Afslankoplossing van Marijke Helswieg : Dé oplossing om vet te verliezen?

Het is vrij gemakkelijk om een paar kilo aan te komen, maar helaas is het niet zo eenvoudig om die overtollige kilo’s weer kwijt te raken. Probeer je al een tijdje af te vallen, maar is het tot op heden nog niet gelukt? Dan kun je proberen gewicht te verliezen met de Afslankoplossing van Marijke Helswieg. Dit is geen dieet, maar een echte afslankmethode.

Wij waren benieuwd of de afslankmethode van Marijke Helswieg beter zou helpen dan een ‘gewoon’ dieet. Daarom besloten we de Afslankoplossing van Marijke te testen. Wat we van haar afslankmethode vinden, lees je in onderstaande review.

Marijke Helswieg: de vrouw achter de Afslankoplossing

AfslankoplossingDe Afslankoplossing is een boek van Marijke Helswieg. Wij hebben onderzoek gedaan naar deze vrouw en kwamen er al snel achter dat Marijke meerdere boeken heeft geschreven. Eén van deze boeken is het populaire boek 125 Groene Smoothie Recepten.

Marijke Helswieg heeft niet alleen veel kennis door de diverse boeken die ze heeft geschreven, maar ook omdat ze zelf in het verleden te maken heeft gehad met overgewicht. Hierdoor is zij een echte ervaringsdeskundige. In de Afslankoplossing lees je hoe zij uiteindelijk van de overtollige kilo’s af is gekomen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan

Voor wie is de Afslankoplossing bedoeld?

De Afslankoplossing van Marijke Helswieg is interessant voor iedereen die gewicht wil verliezen. Niet op de korte termijn, maar voor altijd. Het boek is zeker interessant voor mensen die al vaker diëten hebben gevolgd om af te vallen, maar nog steeds met overtollig vet rondlopen. Volgens Marijke zelf werkt haar Afslankoplossing namelijk beter dan de meeste diëten.

De inhoud van het boek

De Afslankoplossing is een e-book. Dit betekent dat als je dit boek bestelt, je een digitale versie van het boek toegestuurd krijgt. Je kunt het op je computer lezen, maar ook op je laptop, je tablet of je smartphone.

De Afslankoplossing is erg compleet met adviezen, tips en gezonde recepten. In het e-book lees je hoe je gewicht kunt verliezen en krijg je de handvaten om daadwerkelijk overtollig vet te verliezen, waaronder gezonde recepten. Goed om te weten: de recepten in het e-book zijn eenvoudig klaar te maken, niet duur én lekker. Het is dus geen straf om de recepten in de Afslankoplossing te koken.

Naast het e-book van Marijke Helswieg, krijg je nog enkele bonussen als je de Afslankoplossing bestelt. Het gaat om de volgende bonussen:

  • Bonus stappenplan.
  • De Ultieme Kettlebell Gids.
  • 75 Vet Verbrandende Maaltijden.
  • Gezond Koken met Marijke.

Ook krijg je van Marijke de garantie dat als zij iets verandert aan haar boek of iets toevoegt aan de Afslankoplossing, jij een update krijgt. Deze garantie geldt voor de rest van je leven. Wordt er bijvoorbeeld over vijf jaar iets toegevoegd aan het boek, dan krijg je gratis een update.

Waarom de Afslankoplossing kopen?

Of de Afslankoplossing van Marijke Helswieg echt iets voor jou is, moet je natuurlijk zelf bepalen. Wel is het goed om te weten dat deze afslankmethode een groot voordeel heeft ten opzichte van andere diëten. Andere diëten focussen zich namelijk op het beperken van de calorie-inname. Door minder calorieën te eten, val je af. Dit lijkt gemakkelijk, maar we weten allemaal dat het niet zo eenvoudig is om op de lange termijn minder calorieën te eten en inderdaad gewicht te verliezen.

De afslankmethode van Marijke Helswieg richt zich niet op het beperken van de calorie-inname, maar op het stimuleren van de spijsvertering. Door de juiste voedingsmiddelen te eten, gaat de spijsvertering beter werken. Gaat de spijsvertering beter werken, dan verbrand je meer calorieën.

Dit betekent dat je niet minder hoeft te eten, maar wel af kunt vallen. Uiteraard moet je wel de voedingsmiddelen eten die Marijke jou voorstelt, want alleen met deze voedingsmiddelen kun je de spijsvertering stimuleren en op deze manier gewicht verliezen. Heb je echt geen zin om weer een dieet te volgen, af te vallen en vervolgens weer aan te komen? Dan is het wellicht goed om de alternatieve afslankmethode van Marijke Helswieg eens te proberen.

Onze ervaringen

Wij hebben de afslankmethode van Marijke Helswieg helemaal doorgenomen en zijn positief. De echte resultaten zie je natuurlijk pas na enkele maanden, maar wij denken zeker dat je met de afslankmethode van Marijke af kunt vallen. Wel is het belangrijk al haar tips en adviezen op te volgen als je inderdaad gewicht wil verliezen. Om af te vallen zonder de calorie-inname te verminderen, moet je namelijk wel precies de juiste voedingsmiddelen eten.

Ook is het belangrijk om de afslankmethode van Marijke Helswieg voor langere tijd te volgen. Volg je de methode voor slechts een weekje, dan merk je niets aan je gewicht. Je hebt een lange adem nodig, maar uiteindelijk kun je wel echt afvallen met dit e-book. De vele positieve reviews over het e-book bevestigen dit.

Conclusie: De Afslankoplossing kopen of niet kopen?

Ben je bereid serieus aan de slag te gaan met jouw strijd tegen de overtollige kilo’s, dan kun je de Afslankoplossing van Marijke Helswieg zeker kopen. Een groot voordeel van het boek, is dat je jouw eetpatroon niet drastisch aan hoeft te passen om gewicht te verliezen.

Je hoeft jezelf bijvoorbeeld niet uit te hongeren, wat bij veel diëten wel het geval is. Wel is het belangrijk om te weten dat je niet snel resultaat zal zien als je de afslankmethode van Marijke Helswieg gebruikt om af te vallen. Je bent een paar weken of zelfs maanden bezig, maar dan val je wel af zonder jojo-effect.

Afslankoplossing
  • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *