rust neemt. Daarom worden alle drie de onderwerpen uitgebreid behandeld in het ebook.

Verder krijg je ook enkele bonussen als je Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen bestelt. Het gaat om de volgende extra’s:

  • Het 12 Weken Trainingsprotocol. Deze bonus biedt je verschillende ‘full body workouts’, om 12 weken lang intensief te trainen.
  • De Macronutriënten Calculator. Met deze calculator leer je jouw lichaam beter begrijpen, zodat droog trainen met resultaat nog gemakkelijker wordt. Kennis is macht!
  • Een voedingslogboek. Met dit logboek kun je precies bijhouden wat je hebt gegeten, maar ook hoeveel calorieën je hebt gegeten en ga zo maar door.
  • Een voedingslijst. De voedingslijst laat je zien welke voeding goed is als je droog wil trainen en waarom. Zo worden ook de waardes per voedingsmiddel getoond.

Ook krijg je altijd toegang tot de Facebook community van het e-book als je Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen bestelt. Hier kun je niet alleen vragen stellen, maar ook kennis en tips uitwisselen met andere vrouwen die het trainingsprogramma van Henry van Es volgen. Zeker als je even vastloopt in je training of wat extra motivatie nodig hebt om te sporten, is de Facebook community waardevol.

Ervaringen van het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen

Natuurlijk waren we benieuwd hoe het Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen beoordeeld wordt door andere vrouwen. We hebben even online gezocht naar reviews en zijn aangenaam verrast. Alle reviews die wij hebben gelezen over dit trainingsprogramma, zijn positief.

Veel vrouwen geven aan dat zij al langere tijd wilden veranderen, maar niet wisten hoe ze dit moesten bereiken. Voor velen van hen heeft Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen echt het verschil gemaakt. Als je het ons vraagt, lijkt dit e-book dan ook zeker resultaat te bieden.

Resultaat van het ebook

Volg je het trainingsprogramma van Henry van Es serieus en voor langere tijd (droog trainen duurt namelijk lang!), dan verlies je vanzelf vet. Omdat je vetpercentage daalt, worden jouw spieren beter zichtbaar. Dit betekent niet alleen dat je slanker wordt, maar ook dat je meer spieren krijgt. Je krijgt echt een gespierd lichaam en dit kun je zeker een transformatie noemen.

Wel is het belangrijk om te weten dat het resultaat van Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen per persoon afhankelijk is. De een ziet er na een tijdje op en top gespierd uit, terwijl de ander wat harder moet werken voor een echte transformatie. Droog trainen duurt altijd langer dan je misschien zou willen, maar met flinke inzet en het juiste trainingsprogramma kun je zeker mooie resultaten boeken.

Conclusie: wel of niet kopen?

Wij zijn zeker te spreken over het trainingsprogramma van Henry van Es. Het e-book Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen is niet alleen goed geschreven, maar is bovendien compleet. Daar komt nog bij dat je diverse interessante bonussen krijgt als je dit pakket bestelt.

Sommige bonussen zijn misschien wat minder interessant, andere bonussen helpen je echt met droog trainen. Natuurlijk zijn jouw resultaten helemaal afhankelijk van je inzet, maar met dit juiste trainingsprogramma kom je al een heel eind.

Niet goed = Geld terug

Ook goed om te weten: Henry van Es hanteert een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je niet tevreden over de inhoud van Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen? Dan heb je 90 dagen de tijd om hier melding van te maken. Je krijgt gewoon je geld terug wanneer je binnen 90 dagen laat weten niet tevreden te zijn over het product.

Droog Trainen Protocol voor vrouwen
  • Review
Verzenden
User Review
2 (2 votes)

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *