Afslank Receptenbijbel ; Zorgen de recepten van Richard Ridder voor resultaat ?

De Afslank Receptenbijbel is een populair boek van Richard Ridder. Het boek werd voorheen alleen als e-book verkocht, maar is nu ook in fysieke vorm verkrijgbaar.

Met deze ontwikkeling in het achterhoofd, besloten wij het Afslank Receptenboek eens te testen. Wat het boek precies inhoudt en hoe wij het Afslank Receptenboek beoordelen, lees je in onderstaande review.

Twijfel je erover om dit boek te kopen, dan kun je onderstaande informatie gebruiken om een weloverwogen aankoopbeslissing te maken. Hierbij onze ervaringen en de ervaringen van anderen. 

Richard Ridder: de auteur van de Afslank Receptenbijbel

De auteur van de Afslank Receptenbijbel is Richard Ridder. Dit is geen onbekende naam in de wereld van het afslanken, want deze expert heeft al eerder het boek Vet Verbrand Geheimen geschreven.

Zelf geeft Richard Ridder aan dat hij vroeger altijd veel te zwaar is geweest. Na meerdere diëten geprobeerd te hebben, had hij nog altijd overgewicht en besloot hij het heft in eigen handen te nemen. Zo besloot hij de voordelen van meerdere diëten samen te voegen in een eigen dieet, namelijk de Afslank Receptenbijbel.

Omdat Richard Ridder zelf veel last heeft gehad van het jojo-effect, heeft hij zich bij het schrijven van de Afslank Receptenbijbel extra op dit vervelende effect van het afvallen gericht. Dit betekent dat het boek is geschreven met het uitgangspunt dat je met dit dieet juist niet terug moet vallen in je oude gewoonten en je oude gewicht.

Voor wie is de Afslank Receptenbijbel bedoeld?

De Afslank Receptenbijbel is geschikt voor iedereen die gewicht wil verliezen. Omdat je de recepten in het boek vrij eenvoudig aan kunt passen, is het boek ook geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Vind je het prettig als je niet helemaal letter voor letter van een recept hoeft te koken en toch af kunt vallen, dan is dit boek zeker iets voor jou.

Het boek is uitermate geschikt voor mensen die al meerdere diëten geprobeerd hebben, maar toch steeds terugvielen op hun oude gewoonten en hun oude gewicht. De Afslank Receptenbijbel richt zich namelijk specifiek op het voorkomen van dit zogeheten jojo-effect.

De inhoud van het boek

Bestel je de Afslank Receptenbijbel, dan krijg je een e-book of fysiek boek met meer dan 100 verschillende recepten. Deze recepten zijn allemaal gezond, maar ook eenvoudig klaar te maken en bovendien erg gevarieerd. Daar komt nog bij dat je de recepten eenvoudig aan kunt passen, bijvoorbeeld als er ook (kleine) kinderen mee moeten eten. Dit is handig als je af wil vallen, maar tegelijkertijd ook gerechten wil koken die de kids lekker vinden.

De recepten van de Afslank Receptenbijbel zijn onderverdeeld in diverse categorieën:

 • Recepten met vis.
 • Recepten met kip.
 • Salades.
 • Vegetarische recepten.
 • Dressings.
 • Sauzen.

Je hoeft dressings en sauzen dus niet te laten staan als je dit dieet volgt, maar je maakt gezonde dressings en sauzen klaar met dit handige receptenboek.

Bonussen

Daarnaast ontvang je diverse bonussen als je de Afslank Receptenbijbel bestelt.

 • Ten eerste krijg je diverse dag- en weekmenu’s met boodschappenlijst, die je kunt gebruiken om je dagelijkse of wekelijkse menu’s samen te stellen en in de supermarkt te verzamelen. Ook krijg je de bonus 30 Gezonde Tussendoortjes, een boek met 30 verschillende recepten voor gezonde tussendoortjes. Eet je deze tussendoortjes, dan kom je niet aan en heb je geen last van dat vervelende hongergevoel.
 • Voor mensen die graag toetjes eten en ook willen blijven eten bij het volgen van een dieet, is er de bonus 10 Gezonde Toetjes. In dit receptenboek staan 10 verschillende recepten voor lekkere én gezonde toetjes, die je tijdens het volgen van het dieet klaar kunt maken. Verder krijg je nog de bonus 12 Richtlijnen voor een Gezond en Slank Lichaam. Dit boek gaat niet over gezond eten, maar voornamelijk over (voldoende en gezonde) beweging. Lees je dit boek en hanteer je de tips in het boek, dan weet je ook hoe je kunt bewegen om extra gewicht te verliezen.
 • Tot slot is er nog de bonus Het Ultieme Afslank Programma. Dit programma bestaat uit diverse video’s met adviezen en tips, maar ook met oefeningen om voldoende en gezond te bewegen. Je kunt de videocursus niet onbeperkt gratis gebruiken, maar krijgt de cursus een maand gratis als bonus bij de Afslank Receptenbijbel. Heb je de cursus een maand geprobeerd en ben je tevreden, dan kun je ervoor kiezen om Het Ultieme Afslank Programma iedere maand te ontvangen. Hier betaal je dan wel de kosten van de videocursus voor.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Recepten

De recepten die je in de Afslank Receptenbijbel vindt, zijn allemaal gezond, gevarieerd, gemakkelijk klaar te maken en bovendien niet duur om klaar te maken.

Omdat je de recepten eenvoudig aan kunt passen, zijn de recepten ook geschikt voor gezinnen met jongere kinderen of voor mensen met een bepaalde allergie. Met de recepten van dit boek, is het voor iedereen gemakkelijk om gewicht te verliezen. Wel moet je de recepten natuurlijk niet te veel aanpassen, want dan loop je het risico om de recepten toch ongezond te maken. Zijn de recepten ongezonder, dan duurt het natuurlijk langer om gewicht te verliezen.

Resultaat

Na het aanschaffen en het gebruiken van de Afslank Receptenbijbel, moet je volgens de auteur van het boek gewicht verliezen én op gewicht blijven. Ook zou je meer stralen, moet je lekkerder in je vel zitten en moet je je over het algemeen prettiger en gezonder voelen.

Volg je de tips en adviezen van de (bonus)boeken op de juiste manier en maak je de recepten op de juiste manier klaar, dan kun je inderdaad gewicht verliezen met de Afslank Receptenbijbel.

Onze conclusie

De Afslank Receptenbijbel is zeker een aanrader voor mensen die gewicht willen verliezen en hierna ook op hun streefgewicht willen blijven. De recepten in het boek zijn gemakkelijk klaar te maken, gezond en niet duur in de aanschaf.

Daarnaast kun je de recepten ook aanpassen, zodat je voor het hele gezin kunt blijven koken als je dit wil. Het boek komt met vele bonussen, die je nog beter helpen om gewicht te verliezen. Heb je voldoende discipline om af te vallen, dan kan de Afslank Receptenbijbel zeker werken.

Niet goed = Geld terug

Wil jij de Afslank Receptenbijbel zonder risico proberen? Maak dan gebruik van de ‘niet goed, geld terug’ garantie van het boek. Ben je niet tevreden, dan kun je dit binnen 60 dagen aangeven om je geld terug te krijgen.

Waarom het Afslank Receptenboek kopen?

 • De recepten zijn erg lekker en gezond.
 • Het boek is uitgebreid en heeft al aantoonbaar resultaat geleverd bij de klanten.
 • Richard Ridder is een expert op het gebied van afvallen.
 • De prijs/kwaliteit verhouding van het boek is goed verdeeld.
 • Je gaat daadwerkelijk gezonder leven en afvallen.
 • Niet goed = Geld terug garantie van 60 dagen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *