50 Dagen Koolhydraatarm Programma van Niels Bosman

Het 50 Dagen Koolhydraatarm Programma is een dieet dat de garantie geeft dat je binnen één week tijd ongeveer twee kilo af kunt vallen, zonder dat je streng hoeft te diëten of veel moet sporten. Wij vonden dit een gedurfde claim en daarom besloten wij het dieet eens te testen.

Hoe wij het hebben beoordeeld, lees je in deze uitgebreide review. Ook lees je in deze review meer algemene informatie over het 50 Dagen Koolhydraatarm Programma, om te achterhalen of dit dieet wel of niet bij jou past.

Niels Bosman: de auteur van het boek

Niels Bosman is de ontwikkelaar en de verkoper van het 50 Dagen Koolhydraatarm Programma. De website waarop het programma wordt aangeboden, www.makkelijkafvallen.eu, is ook van hem. Overigens schrijft hij op deze website niet alleen over het programma, maar over koolhydraat eten in het algemeen.

Volgens Niels Bosman is koolhydraatarm eten namelijk dé manier om gemakkelijk en snel gewicht te verliezen. Zo krijg je op zijn website niet alleen informatie over dit dieet, maar ook tips voor als je koolhydraatarm wil eten en recepten om dit goed te doen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

De inhoud van het 50 Dagen Koolhydraatarm Programma

In het 50 Dagen Koolhydraatarm Programma vind je hele uiteenlopende en gevarieerde recepten om koolhydraatarm te kunnen eten. Het idee achter het boek, is dat je met het 50 Dagen Koolhydraatarm Programma het koolhydraatarme dieet wat gemakkelijker vol kunt houden.

Met de recepten in het e-book kun je minimaal 50 dagen koolhydraatarm eten. De recepten van het boek zijn niet alleen eenvoudig klaar te maken met producten die je gewoon in de supermarkt kunt kopen, maar zijn ook goedkoop klaar te maken. Je hoeft dus niet naar speciaalzaken om de recepten klaar te maken en je hoeft ook niet extra veel boodschappengeld uit te geven als je koolhydraatarm eet.

Veel mensen denken dat het heel moeilijk is om koolhydraatarm te eten. Het is misschien even moeilijk om je eetpatroon helemaal om te gooien, maar na de eerste veranderingen valt het eigenlijk wel mee. Volg je dit eetprogramma, dan mag je in de ochtend bijvoorbeeld gewoon een omelet met groenten eten. In de middag eet je een gezonde bonensalade met ei, sla en spekjes en bij het avondeten mag je gegrilde kip met groenten eten.

Uiteraard hoef je ook tussendoor geen honger te lijden, want als tussendoortje mag je koolhydraatarme snacks als gekookte eieren, cherrytomaatjes, magere yoghurt en andere groentesoorten.

Het is wennen om koolhydraatarm te eten, maar uiteindelijk is dit niet zo lastig als je denkt. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat je echt honger hebt tijdens het volgen van het 50 Dagen Koolhydraatarm Programma, want je mag genoeg tussendoortjes eten als je dit dieet volgt.

Bonussen van het 50 Dagen Koolhydraatarm Programma

Bestel je het 50 Dagen Koolhydraatarm Programma, dan krijg je er ook een aantal bonussen bij. De bonussen die je bij het e-book krijgt, zijn de volgende:

 • Boodschappenlijstjes.
 • Drinktips, ofwel tips om koolhydraatarm te drinken tijdens het volgen van jouw dieet.
 • Updates per e-mail, bijvoorbeeld met tips & tricks van Niels Bosman zelf.

Ook profiteer je bij het kopen van het 50 Dagen Koolhydraatarm Programma altijd van de ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je toch niet tevreden over de inhoud van het e-book, dan kun je dit altijd aangeven om je geld terug te krijgen.

Ervaringen van lezers

Als we naar de 50 Dagen Koolhydraatarm Programma ervaringen van lezers kijken, zien we dat de meeste mensen overwegend positief zijn over dit receptenboek. Wel is het belangrijk om te weten dat je het programma alleen op korte termijn mag volgen.

Je mag dit dieet niet op lange termijn volgen, aangezien dit niet gezond is voor het lichaam. Ook is het goed om te weten dat het jojo-effect op kan treden als je met het dieet stopt. Alleen als je na het dieet ook op je eetpatroon blijft letten, val je op de lange termijn af. Doe je dit goed, dan kun je heel veel afvallen en is het dieet zeker effectief.

De voordelen van het 50 Dagen Koolhydraatarm Programma

Er zijn diverse voordelen verbonden aan koolhydraatarm eten. De belangrijkste voordelen van dit e-book met recepten, zijn de volgende:

 • Het receptenboek is compleet en gevarieerd. Hierdoor kun je het koolhydraatarm eten lang volhouden.
 • De recepten in het boek zijn gemakkelijk, snel en goedkoop klaar te maken, met producten die je gewoon bij de supermarkt koopt.
 • Je krijgt altijd een ‘niet goed, geld terug’ garantie bij het e-book. Hierdoor loop je eigenlijk geen risico als je dit dieet eens wil proberen.
 • Je kunt veel afvallen door koolhydraatarm te eten, als je dit maar volgens de regels doet en na het dieet je eetpatroon op de lange termijn kan veranderen.

Wil jij van bovenstaande voordelen profiteren? Probeer dan het e-book van Niels Bosman om koolhydraatarm te eten.

Onze conclusie

Wij vinden het 50 Dagen Koolhydraatarm Programma een compleet e-book met aantrekkelijke bonussen, waarmee je zeker af kunt vallen op de korte termijn.

Wel is het goed om te weten dat je het dieet niet op de lange termijn mag volgen en je na het volgen van het dieet, gezond moet blijven eten. Doe je dit niet, dan kom je al snel weer aan en heb je het programma eigenlijk voor niets gevolgd. Weet je je eetpatroon wel op de lange termijn aan te passen, dan kun je met het 50 Dagen Koolhydraatarm Programma veel gewicht verliezen en komt dit gewicht er ook niet meer aan.

Twijfel je erover om dit e-book te kopen? Profiteer dan van de ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je niet tevreden over de inhoud van het boek, dan kun je gewoon je geld terugkrijgen. Je stuurt in dit geval gewoon een e-mail naar de auteur van het e-book en je krijgt je geld terug, zodat je niets verloren bent door het programma eens te proberen.

Wanneer ‘moet’ je het 50 Dagen Koolhydraatarm Programma kopen ?

 • Wanneer je gezonder wilt leven.
 • Je flink wilt afvallen op een gezonde manier.
 • Gezonder wilt gaan leven.
 • Lekkere, makkelijke,gezonde en goedkope recepten zoekt.
 • Wanneer je een koolhydraatarm receptenboek zoekt.
50 Dagen koolhydraatarm programma
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

 

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *