Backpackgids Australië ; Hét ideale boek voor jouw perfecte reis?

De Backpackgids Australië is een complete boekenbundel die je kunt gebruiken als je naar Australië gaat om te backpacken. Veel mensen kopen de Lonely Planet gids als ze naar Australië gaan om te backpacken, maar deze gids is altijd in het Engels geschreven. Gebruik je liever een Nederlandse gids, dan is de Backpackgids Australië een goed alternatief.

Omdat de Backpackgids Australië veel verkocht werd, werden wij nieuwsgierig naar deze backpackgids. Daarom besloten we de gids te kopen en eens goed te testen, zodat we jou kunnen vertellen of de gids echt de moeite waard is om aan te schaffen.

De resultaten en ervaringen van ons uitgebreide onderzoek in het kader van de Backpackgids Australië, worden in onderstaande review beschreven.

Voor wie is de Backpackgids Australië bestemd?

De Backpackgids Australië is opgesteld voor mensen die voor kortere of langere tijd door Australië gaan reizen. Omdat Australië zo’n divers land is, kan het lastig zijn om een backpack planning te maken en zeker als je nog nooit in Australië geweest bent.

Door de Backpackgids Australië mee te nemen op vakantie, heb je hulp bij het organiseren van de perfecte trip door Australië. Het maakt niet uit of je het liefst grote steden bezoekt of juist de Australische natuur wil verkennen, want de reisgids is erg veelzijdig.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

De inhoud van de Backpackgids Australië

De inhoud van de backpackgids bestaat uit complete reisschema’s en routes door Australië die goed bij elkaar aansluiten. Daarbij geeft het een opsomming van bestemmingen die je gezien moet hebben als je naar Australië gaat, suggesties voor accommodaties en een uitleg van de verschillende manieren om door het land te reizen (vliegen, met de bus, met een huurauto, ga zo maar door).

Verder gaat de backpackgids ook in op de voorbereiding van jouw reis. Zo lees je in de gids wat je allemaal mee moet nemen als je naar Australië gaat, maar ook hoe je je mentaal goed voor kunt bereiden op de reis.

Bestel je de Backpackgids Australië, dan ontvang je twee e-books. Het gaat om het hoofdboek (‘Backpackgids over Australië’) en het e-book ‘101 Tips & Tricks’. Het hoofdboek bevat de belangrijkste tips en adviezen voor jouw reis en het boek ‘101 Tips & Tricks’ is vooral leuk voor erbij. De tips in dit boek kun je gebruiken om jouw reis nog leuker te maken, maar dit is natuurlijk niet verplicht.

De backpackgids is voornamelijk interessant voor mensen die nog nooit in Australië zijn geweest. Ben je al wel in het land geweest, dan lees je slechts nog enkele nieuwigheden in de gids. Je kunt er in dit geval zeker nog wat leuke tips uit halen, maar de meeste adviezen en tips in de gids zijn niet meer zo interessant voor jou en vooral gericht op de personen die voor het eerst naar Australië gaan.

Waarom zou je deze gids kopen?

Backpackers kopen deze gids om hun reis door Australië optimaal voor te bereiden en in te delen. Door de tips en adviezen in de gids te lezen ga je niet alleen voorbereid op reis, maar weet je zeker dat je de beste reis in Australië organiseert.

Dit is een reis boordevol prachtige bezienswaardigheden, fijne accommodaties en prettige manieren om van A naar B te reizen. De Backpackgids Australië helpt je een handje om jouw reis door Australië net wat beter te laten verlopen.

De voordelen van de gids

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het kopen van de Backpackgids Australië. De belangrijkste voordelen van deze gids, zijn de volgende:

 • De Backpackgids Australië helpt je jouw reis voor te bereiden, zodat je precies de juiste dingen inpakt in je koffer en vooraf al weet waar je aan toe bent als je naar Australië gaat.
 • De gids helpt je jouw reis optimaal vorm te geven, voor een onvergetelijke tijd in Australië die je optimaal benut.
 • De gids is duidelijk geschreven: je komt er gemakkelijk doorheen.
 • De Backpackgids Australië wordt digitaal geleverd en dit betekent dat je de gids altijd bij de hand hebt op jouw telefoon of tablet.

Verder wordt de Backpackgids Australië ook met een extra e-book geleverd, waar je 101 tips leest om jouw reis door Australië nog beter in te steken.

Onze conclusie

De Backpackgids Australië is een compleet boek met vele goede tips en adviezen om jouw reis door Australië nog beter in te steken. De gids gaat niet alleen in op de reis zelf, maar ook op de voorbereiding van de reis.

Ben je nog nooit naar Australië geweest of heb je zelfs nog nooit een backpackreis gemaakt, dan zijn deze tips over de voorbereiding erg handig om door te nemen. Verder is het boek duidelijk geschreven. Je komt er gemakkelijk doorheen, ook als je niet zo’n groot liefhebber bent van boeken.

Het enige nadeel van de gids, is het feit dat de backpackgids vooral interessant is voor mensen die nog nooit in Australië geweest zijn. Ben je al eens in het land geweest, dan haal je beduidend minder interessante informatie uit de gids.

Je kunt de tips in de gids nog wel gebruiken om je reis wat te ‘finetunen’, maar de meeste tips in de Backpackgids Australië zijn in dit geval oud nieuws voor jou.

Waarom zou je de Backpackgids van Australie kopen ?

 • Wanneer je op zoek bent naar een Nederlandstalig informatie boek.
 • Je op reis gaat naar Australië en tips en adviezen nodig hebt.
 • Het is je eerste reis en je weet niet waar je moet beginnen en eindigen.
 • Je goed voorbereid op reis wilt.
 • Niet alleen de standaard plaatsen wilt bezichtigen.
 • Je op zoek bent naar een leuk en betaalbaar boek.
Backpackgids Australië
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *