Conversatie Koning ; Dé videotraining om vrouwen aan je te binden ?

De Conversatie Koning is een videotraining die ontwikkeld en uitgegeven is door AttractionGym. Je volgt de training als je je communicatieve vaardigheden wil ontwikkelen en als je beter wil presteren, voornamelijk tegenover mensen van het andere geslacht. De cursus zicht zich op mannen die het moeilijk vinden gesprekken aan te knopen, gesprekken gaande te houden en vrouwen op deze manier voor zich te winnen.

Wij lazen veel enthousiaste verhalen over de videotraining Conversatie Koning en besloten de training zelf eens te testen. Wat we van de training van AttractionGym vinden, lees je op deze pagina.

AttractionGym

De Conversatie Koning training is ontwikkeld door AttractionGym. Dit is de naam van een website, die door Arnoud van Veen en Daan de Ram opgezet is en dagelijks uitgebreid wordt met nieuwe artikelen. De website gaat voornamelijk over het versieren van leuke dames en richt zich hierbij op de ietwat onzekere en/of onervaren man.

Overigens schrijven niet alleen Arnoud van Veen en Daan de Ram artikelen voor de website, maar worden er ook regelmatig artikelen van externe coaches geplaatst. Ook zij helpen mannen om leuke vrouwen te versieren.

Om mannen persoonlijk te begeleiden in hun ontwikkeling en hierbij net een stapje verder te gaan dan slechts het schrijven van online artikelen, is de Conversatie Koning ontwikkeld. Deze videotraining gaat net wat verder dan de artikelen op de website en diept de technieken om vrouwen te versieren nog meer uit.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is het bedoeld?

De Conversatie Koning videotraining is vooral geschikt voor mannen die moeite hebben met het versieren van vrouwen. De video’s van de training zijn voornamelijk gericht op het starten van gesprekken, maar leren je ook deze gesprekken gaande te houden.

Omdat de video’s vooral over het starten van gesprekken met leuke dames gaan, is de cursus vooral geschikt voor mannen die het lastig vinden om op een leuke vrouw af te stappen. Zie je bijvoorbeeld regelmatig leuke vrouwen in de kroeg, maar weet je niet zo goed hoe je hen moet aanspreken en voor je moet winnen? Dan kun je dit leren door de Conversatie Koning training te volgen.

Inhoud

De video’s van de Conversatie Koning bevatten veel tips en adviezen over het starten van gesprekken met leuke dames, het gaande houden van gesprekken met leuke dames en het zo positief mogelijk presenteren van jezelf als persoon. Bestel je de Conversatie Koning, dan krijg je een uitgebreid pakket tot je beschikking. In dit pakket komt ieder onderwerp over het versieren van leuke dames wel aan bod, in diverse modules.

De Conversatie Koning bestaat uit in totaal zes modules, namelijk:

 1. Conversatie fouten die je nooit meer hoeft te maken.
 2. Het wapenarsenaal van een Conversatie Koning.
 3. Zinnen waarmee je moeiteloos kunt flirten.
 4. Tactieken die haar verliefd maken.
 5. Zinnen waarmee je haar in bed kunt krijgen.
 6. Het ultieme systeem om jezelf uit diverse pijnlijke situaties te redden.

Verder krijg je ook enkele bonussen bij de videocursus, namelijk 575 voorbeeldzinnen die je in jouw gesprekken met leuke dames kunt gebruiken, de bonusvideo Van Gesprek naar Zoenen in 5 Simpele Stappen, comebacks die je kunt gebruiken om een bijdehand antwoord te geven op haar opmerkingen en een bonusvideo over het overdag ontmoeten, zoenen en meenemen van leuke dames.

Resultaat van de videotraining

Volg je alle tips en adviezen van de Conversatie Koning op, dan moet je vooral zelfverzekerder worden bij leuke dames. Dit komt omdat deze videotraining je allerlei handvatten geeft om goede gesprekken te voeren en goede gesprekken gaande te houden, waardoor je minder onzeker hoeft te zijn.

We kunnen je niet garanderen dat je door deze cursus ook echt leuke dames kunt zoenen, mee naar huis kunt nemen of kunt daten, want dit ligt uiteindelijk helemaal bij jou. In ieder geval biedt het je wel alle handvatten om zo ver mogelijk te komen in het succes bij de dames.

AttractionGym Ervaringen

Zowel op de website van AttractionGym als op externe en onafhankelijke review websites, lezen we positieve ervaringen over de Conversatie Koning videotraining.

Mannen schrijven niet alleen dat ze leuke gesprekken hebben gevoerd met diverse dames, maar ook dat ze zich minder onzeker voelen en dat hun zelfbeeld zich steeds verder ontwikkelt. Er zijn zelfs mannen die schrijven dat ze een leuke vrouw mee naar huis hebben genomen door de tips in de cursus of dat ze nu een relatie hebben door de vele tips en tricks van de Conversatie Koning.

Jouw succes hangt helemaal van jezelf af, maar het is wel duidelijk dat de Conversatie Koning andere mannen veel goeds heeft gebracht.

Conclusie

Wij vinden de Conversatie Koning videotraining zeker een goede cursus. De video’s zitten niet alleen professioneel in elkaar, maar zijn bovendien met veel passie gemaakt. Er zijn zelfs video’s gemaakt met verborgen camera’s, zodat jij kunt zien hoe vrouwen op de tips en tricks in de videocursus reageren. Dit geeft vertrouwen en dat vertrouwen is zeker prettig als je van plan bent om de zinnen van de videocursus zelf eens te gaan proberen.

Verder is het goed opgebouwd: er zit een logische opbouw in. Je begint wat rustiger en leert wat meer over jezelf, waarna je steeds verder gaat in de cursus en steeds meer leert een echte Conversatie Koning te worden.

Wel is het belangrijk om te weten dat de Conversatie Koning alleen werkt als je ook echt bereid bent om meer dames aan te spreken. In de cursus leer je niet hoe je versierd wordt door vrouwen, maar hoe je zelf actief op vrouwen af moet stappen. Vind je dit toch echt te eng, dan is de cursus misschien wat te heftig voor jou.

In dit geval kan de cursus overigens ook erg nuttig zijn, want je leert met de Conversatie Koning juist hoe je op vrouwen af moet stappen. Houd er in ieder geval wel rekening mee dat je je in moet zetten om de vruchten van de videotraining te kunnen plukken.

Wanneer moet je Conversatie Koning kopen?

 • Wanneer je te onzeker bent om op vrouwen af te stappen.
 • Je op zoek bent naar een relatie of flirts.
 • Wanneer je tips en adviezen wilt bij het vinden van een leuke vrouw.
 • Je al een aantal keer afgewezen bent.
 • Nooit echt een leuke relatie hebt gehad.
 • Wanneer je betaalbare hulp nodig hebt.
Conversatie Koning
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *