Blijvend zelfvertrouwen van Frank de Moei – Wat is het resultaat?

Blijvend Zelfvertrouwen is de naam van de e-cursus die je helpt je zelfvertrouwen te verbeteren. We waren een beetje sceptisch over de mogelijkheid om je zelfvertrouwen te verbeteren met een eenvoudige cursus, maar we besloten de e-cursus toch voor je te proberen. Ook omdat we in een eerder stadium positief verrast waren door een andere cursus (Gelukkig zijn Gelukkig blijven) van dezelfde auteur.

In onderstaande review lees je niet alleen wat de cursus precies inhoudt, maar ook hoe wij de cursus Blijvend Zelfvertrouwen ervaren hebben.

Frank de Moei – Maak kennis met..

Frank de MoeiDe auteur van de cursus Blijvend Zelfvertrouwen is Frank de Moei. Frank de Moei is de eigenaar van Newstart en is gespecialiseerd in het opzetten van cursussen, het schrijven van boeken en het uitvoeren van coachingstrajecten om mensen gelukkiger te maken.

Hij behandelt mensen face-to-face voor bijvoorbeeld depressies en angsten, maar je kunt ook van zijn expertise profiteren door zijn cursussen, boeken of trainingen te kopen. Omdat de boeken, cursussen en trainingen goedkoper zijn dan zijn face-to-face sessies, richt Frank de Moei zich hiermee meer op de doelgroep die niet te veel uit kan geven aan professionele ondersteuning bij emotionele problemen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Frank heeft een diploma voor Positieve Psychologie (cum laude) en Life-coach (Exclusief Nivea). Ook is hij aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en het European Mentoring and Coaching Council (EMCC). Kennis en ervaring heeft de man dus zeker genoeg in huis!

De inhoud van de cursus

Blijvend Zelfvertrouwen reviewDe cursus Blijvend Zelfvertrouwen duurt in totaal 12 weken. De cursus wordt opgesplitst in een deel theorie en een deel praktijk. Volg je deze 12-weekse cursus, dan krijg je iedere week een e-mail van Frank de Moei. Deze mail gaat over een bepaald onderwerp en bevat voornamelijk de theorie van zelfvertrouwen en alles wat daarbij hoort. Aan de hand van de e-mail met theorie die je krijgt, maak je een paar vragen over jezelf. Dit is het praktijkgedeelte van de cursus. Door jezelf vragen te stellen, denk je goed na over het effect van het betreffende onderwerp op jouw persoonlijke situatie.

De cursus Blijvend Zelfvertrouwen bestaat uit drie delen:

 1. Zelfvertrouwen analyse. Dit deel is een reflectie op jezelf, die je gebruikt om de reden van je onzekerheid te achterhalen. Je vraagt je niet alleen af waarom je onzeker bent, maar ook wat het gevolg hiervan is.
 2. Zelfvertrouwen ontdekken. In dit deel ga je terug naar de basis van jouw onzekere gevoelens. Je kijkt naar je jeugd en probeert te achterhalen welke gebeurtenissen in het verleden invloed hebben gehad op jouw onzekerheid van nu.
 3. Zelfvertrouwen ontwikkelen. In het laatste deel van de cursus ga je daadwerkelijk aan de slag met de reden waarom je onzeker bent. Je gaat jezelf leren waarderen door naar je goede eigenschappen te kijken en ontwikkelt op deze manier een flinke portie zelfvertrouwen.

Kortom, je evalueert je eigen gedrag en onzekerheden en probeert op deze manier zelfverzekerder te worden.

Bonussen

Wanneer je de cursus koopt ontvang je enkele bonussen ter waarde van €25,- per stuk:

 • Het e-boek Inzicht in je eigen kracht.
 • Het e-boek Je bent prima zoals je bent.
 • Het e-boek Volg je eigen weg.

Voor wie is Bijvend Zelfvertrouwen bedoeld?

Blijvend Zelfvertrouwen is bedoeld voor mensen die zich regelmatig onzeker voelen. De cursus is niet geschikt voor mensen die echt depressief zijn, maar voor mensen die zich gewoon wat zelfverzekerder willen voelen. Zeker als jij je vaak beperkt voelt door je onzekerheid en hierdoor bepaalde dingen niet doet, is het een aanrader om de cursus Blijvend Zelfvertrouwen te volgen. Je onzekerheid mag je namelijk niet belemmeren in het dagelijks leven.

Het resultaat van de cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Als je echt depressief bent, biedt de cursus Blijvend Zelfvertrouwen je niet voldoende handvatten om van je depressieve gevoelens af te komen. Wel heeft de cursus goede resultaten voor mensen die zich vaak onzeker voelen en zich hierdoor beperkt voelen in hun dagelijkse handelen.

Het resultaat van de cursus is dat je beter weet waar je wel goed in bent en wat mensen juist van je waarderen. Heb je hier meer inzicht in en weet je bovendien waarom je onzeker bent, dan kun je jouw onzekerheid effectief verminderen.

Wij zijn ervan overtuigd dat als je deze cursus op de juiste manier en serieus volgt, je jouw zelfvertrouwen echt kunt laten groeien. Je zal nog altijd niet de meest zelfverzekerde persoon van een gezelschap zijn, maar je voelt je wel minder onzeker en minder beperkt in je dagelijkse handelen door deze onzekerheid.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Onze conclusie

Blijvend Zelfvertrouwen is een goede cursus. De cursus is uitgebreid, heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en kan mensen zeker helpen om meer inzicht te krijgen in hun onzekerheid. Ga je hier goed mee aan de slag, dan kun je jouw zelfvertrouwen laten stijgen. Onze ervaringen van ervaringen van anderen zijn erg positief.

Kanttekening van deze cursus is dat Blijvend Zelfvertrouwen enkel geschikt is voor mensen die gewoon onzeker zijn, bijvoorbeeld over hun uiterlijk. Mensen die echt ongelukkig of depressief zijn, hebben niet voldoende aan deze cursus om zich beter te voelen. Zij kunnen beter professionele face-to-face hulp zoeken om hun emotionele problemen op te lossen.

In de volgende situaties is het goed om Blijvend Zelfvertrouwen te kopen:

 • Je bent onzeker over jezelf.
 • Je bent ongelukkig.
 • Wanneer je pessimistisch in het leven staat.
 • Wanneer je een gelukkiger leven wilt leiden.
 • Als je meer wilt genieten in het leven.
 • Professionele hulp is te duur.
Blijvend Zelfvertrouwen
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *