Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard – Oplichting of betrouwbaar ?

De Affiliate Marketing Revolutie is een online cursus die je volgt om meer te weten te komen over affiliate marketing. Het betreft een videocursus en dit betekent dat je video’s bekijkt om de informatie over affiliate marketing tot je te nemen.

De videocursus schept hoge verwachtingen en dit komt omdat Jacko Meijaard, de man achter Affiliate Marketing Revolutie, zegt dat je in een korte tijd veel geld kunt verdienen met zijn videocursus.

Om te achterhalen of de cursus ook echt zo goed is, hebben wij Affiliate Marketing Revolutie getest. De resultaten van ons onderzoek en onze persoonlijke ervaringen, worden in onderstaande review beschreven.

Jacko Meijaard

Jacko MeijaardDe man achter de Affiliate Marketing Revolutie is Jacko Meijaard. Hij heeft niet alleen deze videotraining opgezet, maar is ook de eigenaar van Internetsuccesgids.nl. Het gaat om een jonge internet ondernemer van 24 jaar, die al vele jaren ervaring heeft in het verdienen van een aardig inkomen in de online wereld.

Hij begon zelf ongeveer 5 jaar geleden met het opzetten van diverse websites, waar hij veel geld mee heeft verdiend. Omdat hij andere mensen dit succes ook gunt, heeft hij nu deze training opgezet. Met de Affiliate Marketing Revolutie kun jij ook leren hoe je geld kunt verdienen op het internet, voor een aardig extra inkomen.

Het enige wat je nodig hebt is een laptop en een goede internet verbinding.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wat is affiliate marketing?

De Affiliate Marketing Revolutie leert je alles over affiliate marketing. Voor je aan de slag gaat met de training, is het dan ook handig om te weten wat affiliate marketing precies inhoudt:

In feite gaat het om een vorm van marketing waarbij adverteerders hun verkopers, ook wel affiliates genoemd, belonen als zij een verkoop of een lead binnenhalen. Deze beloning is meestal een commissie, ofwel een bepaald bedrag van het door de adverteerder verdiende geld.

Affiliate marketing klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar in feite is deze vorm van marketing helemaal niet zo complex!

Voorbeeldsituatie :

Stel, je zet een leuke blog op over sporten, gezond eten en afvallen. Je benadert een uitgever van een boek over fitness of diëten en stelt voor dit boek op jouw blog te delen in een link met een stuk tekst.

Klikt een lezer van jouw blog op de betreffende link en doet hij of zij een aankoop, dan krijg je hier geld voor. Het is namelijk gemakkelijk te herleiden dat de aankoop van jouw blog vandaan komt en dit betekent dat je commissie verdient.

De inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie cursus

Affiliate Marketing Revolutie is een online cursus die uit 41 video’s bestaat. Schaf je deze videocursus aan, dan krijg je inloggegevens om de video’s van Affiliate Marketing Revolutie te kunnen bekijken.

De video’s van Affiliate Marketing Revolutie zijn onderverdeeld in diverse hoofdstukken:

 1. Start met affiliate marketing: een inleiding over deze vorm van marketing en het opzetten van jouw eigen website in WordPress.
 2. Website opstellen. Je gaat de eerste berichten op je website zetten en leert hoe je producten kunt promoten in deze berichten.
 3. Website statistieken. Je leert te werken met Google Analytics, zodat je kunt zien hoeveel mensen jouw site hebben bezocht.
 4. Facebook Ads. Je leert meer over het plaatsen van advertenties in Google, waar je jouw inkomsten mee kunt laten groeien.
 5. Je leert meer over e-mailmarketing en je komt erachter hoe je zelf een mailcampagne kunt starten.
 6. Niet zo handig met WordPress of niet zo goed in het schrijven van teksten? Dan lees je in dit hoofdstuk meer over het uitbesteden van deze taken.
 7. Leadpages training. Je leert meer over Leadpages, voor het geval je hiermee wil werken. Dit is niet verplicht in het programma, het is slechts een extraatje waar je zelf voor kunt kiezen.
 8. Facebook Ads opties. In dit hoofdstuk worden de vele opties van Facebook advertenties besproken, zodat je jouw advertenties nog effectiever in kunt steken.

Zoals je ziet, is de cursus van Jacko Meijaard erg uitgebreid. Daar komt nog bij dat de videocursus erg duidelijk en gemakkelijk te volgen is, ook als je totaal geen ervaring hebt met affiliate marketing. Als je een beginner bent, kan Affiliate Marketing Revolutie dus zeker iets voor jou zijn.

Het forum van Jacko Meijaard

Heb je vragen over de Affiliate Marketing Revolutie? Dan kun je Jacko Meijaard zelf een e-mail sturen, maar je kunt jouw vraag ook op het forum achterlaten. Op het forum zijn alleen mensen actief die dezelfde training volgen als jij en zij kunnen je ook helpen door jouw vraag te beantwoorden. Ook kunnen jullie tips met elkaar delen, om de informatie in Affiliate Marketing Revolutie nog beter in te zetten en nog meer geld te verdienen.

Je bereikt het forum van Jacko Meijaard via forum.internetsuccesgids.nl.

De voordelen en de resultaten van de Affiliate Marketing Revolutie

Het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie videocursus brengt enkele voordelen met zich mee. Het gaat om de volgende pluspunten:

 • De videotraining is erg uitgebreid. Je leert niet alleen meer over affiliate marketing, maar ook over Facebook advertenties, het bouwen van een website en ga zo maar door.
 • De videotraining is duidelijk. De informatie wordt echt in ‘dummie taal’ gepresenteerd en zeker als je geen ervaring hebt met affiliate marketing, is dit erg prettig.
 • Je profiteert van een ‘niet goed, geld terug’ garantie bij de Affiliate Marketing Revolutie. Ben je niet tevreden met de training, dan stuur je Jacko Meijaard een mail en krijg je jouw geld terug.
 • Met de videocursus krijg je ook toegang tot het forum van Jacko Meijaard, waar je al jouw vragen kunt stellen en handige tips kunt lezen en eventueel kunt delen.

Heb je totaal geen kennis van affiliate marketing, dan doe je deze kennis op met de Affiliate Marketing Revolutie. Voor ervaren marketeers is de training wat minder geschikt, maar voor beginnende marketeers biedt deze videocursus zeker de basis die je nodig hebt om geld te kunnen verdienen op het internet.

Volg je de tips in de Affiliate Marketing Revolutie cursus goed op, dan is het inderdaad mogelijk om een aardig zakcentje te verdienen met jouw eigen website.

8 redenen om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen:

 • De cursus is erg uitgebreid.
 • Je hebt geen technische kennis nodig om te beginnen. De video’s zijn er voor iedereen.
 • De videocursus is een goede opstap om online geld te verdienen.
 • Alle onderwerpen worden besproken en je kunt direct aan de slag.
 • Binnen 1 dag je eigen website maken inclusief adverteren met een product.
 • De cursus heeft al voor positieve resultaten gezorgd.
 • De ondersteuning via het forum is ideaal. Elke vraag kun je stellen.
 • Het is een betaalbaar product dus zeker het proberen waard.
Affiliate Marketing Revolutie
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *