Curriculum Vitae Handboek ; Alle tips voor een perfecte cv!

Het Curriculum Vitae Handboek is een boek dat je kunt gebruiken om het perfecte cv op te stellen. Het boek is geschreven door Perry Kroes, de eigenaar van Sollicitatiedokter.nl. Hij schreef niet alleen het Curriculum Vitae Handboek, maar ook het Sollicitatiebrief Handboek.

Omdat dit boek erg populair is en goed wordt beoordeeld, werden wij ook nieuwsgierig naar zijn nieuwe handboek. Daarom besloten we dit boek uitgebreid onder de loep te nemen. Onze ervaringen en de resultaten van dit onderzoek, lees je in deze uitgebreide review.

Perry Kroes: de auteur van het Curriculum Vitae Handboek

Perry KroesDe auteur van het Curriculum Vitae Handboek is Perry Kroes, ook wel de Sollicitatiedokter genoemd. Perry Kroes is de eigenaar van Sollicitatiedokter.nl, een website die je helpt om met succes te solliciteren op verschillende soorten banen.

Hij schreef voorheen al het Sollicitatiebrief Handboek over het schrijven van de perfecte sollicitatiebrief en heeft nu ook het Curriculum Vitae Handboek geschreven.

In een eerder stadium hebben wij het Sollicitatiebrief handboek beoordeeld, klik hier voor de resultaten van zijn eerste handboek.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is het boek bedoeld?

Het Curriculum Vitae Handboek richt zich vooral op hoogopgeleide werkzoekenden. Je kunt dit boek het beste aanschaffen als je een HBO- of WO-opleiding hebt gevolgd en op zoek bent naar een leuke baan.

Het maakt niet uit in welke branche je deze baan zoekt, of je weinig, veel of helemaal geen werkervaring hebt en wat voor werk je precies wil gaan doen. D handboeken van Perry Kroes kunnen iedere hoogopgeleide werkzoekende aan een baan helpen.

Wat is de inhoud van het boek?

Koop je het Curriculum Vitae Handboek, dan krijg je een digitaal boek in pdf-formaat. Dit boek kun je op je computer lezen, maar ook op je tablet of op je telefoon. Lees je het boek liever in fysieke vorm, dan print je het handboek gewoon uit.

In het Curriculum Vitae Handboek krijg je enkele handige tips voor het opstellen van een goed cv. Ook zie je enkele voorbeeld cv’s die je kunt gebruiken om jouw eigen cv op te stellen en lees je wat je juist wel en juist niet moet doen bij het maken van een goed cv.

Het handboek is onderverdeeld in de volgende onderwerpen:

 • Een kijkje naar jezelf, door een strategisch plan met persoonlijke doelstellingen op te stellen.
 • De andere kant van de tafel bij het solliciteren: waar wordt er in het selectieproces op gelet en hoe speel je hier handig op in bij het opstellen van jouw cv?
 • Personal branding bij het solliciteren.
 • De lay-out van een goed cv: hoe ziet een goed cv eruit?
 • De inhoud van een goed cv: wat moet er in een goed cv staan?
 • Voorbeeld cv’s.

Zoals je ziet, is het Curriculum Vitae Handboek erg compleet. Je leert met dit boek niet alleen hoe een cv eruit moet zien, maar ook hoe je jezelf kunt verkopen in jouw cv.

Om echt aan de slag te kunnen gaan met de tips in het boek, krijg je nog enkele voorbeeld cv’s te zien. Deze voorbeeld cv’s kun je aanhouden bij het opstellen van jouw eigen cv om snel een leuke baan te kunnen scoren.

Wat is het resultaat van het boek?

Met het Curriculum Vitae Handboek moet je sneller een leuke baan kunnen scoren. Perry Kroes durft je hiervoor een ‘niet goed, geld terug’ garantie te geven, je ontvangt je geld terug als je na 25 sollicitaties nog geen baan hebt gevonden.

Je stuurt jouw sollicitaties persoonlijk naar hem op en als je inderdaad 25 keer hebt gesolliciteerd, krijg je jouw geld voor het Curriculum Vitae Handboek terug. Deze garantie durft de auteur van het boek natuurlijk niet voor niets te geven, want hij is ervan overtuigd dat je met 25 sollicitaties zeker een baan hebt gevonden met het Curriculum Vitae Handboek.

Onze conclusie

Het Curriculum Vitae Handboek is erg compleet. Het boek vertelt je niet alleen hoe een goed cv eruit moet zien, maar leert je ook meer over personal branding, het sollicitatieproces en het behalen van persoonlijke doelen.

Door je met het boek te verplaatsen in jouw gesprekspartner tijdens het sollicitatieproces, leer je waar bedrijven op letten bij het werven en selecteren van kandidaten voor hun functies. Hier kun je slim op inspelen bij het maken van jouw cv. Wij vinden het Curriculum Vitae Handboek daarom erg compleet, leerzaam en zeker een goed hulpmiddel bij het solliciteren.

Twijfel je om het Curriculum Vitae Handboek te kopen? Dan raden wij je aan om het boek toch te bestellen en indien nodig gebruik te maken van de ‘niet goed, geld terug’ garantie van Perry Kroes. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld gewoon terug. Heb je na 25 sollicitaties nog geen baan gevonden? Dan krijg je jouw geld terug van de auteur van het boek. In feite loop je dus absoluut geen financieel risico als je dit handboek besluit te proberen.

Wanneer zou je het Curriculum Vitae Handboek kopen ?

 • Wanneer je tips en adviezen nodig hebt bij het maken van een goed CV.
 • Je op zoek bent naar een nieuwe baan.
 • Je al meerdere CV’s hebt opgestuurd maar geen uitnodiging ontvangt.
 • Een betaalbare oplossing zoekt om je CV een flinke boost te geven.
 • Je op zoek bent naar een baan op je eigen niveau.
Curriculum Vitae Handboek
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *