Diabetes Revolutie van Richard de Leth : Wat is het resultaat?

De Diabetes Revolutie is een online cursus die opgesteld is door Richard de Leth. De cursus geeft je niet alleen informatie over de ziekte diabetes type 2, maar leert je ook hoe je deze ziekte kunt voorkomen.

Richard de Leth is eigenaar van Oersterk en de auteur van het OERsterk Programma. Doordat hij ook wel eens aansluit op tv programma’s zoals RTL Late Night, is hij bekend in de gezondheidsbranche.

Vanuit onze lezers ontvangen wij veel vragen over de expertise van Richard. Daarom besloten wij zijn nieuwe online cursus, de Diabetes Revolutie, te beoordelen. In deze review lees je wat wij van zijn nieuwe cursus vinden.

Richard de Leth, auteur van de Diabetes Revolutie

Richard LethRichard de Leth is eigenaar van Oersterk.nl. Hij is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft zich hierna gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeskunde en psychoneuro-immunologie. Ook verdiepte hij zich in meerdere aspecten van de gezondheid van de mens.

Hij heeft veel kennis en ervaring op het gebied van geneeskunde en gezondheid en deelt deze kennis met jou in informatieve blogberichten, diverse programma’s en verschillende boeken. Ook is hij regelmatig op televisie om zijn kennis te delen. Het is dus zeker geen kwakzalver, maar iemand die echt wat te vertellen heeft over het verbeteren van de gezondheid.

Voor wie is de cursus bestemd?

De Diabetes Revolutie is bedoeld voor mensen die willen voorkomen dat ze diabetes type 2 krijgen. Daarnaast richt de cursus zich ook op diegene die deze aandoening al hebben en de klachten willen verminderen.

De cursus helpt het beste bij mensen die de eerste signalen van diabetes type 2 al laten zien, maar de ziekte nog niet officieel hebben. Zij kunnen de Diabetes Revolutie gebruiken om te voorkomen dat ze de aandoening krijgen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

De inhoud van de Diabetes Revolutie

De Diabetes Revolutie is een cursus met een duur van 5 weken. De cursus bestaat niet alleen uit theorie over diabetes type 2, maar ook uit videomateriaal, oefeningen, een voedingsplanner en zelfs een boodschappenlijst.

De cursus bestaat uit vijf verschillende modules. Iedere week krijg je een nieuwe module toegestuurd. De vijf modules van de Diabetes Revolutie, zijn de volgende:

 • Introductie Module

Je stelt persoonlijke doelen op en komt erachter wat de Diabetes Revolutie precies inhoudt.

 • De Voedingsmodule

Je leert welke voedingsmiddelen gebruikt kunnen worden als medicijnen om je gezondheid te verbeteren. Op deze manier weet je wat je wel en niet moet eten om gezonder te worden.

 • De Bewegingsmodule

Je leert welke bewegingen en oefeningen goed zijn voor je lichaam.

 • De ontspanningsmodule

In deze module wordt uitgelegd waarom ontspanning zo essentieel is voor het voorkomen en behandelen van diabetes type 2. Ook lees je wat je zelf kunt doen om meer te ontspannen en de aandoening op deze manier te voorkomen of te behandelen.

 • De Integratiemodule

In de laatste module stel je een plan op om manager te worden van je eigen gezondheid. Na het opstellen van dit plan, kun je echt aan de slag met het verbeteren van jouw gezondheid.

Het is een complete cursus, die je helpt om alle facetten van je leven te verbeteren en op deze manier gezonder te worden. Wij zijn van mening dat je echt gezonder kunt worden met deze cursus, als je de Diabetes Revolutie maar op de juiste manier volgt.

De voordelen van de Diabetes Revolutie

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het volgen van de Diabetes Revolutie. De belangrijkste voordelen van de cursus zijn als volgt:

 • De cursus is gemakkelijk te volgen. De theorie over diabetes type 2 is gemakkelijk te begrijpen en de cursus is goed leesbaar.
 • De cursus is uitgebreid en bestaat niet alleen uit theoretische informatie, maar ook uit oefeningen en boodschappenlijstjes.
 • De cursus duurt niet zo lang, maar kan wel goede resultaten opleveren.

Verder vinden wij dat de cursus een goede prijs/kwaliteitverhouding heeft. Je krijgt zeker waar voor je geld als je de Diabetes Revolutie op de juiste manier volgt en echt resultaten ziet van de cursus.

De resultaten van de cursus

Diabetes RevolutieDoor de Diabetes Revolutie te volgen, leer je jouw lichaam beter kennen. Ook kun je meer zelfvertrouwen krijgen, je gezondheid verbeteren en meer energie krijgen.

Welke resultaten je precies ziet door het volgen van de Diabetes Revolutie, is afhankelijk van hoe goed jij de cursus volgt. Zet je je echt in en volg je alle adviezen in de cursus op, dan is de kans groter op goede resultaten.

Onze ervaringen en de ervaringen van klanten

Wij zijn van mening dat de Diabetes Revolutie een goede cursus is om je gezondheid op een laagdrempelige manier te verbeteren. De cursus is niet duur, geeft je veel informatie en helpt je jouw gezondheid te verbeteren zonder al te veel dingen te moeten veranderen in je leven.

Ook is de cursus erg compleet, met theorie over diabetes type 2, videomateriaal, een maaltijdplanner, een voedingsplanner, meerdere oefeningen en andere informatie.

De cursus is opgesteld door een expert op het gebied van gezondheid en kan je zeker helpen gezonder te worden. Wel moet je de cursus op de juiste manier volgen voor de beste resultaten, wat betekent dat je alle adviezen van Richard de Leth echt ter harte neemt.

Wanneer is het slim om de Diabetes Revolutie te kopen ?

 • Wanneer je last hebt van diabetes.
 • Als je diabetes verschijnselen begint te krijgen.
 • Gezonder wilt gaan leven.
 • Wanneer je gezonder wilt eten.
 • Wanneer je op zoek bent naar all in on oplossing (meer dan alleen een receptenboek).
 • Een betaalbare cursus met goede kwaliteit.
Diabetes Revolutie
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *