Buikspieren bijbel van Glenn Goossens

De Buikspieren Bijbel is een ebook van Glenn Goossens, dat volledig gericht is op het krijgen van een strakke en vooral gespierde buik. Wil jij dolgraag een wasbordje, maar heb je geen idee welke oefeningen je moet doen om een sixpack te krijgen? Dan koop je dit boek van Glenn Goossens, want in de Buikspieren Bijbel lees je precies wat je moet doen om zelf met een strakke en gespierde buik door het leven te kunnen gaan.

Twijfel jij erover om de Buikspieren Bijbel van Glenn Goossens te kopen? Lees dan de review over dit digitale boek op deze pagina. Door de review door te lezen, kom je er vanzelf achter of ebook voor jou wel of geen goede aankoop is.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Glenn Goossens: de auteur van het boek

Strakke Buik BijbelDe Buikspieren Bijbel is geschreven door Glenn Goossens: een voedingsexpert en personal trainer die zich al een paar jaar bezig houdt met het optimaal trainen van het lichaam. Hij heeft al eerder boeken geschreven en richt zich met zijn nieuwe boek op de moeilijke spiergroep om te trainen: de buik.

Eerder schreef Glenn Goossens al het boek de Gespierde God. Dit boek richtte zich op alle spieren in het lichaam. Bij de Buikspieren Bijbel is dit niet het geval: dit boek richt zich enkel op de buik.

Als je nu foto’s van Glenn Goossens opzoekt, zie je een afgetrainde en zeer gespierde man. Toch was de schrijver van de Buikspieren Bijbel niet altijd afgetraind en gespierd: vroeger had ook hij last van overgewicht. Dit maakt de boeken van de schrijver extra interessant. Hij schrijft namelijk niet alleen vanuit de kennis die hij zelf heeft opgedaan over het trainen van een gespierd lichaam, maar ook vanuit zijn eigen ervaringen.

De inhoud van het e-book

De Buikspieren Bijbel is een uitgebreid e-book. In het boek lees je niet alleen welke oefeningen je moet doen voor een strakke en gespierde buik, maar ook welke voeding je juist wel en juist niet moet eten als je je buik wil trainen. Omdat het boek zowel in gaat op training als voeding, kun je de Buikspieren Bijbel zeker compleet noemen.

Bestel je de Buikspieren Bijbel, dan krijg je een digitaal boek met 26 effectieve buikspieroefeningen en het ultieme trainingsprogramma voor een strakke en gespierde buik volgens Glenn Goossens. Verder vind je in het boek ook lekkere en gezonde recepten en handige tips over voeding, zoals bijvoorbeeld een lijst met voedingsproducten die voor een optimale vetverbranding zorgen.

Verder krijg je ook altijd twee bonussen als je de Buikspieren Bijbel van Glenn Goossens bestelt. Het gaat om de volgende twee extra’s:

  1. Het Ultieme Afslankprogramma van Glenn Goossens. Dit is een intensief trainingsschema die je gebruikt om in een korte periode zo veel mogelijk resultaat te bereiken. Het Ultieme Afslankprogramma bevat video’s met oefeningen, die je thuis na kunt doen om zo veel mogelijk vet te verbranden.
  2. Sensationeel maar Gezond Afvallen. Dit is een extra e-book van Glenn Goossens, dat je gebruikt om jouw vetverbrandingsproces met maar liefst 20 procent te versnellen.

Je behaalt het maximale resultaat als je niet alleen de Buikspieren Bijbel leest, maar ook de twee bonussen van Glenn Goossens gebruikt om een strakkere en gespierdere buik te krijgen.

Buikspieren Bijbel ervaringen

We hebben de Buikspieren Bijbel natuurlijk zelf besteld en gelezen, maar waren ook benieuwd naar ervaringen van andere mensen. Daarom besloten we online wat reviews op te zoeken, om gewoon eens te zien hoe andere mensen over het boek van Glenn Goossens denken.

Na het lezen van enkele reviews over het boek van Glenn Goossens moeten we concluderen dat vrijwel iedereen positief is over dit e-book. Mensen schrijven dat ze het boek goed leesbaar vinden, dat de tips in het boek erg bruikbaar zijn en dat de oefeningen in het boek gemakkelijk en zelfs leuk zijn om te doen. Ook schrijven veel mensen dat ze inderdaad verschil zien door met dit boek te trainen. Je kunt dus inderdaad een strakkere en gespierdere buik krijgen als je het trainingsprogramma van Glenn Goossens volgt, al zal jouw buik misschien niet zo strak en gespierd worden als de buik van de trainer zelf.

Wat is het resultaat?

Volg je het programma van de Buikspieren Bijbel serieus en actief, dan moet je volgens Glenn Goossens binnen vier weken al resultaat zien. Binnen vier weken is jouw buik misschien nog niet zo strak als de buik van Glenn Goossens zelf, maar binnen dit tijdsbestek moet je wel al duidelijk kunnen zien dat je buik strakker is.

Om resultaat te zien binnen vier weken tijd, moet je het programma van het boek serieus volgen. Dit betekent niet alleen dat je de oefeningen in het boek serieus doet, maar ook dat je de voedingstips van Glenn Goossens opvolgt en dat je zijn recepten klaarmaakt. Alleen als je het programma serieus volgt, is het inderdaad mogelijk om binnen vier weken tijd het eerste resultaat te zien.

Buikspieren Bijbel kopen?

Wij zijn erg enthousiast over de Buikspieren Bijbel. Het boek is goed geschreven, je komt er gemakkelijk doorheen en er staat veel informatie in. Niet alleen over het trainen van buikspieren, maar ook over het eten van de juiste voedingsmiddelen om buikspieren te kunnen trainen. Wil je serieus aan de slag met het trainen van een strakke en vooral gespierde buik, dan is dit boek zeker een aanrader.

Wel moet je het hele trainingsprogramma (inclusief bonussen) volgen om het beste resultaat te kunnen zien. Niet voor een weekje, maar zeker voor een paar weken tijd. Het is belangrijk hier rekening mee te houden als je de Buikspieren Bijbel bestelt.

Buikspieren Bijbel
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *